Re: [xwiki-users] [myxwiki] new wiki request

2014-06-18 Thread Thomas Mortagne
A user at myxwiki.org actually but yes as Paul indicated you need to
register yourself, we are not creating the owner account for you.

On Wed, Jun 18, 2014 at 12:15 AM, Paul Libbrecht p...@hoplahup.net wrote:
 Ron,

 I am not one of the persons that can activate that but I believe you miss at 
 least one information item in your application, that of a user-name at 
 xwiki.org. Better find out what are the guidelines (either linked from 
 archives of this list, or somewhere at myxwiki.org).

 hope it helps.

 paul

 On 17 juin 2014, at 23:46, Ronald D. Smith ron.rdssoftw...@gmail.com 
 wrote:

 Hi,

 • description: I work with the Bristol Action of Bristol Township near 
 Canandaigua, NY USA.  Bristol Action is an unofficial non-profit group 
 working to protect the environment in Bristol Township.  We want to create a 
 web site that augments our page on FaceBook.  This site will contain 
 information regarding the latest issues regarding High Volume 
 Hydrofracturing, HVHF or ‘Fracking’  in our township and New York State.  It 
 will also contain information about alternative energy sources available in 
 our area.  I will be the technical person as I have developed computer 
 software for over 40 years.  We will also have several people (no more than 
 5) updating content on the site.  We would like to us the mywiki community 
 farm to host this web site.

 • owner name: ron.rdssoftw...@gmail.com, Ron Smith

 • wiki name: bristolaction(if this is not available, then usany 
 bristolaction)

 Please let me know what else you need to set up a wiki on .myxwiki.org.

 Thanks,

 Ronald D. Smith
 ron.rdssoftw...@gmail.com




 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users

 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users



-- 
Thomas Mortagne
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] exporting an old XWiki to a new clean XWiki

2014-06-18 Thread Thomas Mortagne
Do you really need to export/import ? The standard way to upgrade a
wiki is to keep the same database and let XWiki migrate it. See
http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/AdminGuide/Upgrade.

If you really really need to export/import you have a tool to export
the whole wiki in the administration. If the old wiki is very big you
can use http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Extension/Large+Wiki+Export.

On Wed, Jun 18, 2014 at 1:21 AM, Mark Elliot mell...@ranchsystems.com wrote:
 In my last e-mail I discussed a bug where widgets are not displayed in the
 administration web pages of our old XWiki.  In an effort to fix this bug, I
 have tried exporting the old XWiki into a new clean installation.  The issue
 is the bug comes into the new XWiki on importing.

 I can export the pages one at a time without getting the bug. However, the
 links do not come with them.  This is a very tedious effort to resort the
 web site this way.  Does anyone have suggestions for tools for
 systematically exporting and importing the web pages?  Also, what do we do
 about the users and other configured spaces?  Any other outside the box
 thinking or solutions are welcome.
 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users



-- 
Thomas Mortagne
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] Custom display

2014-06-18 Thread Gerritjan Koekkoek
Hi
Op 17 jun. 2014, om 07:59 heeft Marius Dumitru Florea 
mariusdumitru.flo...@xwiki.com het volgende geschreven:

 On Mon, Jun 16, 2014 at 4:53 PM, Gerritjan Koekkoek
 gerritjankoekk...@gmail.com wrote:
 Hi,
 Yes, this surely helps but i fail to get it work as I hope it can.
 I have generated a app with App Within Minutes.
 
 In the sheet there is a construct like this:
 {{velocity}}
 {{html wiki=true}}
 #set ($discard = $doc.use('TestStarRating.TestStarRatingClass'))
 #set ($discard = $services.localization.use('document', 
 'TestStarRating.TestStarRatingTranslations'))
 (% class=xform %)
 (((
  ; label 
 for=TestStarRating.TestStarRatingClass_0_Rating$escapetool.xml($doc.displayPrettyName('Rating',
  false, false))/label
  : $doc.display('Rating')
 )))
 {{/html}}
 {{/velocity}}
 
 :$doc.display(‘Rating’) is ‘smart’ as it knows when in ‘View’ and ‘Edit’ 
 mode.
 
 If I would go to the class and modify Custom Display
 
 How can I keep the ‘smartness’ of $doc.display?
 
