Re: [xwiki-users] Comment Moderation , Right approach

2011-03-22 Thread akp
Update 1:

For the time being  on click of approve link i am redirecting to the
object editor where a moderator can change isApproved Property to true and
save.

Though  it is a workaround  ,this is not user friendly . Probably a panel
showing all un-moderated comment and with a trigger to approve or reject may
be the correct way.

--
View this message in context: 
http://xwiki.475771.n2.nabble.com/Comment-Moderation-Right-approach-tp6195006p6195131.html
Sent from the XWiki- Users mailing list archive at Nabble.com.
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] Comment Moderation , Right approach

2011-03-22 Thread Marius Dumitru Florea
On 03/22/2011 06:45 AM, anjankumar.pa...@csscorp.com wrote:
 Hello XwikiUsers,

 Greetings for the day.

 Need to know the best approach  form your experience in Xwiki  to
 implement comment moderation .I could not find any topic in forum related
 to this .

 The appoach i've taken is this

 Initiating a new boolean  property isApproved  in XwikiComments Class

 Modifying inlinecomments.vm  to have an approve link in similar way to
 delete


 I'm getting stuck in the second point being not sure what would be the URL
 to update that property .

You can use:

#set($commentIndex = 0)
a href=$doc.getURL('save', 
XWiki.XWikiComments_${commentIndex}_isApproved=1xredirect=$request.requestURL)Approve/a

If JavaScript is enabled you can prevent the link from triggering and 
send and AJAX request instead to the same URL, displaying a loading 
animation while the request is processed.

Hope this helps,
Marius



 Thanks in advance

 Regards,
 Anjankumar Panda



 E-mail Disclaimer: http://www.csscorp.com/common/email-disclaimer.php

 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] Drop mailing lists in favor of a forum software

2011-03-22 Thread Andreas Hahn
[snip]
 Well, stackoverflow.com is one global site for all questions, it's not a tool 
 you can install or host.

 It's part of stackexchange which is list of QA sites.

 FYI, I've contacted the guys just to check what is the process to get such a 
 site and here's their answer:

 
 All of our sites are created through a process we call Area 51. It is the 
 staging area to propose Stack Exchange sites to the community and, if it 
 gains enough support, we create the site. Stack Exchange sites can only be 
 created via the democratic, community-driven process at Area 51. You can read 
 more about that process here: http://area51.stackexchange.com/faq.
 

 Thanks
 -Vincent


Vincent et all,

did you notice at Area 51 there is a wiki QA site proposal in 
commitment phase ?
I thought it won't hurt to commit over there although there a quite some 
votes missing for that site getting created ...
Might be a bit too general though ...
http://area51.stackexchange.com/proposals/13716/wikis-and-wikipedia

bye
Andreas
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


[xwiki-users] I have deleted the xwiki space...

2011-03-22 Thread Alessandro
Hi xwiki users,

I am a bit worried I have messing up all the things with my xwiki.. I  
deleted the xWiki space by mistake (by using the velocity macro to  
delete spaces) and I am not able now to log as admin any more neither  
to install the Administration Application (if it is the needed action  
to do..).

Could you please help me? I didn't found any specific information  
about it online. Do I need to install again the xwiki?? Did I lose my  
work???
Hope there is a way to recover,

thank you in advance

Alessandro 
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] I have deleted the xwiki space...

2011-03-22 Thread Thomas Mortagne
On Tue, Mar 22, 2011 at 16:46, Alessandro alessandro.poll...@dblue.it wrote:
 Hi xwiki users,

 I am a bit worried I have messing up all the things with my xwiki.. I
 deleted the xWiki space by mistake (by using the velocity macro to
 delete spaces) and I am not able now to log as admin any more neither
 to install the Administration Application (if it is the needed action
 to do..).

Thing is Admin used itself is in XWiki space as well as all users so
now all that is left is guest virtual user.

But at the same time you deleted all rights configuration which make
guest user an admin so you should be able to reimport admin app. You
should probably import XWiki space from XE (or XEM) xar instead
because I think there is some things that are not in admin app in this
space. If the script does not put document in the trash you lost all
your users and groups otherwise you can restaore them by going to the
http://yourhost/xwiki/bin/view/Main/AllDocs?view=deletedDocs page
(once you imported XWiki space pages since I think this page include
pages from XWiki space).


 Could you please help me? I didn't found any specific information
 about it online. Do I need to install again the xwiki?? Did I lose my
 work???
 Hope there is a way to recover,

 thank you in advance

 Alessandro
 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users




-- 
Thomas Mortagne
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] I have deleted the xwiki space...

