Re: [xwiki-users] Including a Google Map

2010-12-19 Thread Antonio Goncalves
Thanks, it was clean=false indeed Antonio 2010/12/18 Vincent Massol vinc...@massol.net Hi Antonio, On Dec 18, 2010, at 1:28 PM, Antonio Goncalves wrote: Hi all, I need to include a Google Map in a page. In XWiki 1.0 syntax I add a iframe and that works fine ( http

[xwiki-users] Including a Google Map

2010-12-18 Thread Antonio Goncalves
Hi all, I need to include a Google Map in a page. In XWiki 1.0 syntax I add a iframe and that works fine (http://www.parisjug.org/xwiki/bin/view/Location/ISEP) but with XWiki 2.0 syntax I can't make it work ( http://www.parisjug.org/xwiki/bin/view/Location/CIUP). I've added {{html wiki=true}}

[xwiki-users] Links to pages in 1.0 syntax don't look good

2010-10-15 Thread Antonio Goncalves
Hi all, Our XWiki instance has been upgraded to a 2.0. We are still using 1.0 syntax and we can see some strange behaviour. If you look at this page http://www.parisjug.org/xwiki/bin/view/Speaker/ all the titles (the name of the speakers) look ok. But if you click to a specific speaker (

Re: [xwiki-users] Links to pages in 1.0 syntax don't look good

2010-10-15 Thread Antonio Goncalves
Antonio, On Fri, Oct 15, 2010 at 11:46, Antonio Goncalves antonio.mail...@gmail.com wrote: Hi all, Our XWiki instance has been upgraded to a 2.0. We are still using 1.0 syntax and we can see some strange behaviour. If you look at this page http://www.parisjug.org/xwiki/bin/view/Speaker

Re: [xwiki-users] Page redirecting automatically to XWikiPreferences

2009-04-08 Thread Antonio Goncalves
, at 8:36 AM, Antonio Goncalves wrote: Yes, I suppose it's because XWikiPreferences is under a protected space. I'm creating you a user and I'll send it to you. I'm not sure what happened. I modified the page to exclude WebPreferences and it worked. Note that it worked even without

Re: [xwiki-users] Page redirecting automatically to XWikiPreferences

2009-04-07 Thread Antonio Goncalves
. Thanks -Vincent On Apr 7, 2009, at 12:43 AM, Antonio Goncalves wrote: Hi all, Something really wired is hapening. We have a page that used to list all our speakers (http://www.parisjug.org/xwiki/bin/view/Speaker/). It contains the following code : #set($query=where doc.web='Speaker

Re: [xwiki-users] Problem with the new blog application running on XWiki 1.1.1

2009-03-28 Thread Antonio Goncalves
, Antonio 2009/2/25 Sergiu Dumitriu ser...@xwiki.com Antonio Goncalves wrote: Hi all, I've installed the new blog application ( http://code.xwiki.org/xwiki/bin/view/Applications/BlogApplication) on XWiki 1.1.1. My old blog entries have been migrated and I can created new

Re: [xwiki-users] Problem with the new blog application running on XWiki 1.1.1

2009-03-27 Thread Antonio Goncalves
...@xwiki.com Antonio Goncalves wrote: Hi all, I've installed the new blog application ( http://code.xwiki.org/xwiki/bin/view/Applications/BlogApplication) on XWiki 1.1.1. My old blog entries have been migrated and I can created new entries. But when I go to the Blog/WebHome page ( http

Re: [xwiki-users] Panel Wizard doesn't show it

2009-03-15 Thread Antonio Goncalves
2009/3/14 Vincent Massol vinc...@massol.net Hi Antonio, On Mar 14, 2009, at 10:36 AM, Antonio Goncalves wrote: So that means until the next upgrade we can't use the panel wizard ? I thought you confirmed sergiu's supposition that you had imported a XAR not matching the version installed