 Have you really looked at the code of the existing custom displayers
 found on extensions.xwiki.org ? i.e. did you download the source XAR
 and imported it in your wiki to check the code? It doesn't seem so,
 because you would have seen something like:
 
 #if ($type == 'edit’)
Yes, have looked at it and this is what puzzles me…
In the generated sheet code from app-within minutes there is no notion of this…
I think basically my question is:
If I keep $doc.display(‘rating’) in the sheet
And build a IF then else for different behavior in View and Edit mode…will this 
work?
Or do I need to replace in the sheet $doc.display(‘rating’) with something else.
In the sheet I know I can get the ‘old’ value (if any) and display it since I 
have the context of $doc
In the Class i’m not knowing to what context variable I should refer to present 
the old value?

Does my question/struggle make sense?  
 
 I have the feeling that a velocity script in the custom display does not 
 have notion of $doc? Or can I use this context variable?
 
 The important change I want to achieve is change the ‘radio button’ 
 behavior’ in a star-rating behavior.
 Important is that this should stay visible in Read-mode as the numeric 
 result 3 is less informative as seeing three stars.
 
 I’m inspired by this code:
 http://codepen.io/lsirivong/pen/ekBxI
 
 It uses CSS to style radiobuttons as star rating (and a small javascript)
 But it requires radiobuttons to stay visible in view mode…
 
 
 Op 10 jun. 2014, om 14:33 heeft Marius Dumitru Florea 
 mariusdumitru.flo...@xwiki.com het volgende geschreven:
 
 I don't think there is a documentation unfortunately, but there are 3
 examples on 
 http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Main/WebHome#|t=extensionsp=1l=30s=doc.creationDated=descname=custom+display
 .
 
 Hope this helps,
 Marius
 
 On Thu, Jun 5, 2014 at 11:06 AM, Gerritjan Koekkoek
 gerritjankoekk...@gmail.com wrote:
 Hi
 
 We are trying to develop questionnaires within xwiki.
 In order to get clear answers from people we prefer static lists above text
 fields which would be more difficult to analyze.
 
 As a approach we start with appWithinMinutes and add attributes of type
 static list
 
 Use case 1:
 When we want the user to select one of a limited set of options we typical
 use radio button as input control.
 
 In edit mode this works fine.
 But in collaborative mode this does not work very well for us.
 What we mean by collaborative mode?
 We have patients discussing the questionnaire with the expert.
 Over the internet they both look at the page which holds the questionnaire
 already completed by the patient...
 But since default XWiki is showing only the value selected discussions
 about why the patient chose the one option above the other are too
 difficult.
 We would like the radiobuttons view in edit mode, but disabled for
 modification; especially since in view mode changing the elected option...
 
 Would it be possible to modify the class and add something in the Custom
 Display?
 Is there a useful document on how the custom display option for classes
 works?
 
 Use case 2:
 Some questions are of the type How much would you agree
 Then the user can select between totally disagree, somewhat disagree,
 neutral, somewhat agree totally agree.
 We have now selected a static list with 5 options labeled as above...
 But on the internet we often see sliders that can be put in 5 positions
 (from left to right or from top to bottom)
 
 Would it be possible to use such sliders via Custom Display. As a base
 attribute we would then probably switch from static list to a numeric field
 holding the value of the slider.
 Same as in use case 1; can we also show the slider disabled in
 'collaborative mode'
 
 Many thanks for suggestions or links to documents that describe the 'custom
 display'
 
 Gerritjan
 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
 

Re: [xwiki-users] exporting an old XWiki to a new clean XWiki

2014-06-18 Thread Guillaume Louis-Marie Delhumeau
Maybe this could help:
http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Extension/Large+Wiki+Export
and
http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Extension/Large+XAR+Import

I hope it helps,
Guillaume


2014-06-18 1:21 GMT+02:00 Mark Elliot mell...@ranchsystems.com:

 In my last e-mail I discussed a bug where widgets are not displayed in the
 administration web pages of our old XWiki.  In an effort to fix this bug, I
 have tried exporting the old XWiki into a new clean installation.  The
 issue is the bug comes into the new XWiki on importing.

 I can export the pages one at a time without getting the bug. However, the
 links do not come with them.  This is a very tedious effort to resort the
 web site this way.  Does anyone have suggestions for tools for
 systematically exporting and importing the web pages?  Also, what do we do
 about the users and other configured spaces?  Any other outside the box
 thinking or solutions are welcome.
 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users

___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


[xwiki-users] How xwiki was magically fixed.

2014-06-18 Thread crocket
A lot of images and attachments went missing after xwiki upgrade.
However, after rebooting my machine, xwiki was magically fixed.

I guess something made PostgreSQL instance refuse to serve its
contents and restarting the instance solved the problem.
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] How xwiki was magically fixed.

2014-06-18 Thread crocket
I guess I need to upgrade my server since it is not suitable for 24/7 operation.
After running it for months, it almost always leads to various
hardware problems.