2011-03-22 Thread Vincent Massol

On Mar 22, 2011, at 4:52 PM, Thomas Mortagne wrote:

 On Tue, Mar 22, 2011 at 16:46, Alessandro alessandro.poll...@dblue.it wrote:
 Hi xwiki users,
 
 I am a bit worried I have messing up all the things with my xwiki.. I
 deleted the xWiki space by mistake (by using the velocity macro to
 delete spaces)

btw you now understand why we have been reticent to bundle this feature by 
default :)

In addition to what thomas mentioned you can always log in as superadmin too. 
See:
http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/AdminGuide/Configuration#HEnablesuperadminaccount

Good luck
-Vincent

 and I am not able now to log as admin any more neither
 to install the Administration Application (if it is the needed action
 to do..).
 
 Thing is Admin used itself is in XWiki space as well as all users so
 now all that is left is guest virtual user.
 
 But at the same time you deleted all rights configuration which make
 guest user an admin so you should be able to reimport admin app. You
 should probably import XWiki space from XE (or XEM) xar instead
 because I think there is some things that are not in admin app in this
 space. If the script does not put document in the trash you lost all
 your users and groups otherwise you can restaore them by going to the
 http://yourhost/xwiki/bin/view/Main/AllDocs?view=deletedDocs page
 (once you imported XWiki space pages since I think this page include
 pages from XWiki space).
 
 
 Could you please help me? I didn't found any specific information
 about it online. Do I need to install again the xwiki?? Did I lose my
 work???
 Hope there is a way to recover,
 
 thank you in advance
 
 Alessandro
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


[xwiki-users] RES: XE 2.7.1 Office Preview nor Macro NOT Working

2011-03-22 Thread Ramon Gomes Brandão - SERINT
Sergiu, 

The attachment is there, I've downloaded it without problems (i've tried both 
for doc and odf documents). Does the office preview work only with simple docs? 
The preview eye icon does not appear for any odt, odf, ppt as well. Are there 
any configs that I need to make on xwiki.cfg or xwiki.properties? Any plugin to 
activate?

Regards, 

Ramon Gomes Brandão



-Mensagem original-
De: users-boun...@xwiki.org em nome de Sergiu Dumitriu
Enviada: seg 21/3/2011 19:11
Para: XWiki Users
Assunto: Re: [xwiki-users] XE 2.7.1 Office Preview nor Macro NOT Working
 
On 03/21/2011 11:06 PM, Ramon Gomes Brandão - SERINT wrote:
 Hi,

 I've could get my upgrade from 2.4.3 to 2.7.1 working in my test environment. 
 The new features seem remarkable indeed, but one of the most important for 
 our XWiki instance is not working properly: the Office Preview in attachments 
 of Office Macro. The little eye right beside the edit and delete buttons on 
 the attachments sections doesn't appear. Is there something I'm missing? Any 
 configuration steps required?

 If I try the office macro, I get an exception: 
 org.xwiki.rendering.macro.MacroExecutionException: Failed to view office 
 attachment.
  and Caused by: java.lang.Exception: Attachment [name = 
 [DescricaoSGAeSGA1.doc], type = [ATTACHMENT], parent = [name = [WebHome], 
 type = [DOCUMENT], parent = [name = [Main], type = [SPACE], parent = [name = 
 [xwiki], type = [WIKI], parent = [null] does not exist., but the 
 attachment is really there, showed in the attachments section.

If you try to download the attachment, is it valid? This error could 
mean that although the attachment appears there, it's content is 
actually empty.

-- 
Sergiu Dumitriu
http://purl.org/net/sergiu/
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users

___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] RES: XE 2.7.1 Office Preview nor Macro NOT Working

2011-03-22 Thread Asiri Rathnayake
Hi,

Is your office importer application working properly as described in
http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/Features/OfficeImporter ? I'm
asking because the attachment preview also requires the same back-end (i.e.
an OpenOffice server).

- Asiri

2011/3/22 Ramon Gomes Brandão - SERINT ramon.bran...@tjdft.jus.br

 Sergiu,

 The attachment is there, I've downloaded it without problems (i've tried
 both for doc and odf documents). Does the office preview work only with
 simple docs? The preview eye icon does not appear for any odt, odf, ppt as
 well. Are there any configs that I need to make on xwiki.cfg or
 xwiki.properties? Any plugin to activate?