Re: [xwiki-users] Panel Wizard doesn't show it

2009-03-13 Thread Antonio Goncalves
) 2009/2/17 Antonio Goncalves antonio.mail...@gmail.com Thanks Vincent. I've installed the new Panel application ( http://code.xwiki.org/xwiki/bin/view/Applications/PanelsApplicationDownloads) and it works fine. Antonio 2009/2/13 Vincent Massol vinc...@massol.net Hi Antonio, On Feb 8

[xwiki-users] Problem with the new blog application running on XWiki 1.1.1

2009-02-24 Thread Antonio Goncalves
Hi all, I've installed the new blog application ( http://code.xwiki.org/xwiki/bin/view/Applications/BlogApplication) on XWiki 1.1.1. My old blog entries have been migrated and I can created new entries. But when I go to the Blog/WebHome page (

Re: [xwiki-users] Panel Wizard doesn't show it

2009-02-17 Thread Antonio Goncalves
Thanks Vincent. I've installed the new Panel application ( http://code.xwiki.org/xwiki/bin/view/Applications/PanelsApplicationDownloads) and it works fine. Antonio 2009/2/13 Vincent Massol vinc...@massol.net Hi Antonio, On Feb 8, 2009, at 10:32 AM, Antonio Goncalves wrote: Yes Vincent, you

Re: [xwiki-users] Panel Wizard doesn't show it

2009-02-08 Thread Antonio Goncalves
happens. But I can access the wizard from the page http://www.parisjug.org/xwiki/bin/view/XWiki/. Do you have any idea ? Antonio 2009/2/7 Vincent Massol vinc...@massol.net Hi Antonio, On Feb 7, 2009, at 9:07 AM, Antonio Goncalves wrote: Hi, I'm using XE 1.6.2 / XEM 1.4.1 and when I click

[xwiki-users] Panel Wizard doesn't show it

2009-02-07 Thread Antonio Goncalves
Hi, I'm using XE 1.6.2 / XEM 1.4.1 and when I click on the Panel Wizard it just doesn't show up. I click on the link, but nothing happens. Is there a way to skip the wizard and set up the panels layout manually like the previous versions of XWiki ? Thanks, Antonio

[xwiki-users] List Last10 XWiki Comments Snippet doesn't work

2008-10-31 Thread Antonio Goncalves
Hi, I want to display the comments of my wiki, so I've copy/paste the List Last10 XWiki Comments Snippet ( http://code.xwiki.org/xwiki/bin/view/Snippets/ListLast10XWikiCommentsSnippet). But this doesn't work. I'm hosted on a XWiki 1.1.1 (but I think that's XEM). Any idea why it doesn't work ?

Re: [xwiki-users] List Last10 XWiki Comments Snippet doesn't work

2008-10-31 Thread Antonio Goncalves
/TestingJPA). And I think it could be someone who spammed my comments. Thanks, Antonio 2008/10/31 Guillaume Lerouge [EMAIL PROTECTED] Hi Antonio, On Fri, Oct 31, 2008 at 10:34 AM, Antonio Goncalves [EMAIL PROTECTED] wrote: Hi Guillaume, What do you mean by programming rights ? The page

Re: [xwiki-users] MyTodos not showing my todos

2008-10-17 Thread Antonio Goncalves
$todoObj.TargetDate/td td$todoObj.Status/td /tr #end /table Thanks, Antonio 2008/10/17 Sergiu Dumitriu [EMAIL PROTECTED] Antonio Goncalves wrote: Hum, just a thought. Is it String comparaison or Long ? Do I have to cast it into Long ? Just write $todoObj.getProperty(TargetDate

Re: [xwiki-users] MyTodos not showing my todos

2008-10-17 Thread Antonio Goncalves
Ok Vincent. I'm still doing some bits and pieces with the TODO application and I will update it to a 1.1 version. Antonio 2008/10/17 Vincent Massol [EMAIL PROTECTED] Hi Antonio, On Oct 16, 2008, at 7:40 AM, Antonio Goncalves wrote: That works great thanks Fabian. IMHO the TODO application