Also, I need to become a better system admin.
A while ago, /var became full, and RDBMS servers refused to write on /var.
I spotted the cause and fixed it.

On Wed, Jun 18, 2014 at 6:06 PM, crocket crockabisc...@gmail.com wrote:
 A lot of images and attachments went missing after xwiki upgrade.
 However, after rebooting my machine, xwiki was magically fixed.

 I guess something made PostgreSQL instance refuse to serve its
 contents and restarting the instance solved the problem.
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


[xwiki-users] I can not relaunch distribution wizard with xwiki 6.0

2014-06-18 Thread Pascal BASTIEN
Hello,

deletion of /home/data_xwiki/jobs/status/distribution/status.xml doesn't 
relaunch distribuution wizard on tomcat restart 


Note: /webapps/xwiki/WEB-INF/xwiki.propertie indicate:
environment.permanentDirectory=/home/data_xwiki/

Is it a bug or are they a new method?


NB:  deletion of /home/data_xwiki/jobs/status/distribution subdirectory ever 
doesn't work

Thxs

Pascal BASTIEN
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] I can not relaunch distribution wizard with xwiki 6.0

2014-06-18 Thread Thomas Mortagne
DW steps are enabled only when there is something to do, if you
already installed the UI you will not get that step again.

On Wed, Jun 18, 2014 at 11:27 AM, Pascal BASTIEN
pbasnews-xw...@yahoo.fr wrote:
 Hello,

 deletion of /home/data_xwiki/jobs/status/distribution/status.xml doesn't 
 relaunch distribuution wizard on tomcat restart


 Note: /webapps/xwiki/WEB-INF/xwiki.propertie indicate:
 environment.permanentDirectory=/home/data_xwiki/

 Is it a bug or are they a new method?


 NB:  deletion of /home/data_xwiki/jobs/status/distribution subdirectory ever 
 doesn't work

 Thxs

 Pascal BASTIEN
 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users



-- 
Thomas Mortagne
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] exporting multiple XWiki pages (to PDF)

2014-06-18 Thread Kristof
Hi Vincent, 

Thanks for your reply. These are my findings testing a couple of PDF export
extensions : 

*http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Extension/Multipage+Export+Application*
I can access the UI of this extension
I have a 'test' and 'hello world' page (with the word 'test' in their
content), but for whatever scope I search, I never get a result. Therefore I
can never select any page to export.


*http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Extension/MultipagePdfExport+Application+-+Space+Export*
- I can see the hierarchy of a Space
- I can select a couple of pages 
- I can drag and drop pages to change the order
- When I export the selected pages
  -- I get a PDF that only contains content from SPACE.WebHome the selected
child pages are not in the PDF
  -- the TOC is empty.
  -- the footer states the user is 'unknown' e.g.Page 1 - last modified by
Unknown User on 2014/06/18 05:28


*http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Extension/PDF+Export+Collection+Application*
After I installed the PDF export collections extension through the
extensions Manager, I could see a new space 'Collections'.
When I open it, it seems the labels displayed on the webHome page are
corrupted e.g. the create button reads COLLECTIONS.HOME.CREATE.BUTTON
http://xwiki.475771.n2.nabble.com/file/n7591093/Screenshot-2014-06-18_12.png 
Nevertheless I could go ahead and create a Collection 
When I export the collection to PDF : 
- The cover sheet doesn't reflect the user( unknown User) 
- The TOC is empty 
- The only content in the PDF is and error
  -- The error states somewhere that Full form statements requires
programming right . However, I generated the report as user Admin who is
in a group 'XWikiAdminGroup' that has programming rights set
  -- I also tested setting the programming rights directly on user 'Admin'.
The same error is reported.
Error message: 
Failed to execute the [velocity] macro
org.xwiki.rendering.macro.MacroExecutionException: Failed to evaluate
Velocity Macro for content [#set($query = select doc.fullName, doc.name
from XWikiDocument as doc, BaseObject as obj where doc.fullName = obj.name
and obj.className = 'XWiki.PDFClass')
#set($results = $services.query.hql($query).execute())
{{html}}
form action= class=xform method=get name=form_export
 dl
 dt
 label
for=pdftemplate$msg.get('Collections.exportPage.templateSelectorLabel')/label
 /dt
 dd
 select id=pdftemplate name=pdftemplate
 option value=$msg.get('Collections.exportPage.notemplate')/option
 #foreach($result in $results)
 option value=$result[0]$result[1]/option
 #end
 /select
 /dd
 dt
 label
for=exportName$msg.get('Collections.exportPage.exportLabel')/label
 /dt
 dd
 input id=exportName name=exportName type=text size=60 value=/
 /dd
 dt
 /dt
 dd
 input type=checkbox name=recto
value=true$msg.get('Collections.exportPage.recto')/input
 /dd
 dt
 /dt
 dd
 input type=checkbox name=pdfcover checked=checked
value=1$msg.get('Collections.exportPage.cover')/input
 input type=hidden name=pdfcover value=0 /
 /dd
 dt
 dd
 input type=checkbox name=pdftoc checked=checked
value=1$msg.get('Collections.exportPage.toc')/input
 input type=hidden name=pdftoc value=0 /
 /dd
 /dt
 /dl
 input type=hidden name=exportListDoc value=$request.exportListDoc /
 p
 
