Re: [xwiki-users] Attachment size issues

2016-08-26 Thread Joshua Spiva
Sorry Vincent I missed that initial question. I am using Database store. I have actually found that document you linked before and verified that the attachment size setting was adjusted as it recommends. Still not luck. -Original Message- From: Vincent Massol [mailto:vmas...@gmail.com]

Re: [xwiki-users] XWiki behind proxy

2016-08-26 Thread Vincent Massol
Hi, Have you checked http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/AdminGuide/Installation#HRunningXWikibehindproxy-server ? Thanks -Vincent > On 26 Aug 2016, at 20:51, Dibyendu Das wrote: > > Hi, > > I tried running XWiki on a Jetty server on a Windows box behind a

[xwiki-users] Advice needed for new XWiki Enterprise 7.4.4 Setup

2016-08-26 Thread Polydectus84
Hello Everyone, I have managed to install XWiki Enterprise v.7.4.4 and have a few questions before really getting started. There are a few things that are unclear to me. Here is an overview for what it will be used for: We have several teams: Computer Support, Sales, Warehouse, QA,

[xwiki-users] XWiki behind proxy

2016-08-26 Thread Dibyendu Das
Hi, I tried running XWiki on a Jetty server on a Windows box behind a proxy server and get the following error. I have configured the environment variables http_proxy and https_proxy correctly. Anyone knows why this error is showing? 2016-08-26 14:41:43,973 [Core extension repository updater]

Re: [xwiki-users] debian xwiki-solr-data package

2016-08-26 Thread Thomas Mortagne
On Thu, Aug 25, 2016 at 3:51 AM, Bryn Jeffries wrote: > Thomas Mortagne said: >> As you said yourself it's not installed as dependent package of >> xwiki-enterprise. >> Like the documentation indicate this is to be used only if you plan to setup >> a >> standalone

[xwiki-users] exception during page deletion

2016-08-26 Thread Edward Knyshov
When users deletes a page I get and page saying that I should wait until page is deleted. I check browser console and I see 500 response from xwiki and nothing happens. If I go to some parent page, I see that page is deleted. Checked xwiki log and see an exception:

Re: [xwiki-users] [xwiki-devs] [ANN] Tour Application 1.0.3 Released

2016-08-26 Thread Mario
I'm unable to update the Tour Application from 1.0.2 to 1.0.4: I'm running xwiki 8.2.1 (standalone sandbox on Windows). If i click on dependency [org.webjars:bootstrap-tour-0.11.0] it Displays "Version 0.10.2-1 is pre installed", but no option to update? Thank you Mario -- View this

Re: [xwiki-users] Issue with template via document creation URL

2016-08-26 Thread D R
Hi, does nobody have an idea why the macro error is only shown when creating a page via url? Regards, Dennis 2016-08-24 12:02 GMT+02:00 D R : > Hi, > > I have an issue with a template. > > I created Dashboard.CustomerDocsDashboard with the following content: > > > ``` >