Re: [xwiki-users] MyTodos not showing my todos

2008-10-16 Thread Antonio Goncalves
to use formatDate on a DateProperty ? Thanks, Antonio 2008/10/16 Antonio Goncalves [EMAIL PROTECTED] That works great thanks Fabian. IMHO the TODO application should be changed and use this HQL request instead. It makes more sense to only display the todos of the connected user and sort them

Re: [xwiki-users] MyTodos not showing my todos

2008-10-16 Thread Antonio Goncalves
see targetDate inferior to currentDate but the if statement is not executed. Strange. Antonio 2008/10/16 Sergiu Dumitriu [EMAIL PROTECTED] Antonio Goncalves wrote: It's me again. I'm still confused by the property classes. The dueDate is of type DateProperty. How can have the milliseconds

Re: [xwiki-users] MyTodos not showing my todos

2008-10-16 Thread Antonio Goncalves
Hum, just a thought. Is it String comparaison or Long ? Do I have to cast it into Long ? 2008/10/16 Antonio Goncalves [EMAIL PROTECTED] Thanks, it's working. I just have a funny behavior now when I compare these dates with the current date (converted to milliseconds

Re: [xwiki-users] MyTodos not showing my todos

2008-10-15 Thread Antonio Goncalves
.value 'Finished' and obj.id=prop2.id.id and prop2.id.name='Assignee' and prop2.value='$contex.user' order by doc.date desc) Kind Regards, Fabian 2008/10/13 Antonio Goncalves [EMAIL PROTECTED] I've tried everything but I can't make it work. I'm now using the HQL Query Tester

Re: [xwiki-users] MyTodos not showing my todos

2008-10-15 Thread Antonio Goncalves
.id.name='Assignee' and prop2.value='$context.user' and obj.id = dueDate.id.id and dueDate.id.name='TargetDate' order by dueDate.value desc) Fabian. 2008/10/15 Antonio Goncalves [EMAIL PROTECTED] Thanks Fabian, it works, that's great. I would have a second question though. The TODOs

Re: [xwiki-users] MyTodos not showing my todos

2008-10-13 Thread Antonio Goncalves
really need to display the TODOs of the current user and it looks like it's just a query to change but I can't figure it out. Any idea ? Thanks, Antonio 2008/10/8 Antonio Goncalves [EMAIL PROTECTED] Hi everybody, I've installed the Todo application ( http://code.xwiki.org/xwiki/bin/view

[xwiki-users] MyTodos not showing my todos

2008-10-08 Thread Antonio Goncalves
Hi everybody, I've installed the Todo application ( http://code.xwiki.org/xwiki/bin/view/Applications/TodoApplicationDownloads). I can add new todos, affect them to users and so on. But when I check the MyTodos Panel (http://localhost:8080/xwiki/bin/view/Panels/MyTodos) it's always empty. The

Re: [xwiki-users] Displaying the pages of a space

2008-05-16 Thread Antonio Goncalves
See below Antonio 2008/5/15 Vincent Massol [EMAIL PROTECTED]: Hi Antonio, On May 15, 2008, at 9:42 PM, Antonio Goncalves wrote: Thanks Jean-Vincent it works. Two more questions. 1) On the API ( http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/download/DevGuide/API/xwiki%2Dcore%2D1.3.2

[xwiki-users] Displaying the pages of a space

2008-05-15 Thread Antonio Goncalves
Hi, I want to display all the pages of a specific space. For that I found the following code : #set($docs = $xwiki.getSpaceDocsName('MySpace')) #foreach ($doc in $docs) [${doc}] #end It works fine but I need more than that (ordering, exclusion...). So I'm trying to find the same

[xwiki-users] Displaying just the titles of the blog

2008-05-12 Thread Antonio Goncalves
Hi, I use the Blog features of XWiki as well as the blog macro to display the entries. On a panel I just want to display the title of the the first five entries (without the content, comments, permalink...). I've been playing aroung with the Blog.Macros but it doesn't work. Is there an easy way