 Regards,

 Ramon Gomes Brandão



 -Mensagem original-
 De: users-boun...@xwiki.org em nome de Sergiu Dumitriu
 Enviada: seg 21/3/2011 19:11
 Para: XWiki Users
 Assunto: Re: [xwiki-users] XE 2.7.1 Office Preview nor Macro NOT Working

 On 03/21/2011 11:06 PM, Ramon Gomes Brandão - SERINT wrote:
  Hi,
 
  I've could get my upgrade from 2.4.3 to 2.7.1 working in my test
 environment. The new features seem remarkable indeed, but one of the most
 important for our XWiki instance is not working properly: the Office Preview
 in attachments of Office Macro. The little eye right beside the edit and
 delete buttons on the attachments sections doesn't appear. Is there
 something I'm missing? Any configuration steps required?
 
  If I try the office macro, I get an exception:
 org.xwiki.rendering.macro.MacroExecutionException: Failed to view office
 attachment.
   and Caused by: java.lang.Exception: Attachment [name =
 [DescricaoSGAeSGA1.doc], type = [ATTACHMENT], parent = [name = [WebHome],
 type = [DOCUMENT], parent = [name = [Main], type = [SPACE], parent = [name =
 [xwiki], type = [WIKI], parent = [null] does not exist., but the
 attachment is really there, showed in the attachments section.

 If you try to download the attachment, is it valid? This error could
 mean that although the attachment appears there, it's content is
 actually empty.

 --
 Sergiu Dumitriu
 http://purl.org/net/sergiu/
 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] RES: XE 2.7.1 Office Preview nor Macro NOT Working

2011-03-22 Thread Marius Dumitru Florea
On 03/22/2011 06:07 PM, Ramon Gomes Brandão - SERINT wrote:
 Sergiu,


 The attachment is there, I've downloaded it without problems (i've tried both 
 for doc and odf documents). Does the office preview work only with simple 
 docs?

Office preview should work for any document that supports File  Preview 
in Web Browser, when you open it with OpenOffice.

As Asiri suggested, you should try to import your doc in XWiki using Add 
  Page from Office. Maybe you haven't configured the OpenOffice server 
properly or you haven't established the connection.

 The preview eye icon does not appear for any odt, odf, ppt as well. Are there 
 any configs that I need to make on xwiki.cfg or xwiki.properties? Any plugin 
 to activate?

This is http://jira.xwiki.org/jira/browse/XWIKI-5831 . You can preview 
these file types using the office macro.

Hope this helps,
Marius


 Regards,

 Ramon Gomes Brandão



 -Mensagem original-
 De: users-boun...@xwiki.org em nome de Sergiu Dumitriu
 Enviada: seg 21/3/2011 19:11
 Para: XWiki Users
 Assunto: Re: [xwiki-users] XE 2.7.1 Office Preview nor Macro NOT Working

 On 03/21/2011 11:06 PM, Ramon Gomes Brandão - SERINT wrote:
 Hi,

 I've could get my upgrade from 2.4.3 to 2.7.1 working in my test 
 environment. The new features seem remarkable indeed, but one of the most 
 important for our XWiki instance is not working properly: the Office Preview 
 in attachments of Office Macro. The little eye right beside the edit and 
 delete buttons on the attachments sections doesn't appear. Is there 
 something I'm missing? Any configuration steps required?

 If I try the office macro, I get an exception: 
 org.xwiki.rendering.macro.MacroExecutionException: Failed to view office 
 attachment.
  and Caused by: java.lang.Exception: Attachment [name = 
 [DescricaoSGAeSGA1.doc], type = [ATTACHMENT], parent = [name = [WebHome], 
 type = [DOCUMENT], parent = [name = [Main], type = [SPACE], parent = [name = 
 [xwiki], type = [WIKI], parent = [null] does not exist., but the 
 attachment is really there, showed in the attachments section.

 If you try to download the attachment, is it valid? This error could
 mean that although the attachment appears there, it's content is
 actually empty.




 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


[xwiki-users] Introduction regarding GSOC Project

2011-03-22 Thread nikhil gupta
Hello,
I am Nikhil Gupta third year student pursuing my Btech in Computer Science
from IIIT,Hyderabad.
I have done many web based project which includes wide usage of the
scripting language (JavaScript and Jquery) and  PHP and ASP as their core
language.
I have done one project(Automatic Form Generator) which is very much similar
to the AJAX Form Editor project .In that project,  automated form is
generated from the configuration file,user has to just give the input field
and their type and from the configuration file form can be generated.In that
project I have used PHP,JavaScript ,Jquery.


I am deeply interested in  the project.How should I proceed for it?

Regards
Nikhil Gupta

Nikhil Gupta
BTech CSE III yr
IIIT Hyderabad
Hyderabad 500032
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users