 input class=button type=submit
value=$msg.get('Collections.exportPage.export')/
 
 
 input class=button cancelButton type=reset
value=$msg.get('Collections.exportPage.cancel')/
 
 /p
/form
{{/html}}
#if($!request.exportName!=)
 #set($exportName = $request.exportName)
 #if($!request.recto==true)
 #set($recto = true)
 #else
 #set($recto = false)
 #end
 #set($exportListDoc = $xwiki.getDocument($request.exportListDoc))
 #set($listObj =
$exportListDoc.getObject('Collections.StaticCollectionClass'))
 #set($exportList = $listObj.getProperty('pages').value)
 #set($docsToExport = [])
 #foreach($item in $exportList)
 #set($discard = $docsToExport.add($item))
 #end
 #set($url = $services.pdfexporter.export($exportName,$docsToExport,
$recto))
#end]
 at
org.xwiki.rendering.internal.macro.velocity.VelocityMacro.evaluateString(VelocityMacro.java:131)
 at
org.xwiki.rendering.internal.macro.velocity.VelocityMacro.evaluateString(VelocityMacro.java:50)
 at
org.xwiki.rendering.macro.script.AbstractScriptMacro.evaluateBlock(AbstractScriptMacro.java:302)
 at
org.xwiki.rendering.macro.script.AbstractScriptMacro.execute(AbstractScriptMacro.java:198)
 at
org.xwiki.rendering.macro.script.AbstractScriptMacro.execute(AbstractScriptMacro.java:59)
 at
org.xwiki.rendering.internal.transformation.macro.MacroTransformation.transformOnce(MacroTransformation.java:191)
 at
org.xwiki.rendering.internal.transformation.macro.MacroTransformation.transform(MacroTransformation.java:132)Collections
- TEST
Page 4 - last modified by Unknown User on 2014/06/18 05:38
 at
org.xwiki.rendering.internal.transformation.DefaultTransformationManager.performTransformations(DefaultTransformationManager.java:87)
 at

Re: [xwiki-users] Problem upgrading from 5.4.4 to 6.1m2

2014-06-18 Thread Thomas Mortagne
Note that a milestone is not intended to be stable so upgrading to
it is really not the est idea unless you really want to test it before
the release. Among other things this specific milestone may have an
issue when installing the UI extension. The last stable version is
6.0.1.

Now for the issue you have I really don't see what you mean exactly.
Where do you get not valid ? Getting a warning in the log saying
that the UI extension is not valid is perfectly normal, your UI is not
valid since it was for the previous version, that's why you are
upgrading it. The warning also contain the reason: the UI requires
[5.4.4] version.

On Wed, Jun 18, 2014 at 2:04 PM, mctoz mcto...@gmail.com wrote:
 Well I really only intended to go from 5.4.4 to 5.4.5 but one thing let to
 another so I decided to go with the latest milestone release.  It all
 appears to be working OK, but I'm getting an error during the migration
 phase, where is says that some of the existing 5.4.4 UI pages/packages are
 not valid...so the migration fails to complete properly. (When I restart
 the container I get presented with the migration gui again).

 My own wiki content appears to be OK, but now I'm not sure about the system
 pages.

 Are there any know issues with the migrator? Any way to bypass this validity
 check and force it anyway?

 Cheers,MT





 --
 View this message in context: 
 http://xwiki.475771.n2.nabble.com/Problem-upgrading-from-5-4-4-to-6-1m2-tp7591094.html
 Sent from the XWiki- Users mailing list archive at Nabble.com.
 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users



-- 
Thomas Mortagne
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] exporting an old XWiki to a new clean XWiki

2014-06-18 Thread walid yaich
Hi,

I tried this :
http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Extension/Admin+Tools+Application
It's *Installable with the Extension Manager*, you can even select which
space/files to export...