Re: [xwiki-users] Modify a Skin with attached images

2008-02-29 Thread Antonio Goncalves
, Vincent Massol [EMAIL PROTECTED]: img src=$doc.getAttachmentURL(myfile.jpg)/ -Vincent On Feb 27, 2008, at 6:12 PM, Antonio Goncalves wrote: Hi, I'm following the Modifying a skin chapter from the Admin Guide to create a new skin ( http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/AdminGuide/Skins

Re: [xwiki-users] Modify a Skin with attached images

2008-02-29 Thread Antonio Goncalves
Makes sense. It's working now. Thanks !!! Antonio 2008/2/29, Vincent Massol [EMAIL PROTECTED]: On Feb 29, 2008, at 4:43 PM, Antonio Goncalves wrote: That's weird, when I do that I get the following url : img src=/xwiki/bin/download/Main/WebHome/myfile.jpg/ And of course there's

[xwiki-users] Modify a Skin with attached images

2008-02-27 Thread Antonio Goncalves
Hi, I'm following the Modifying a skin chapter from the Admin Guide to create a new skin (http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/AdminGuide/Skins). I've created a new page, attached an image to it (myfile.jpg), added the XWiki.XWikiSkins class to it and overrode some .vm files. I just don't

Re: [xwiki-users] Severe problem, can't login as admin, neither as superadmin

2008-02-17 Thread Antonio Goncalves
://jira.xwiki.org/jira/browse/XWIKI-2119 -- Sergiu Dumitriu http://purl.org/net/sergiu/ ___ users mailing list users@xwiki.org http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users -- -- Antonio Goncalves ([EMAIL PROTECTED]) Software architect

Re: [xwiki-users] Import of XAR: Java Heap Space Out Of Memory Exception in 1.2

2008-02-16 Thread Antonio Goncalves
Ok, I've found the problem. Nothing to do with XWiki or MySQL, the heap of Tomcat was too low. I've increased the -Xmx and it works fine. Antonio 2008/2/16, Antonio Goncalves [EMAIL PROTECTED]: Hi everybody, I'm bringing this issue back but it still doesn't work. This is what I'm doing

Re: [xwiki-users] Import of XAR: Java Heap Space Out Of Memory Exception in 1.2

2008-02-16 Thread Antonio Goncalves
) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:188) at com.xpn.xwiki.web.SetCharacterEncodingFilter.doFilter(SetCharacterEncodingFilter.java:117) 2008/1/21, Vincent Massol [EMAIL PROTECTED]: Hi Antonio, On Jan 21, 2008, at 11:56 AM, Antonio Goncalves wrote: Hi all, I'm trying

Re: [xwiki-users] Import of XAR: Java Heap Space Out Of Memory Exception in 1.2

2008-01-21 Thread Antonio Goncalves
Hi all, I'm trying to upgrade XWiki from 1.0 to 1.2. The problem comes when I want to import my .xar file (6Mb) and get a Java Heap Space Out Of Memory Exception. I've checked your admin page http://www.xwiki.org/xwiki/bin/view/FAQ/Howtoincreasethemaximumattachmentsize and it looks like for my

[xwiki-users] XEM RoadMap

2008-01-03 Thread Antonio Goncalves
Hi, I would like to know if there is a date for XEM 1.0 release. On JIRA ( http://jira.xwiki.org/jira/browse/XEM) it shows the 1.0-RC2 for 10/01/2007. Any idea about the final release ? Another question. Is XEM 1.0 based on XE 1.2 ? Because XE 1.2 is planned for 05/01/2007 so I was wondering if

Re: [xwiki-users] XEM.war, XEM.war and Plugin Wiki Manager... getting confused

2007-12-29 Thread Antonio Goncalves
for the *.* ! Benoit vmassol wrote: On Dec 28, 2007, at 5:26 PM, Antonio Goncalves wrote: Humm, doesn't work for me. Benoit, when you create a virtual wiki (let's say sales), do you create a new sales database ? I wonder if all the virtual wikis store their data into the xwiki database

Re: [xwiki-users] XEM.war, XEM.war and Plugin Wiki Manager... getting confused

2007-12-29 Thread Antonio Goncalves
and it works. I'm using : XEM 1.0_M2 JDK 1.5.0_14 MySQL Server 5.0.45 Driver JDBC Connector/J 5.1.5 Tomcat 5.5.25 Antonio 2007/12/29, Antonio Goncalves [EMAIL PROTECTED]: Still doesn't work but the exception is different. I've granted *.* so now the create database is made automatically, that's good

[xwiki-users] Admin password for XEM 1.0-M2

2007-12-27 Thread Antonio Goncalves
Hi, I've installed XEM 1.0-M2 from a fresh install (new database...) and imported the xwiki-enterprise-manager-wiki-administrator-1.0-M2.xarfile. In the import list, I can see that there is an 'Admin' user, but I cannot log on with the password 'admin' (lower case 'a'). Is the Admin password

Re: [xwiki-users] Admin password for XEM 1.0-M2

2007-12-27 Thread Antonio Goncalves
Ooops, sorry, I was pointing to a different database where I had change the password. So, in XEM, the Admin password is still admin. Antonio 2007/12/27, Antonio Goncalves [EMAIL PROTECTED]: Hi, I've installed XEM 1.0-M2 from a fresh install (new database...) and imported the xwiki

Re: [xwiki-users] XEM.war, XEM.war and Plugin Wiki Manager... getting confused

2007-12-27 Thread Antonio Goncalves
2007/12/26, Vincent Massol [EMAIL PROTECTED]: Hi Antonio, On Dec 26, 2007, at 6:51 PM, Antonio Goncalves wrote: Hi, I'm having a look at virtual wikis and I'm a bit confused with all the installation possibilities. In my understanding, XEM is an easy way to manage several XWiki

[xwiki-users] XEM.war, XEM.war and Plugin Wiki Manager... getting confused

2007-12-26 Thread Antonio Goncalves
Hi, I'm having a look at virtual wikis and I'm a bit confused with all the installation possibilities. In my understanding, XEM is an easy way to manage several XWiki instances on one server. Starting from a fresh install you would download the XEM.war file into your tomcat, import the

[xwiki-users] Adding flash animation

2007-12-10 Thread Antonio Goncalves
Hi, I've made an animation with Wink, transformed it into flash (swf file) and now I want to add it to my page. I've followed the instructions on http://www.xwiki.org/xwiki/bin/view/FAQ/HowDoIAddAnimatedGifSshockwaveAndFlashItemsToMyWiki but it does not work. What I do is that I attach my swf

[xwiki-users] Full screen viewing

2007-12-10 Thread Antonio Goncalves
Hi, I would like to see a flash animation on a full screen page. Meaning that when I click on a particular link, menus, header and footer disapear so I can see the animation in a bigger scale. Do you know how to do that ? Antonio ___ users mailing list

Re: [xwiki-users] Full screen viewing

2007-12-10 Thread Antonio Goncalves
?xpage=plain Simple as that. Thanks Vincent 2007/12/10, Vincent Massol [EMAIL PROTECTED]: You can remove all layout by adding ?xpage=plain to URLs. -Vincent On Dec 10, 2007, at 4:03 PM, Antonio Goncalves wrote: Hi, I would like to see a flash animation on a full screen page

Re: [xwiki-users] CAPTCHA for comments and registration

2007-12-03 Thread Antonio Goncalves
Hi, I'm also trying to add captcha validation to the comments. I've looked at Dodo skin and I'm trying to do the same for Albatross but it doesn't work. I've set xwiki.plugin.captcha=1 in the xwiki.cfg. Dodo uses comments.vm but it looks like the most appropriate place in Albatros is

Re: [xwiki-users] Comments spam

2007-09-03 Thread Antonio Goncalves
BTW, why can't I just delete the comments instead of changing the object type ? I don't mind loosing these comments, can I damage any database key constraint ? 2007/9/3, Raffaello Pelagalli [EMAIL PROTECTED]: Antonio Goncalves [EMAIL PROTECTED] writes: Hi, My XWiki website has been