Anyway i wasn't able to export the old content to a new fresh installation,
it erase some files which makes the new wiki not stable, but i didn't spent
enough time to try to make it stable...


Hope this helps :)


2014-06-18 8:15 GMT+01:00 Guillaume Louis-Marie Delhumeau 
gdelhum...@xwiki.com:

 Maybe this could help:
 http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Extension/Large+Wiki+Export
 and
 http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Extension/Large+XAR+Import

 I hope it helps,
 Guillaume


 2014-06-18 1:21 GMT+02:00 Mark Elliot mell...@ranchsystems.com:

  In my last e-mail I discussed a bug where widgets are not displayed in
 the
  administration web pages of our old XWiki.  In an effort to fix this
 bug, I
  have tried exporting the old XWiki into a new clean installation.  The
  issue is the bug comes into the new XWiki on importing.
 
  I can export the pages one at a time without getting the bug. However,
 the
  links do not come with them.  This is a very tedious effort to resort the
  web site this way.  Does anyone have suggestions for tools for
  systematically exporting and importing the web pages?  Also, what do we
 do
  about the users and other configured spaces?  Any other outside the box
  thinking or solutions are welcome.
  ___
  users mailing list
  users@xwiki.org
  http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
 
 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users

___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


[xwiki-users] Deleted Wiki

2014-06-18 Thread Danilo Amaral de Oliveira
Hello,

Is possible to restore a deleted sub-Wiki?

Thanks!


Grupo Energisa
Danilo Oliveira
Analista Suporte Aplicacao TI - DPTO CORP. DE INFRAESTR. TI
e-mail: danilo.olive...@energisa.com.br | tel: (32) 3429-6342 | cel: (32) 
8452-9478

Esta mensagem contém informação confidencial. Se você a recebeu por engano, não 
divulgue ou copie seu conteúdo. Por favor, avise ao remetente imediatamente e 
apague-a do computador.
Privileged and confidential. If this message has been received by mistake, do 
not disclose or copy its contents. Please notify sender and delete immediately.


___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] Deleted Wiki

2014-06-18 Thread vinc...@massol.net
 



On 18 Jun 2014 at 19:20:08, Danilo Amaral de Oliveira 
(danilo.olive...@energisa.com.br(mailto:danilo.olive...@energisa.com.br)) wrote:

 Hello,
  
 Is possible to restore a deleted sub-Wiki?

Unfortunately no. If you’ve used the Delete Wiki feature then this causes a DB 
schema deletion. 

Your only solution is to restore from your DB backup.

I hope that the “Delete Wiki” confirmation message stresses this out enough. If 
not let us know and we’ll improve it (or send a patch! ;)).

Thanks
-Vincent

 Thanks!
  
  
 Grupo Energisa
 Danilo Oliveira

___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] exporting an old XWiki to a new clean XWiki

2014-06-18 Thread Mark Elliot
Thanks to all that have responded on this subject.  What is starting to 
work for me is the extension that exports large (selectable) spaces. By 
exporting by space instead of the usual exports, I get the web content 
but not the widget bugs!  It is tedious to import each space but it is 
working.  I tried several (but not all) of the other suggested 
extensions.  So far this works.


On 6/18/2014 6:14 AM, walid yaich wrote:

Hi,

I tried this :
http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Extension/Admin+Tools+Application
It's *Installable with the Extension Manager*, you can even select which
space/files to export...

Anyway i wasn't able to export the old content to a new fresh installation,
it erase some files which makes the new wiki not stable, but i didn't spent
enough time to try to make it stable...


Hope this helps :)


2014-06-18 8:15 GMT+01:00 Guillaume Louis-Marie Delhumeau 
gdelhum...@xwiki.com:


Maybe this could help:
http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Extension/Large+Wiki+Export
and
http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Extension/Large+XAR+Import

I hope it helps,
Guillaume


2014-06-18 1:21 GMT+02:00 Mark Elliot mell...@ranchsystems.com:


In my last e-mail I discussed a bug where widgets are not displayed in

the

administration web pages of our old XWiki.  In an effort to fix this

bug, I

have tried exporting the old XWiki into a new clean installation.  The
issue is the bug comes into the new XWiki on importing.

I can export the pages one at a time without getting the bug. However,

the

links do not come with them.  This is a very tedious effort to resort the
web site this way.  Does anyone have suggestions for tools for
systematically exporting and importing the web pages?  Also, what do we

do

about the users and other configured spaces?  Any other outside the box
thinking or solutions are welcome.
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users