[xwiki-users] CSS customization and themes

2011-03-23 Thread Andreas Hahn
Hi again,

in my ongoing efforts in customizing the appearance of the pages of my 
wiki I've followed the steps of the skin extension tutorial:
http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/DevGuide/SkinExtensionsTutorial

I've created a StyleSheetExtension and selected 'Use this extension' 
'Always on the wiki' and it works as expected.

However I've started to replace fix color settings by references to the 
themes settings
e.g. $theme.borderColor ... $theme.titleColor
and also I've checked 'Parse content' 'Yes' and disabled caching this 
doesn't work.
Velocity statements seem not to be processed or I am referring to 
invalid property names.
(I have been trying the ones from /templates/colorThemeInit.vm)

What am I doing wrong here ?

In the example the page is laoded on demand with
$xwiki.jsx.use(XWiki.MyFirstStylesheetExtension)

so I would assume there should be a document named 
MyFirstStylesheetExtension in XWiki space (or maybe some other space).
Thats not the case for my own instance of 
XWiki.MyFirstStylesheetExtension that I've added.
Shouldn't I be able to find the instance as a document somewhere in the 
spaces ?

Thanks for your support

Andreas
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] CSS customization and themes

2011-03-23 Thread Elena-Oana Tabaranu
Hello,

You can try including the colorThemeInit template at the beginning of 
your style sheet extension:
#template('colorThemeInit.vm')

Hope this helps,
Oana

On 03/23/2011 01:13 PM, Andreas Hahn wrote:
 Hi again,

 in my ongoing efforts in customizing the appearance of the pages of my
 wiki I've followed the steps of the skin extension tutorial:
 http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/DevGuide/SkinExtensionsTutorial

 I've created a StyleSheetExtension and selected 'Use this extension'
 'Always on the wiki' and it works as expected.

 However I've started to replace fix color settings by references to the
 themes settings
 e.g. $theme.borderColor ... $theme.titleColor
 and also I've checked 'Parse content' 'Yes' and disabled caching this
 doesn't work.
 Velocity statements seem not to be processed or I am referring to
 invalid property names.
 (I have been trying the ones from /templates/colorThemeInit.vm)

 What am I doing wrong here ?

 In the example the page is laoded on demand with
 $xwiki.jsx.use(XWiki.MyFirstStylesheetExtension)

 so I would assume there should be a document named
 MyFirstStylesheetExtension in XWiki space (or maybe some other space).
 Thats not the case for my own instance of
 XWiki.MyFirstStylesheetExtension that I've added.
 Shouldn't I be able to find the instance as a document somewhere in the
 spaces ?

 Thanks for your support

 Andreas
 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users

___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] CSS customization and themes

2011-03-23 Thread Andreas Hahn
Am 23.03.2011 15:46, schrieb Elena-Oana Tabaranu:
 Hello,

 You can try including the colorThemeInit template at the beginning of
 your style sheet extension:
 #template('colorThemeInit.vm')

 Hope this helps,
 Oana
Thanks,

that did the trick !

Andreas
 On 03/23/2011 01:13 PM, Andreas Hahn wrote:
 Hi again,

 in my ongoing efforts in customizing the appearance of the pages of my
 wiki I've followed the steps of the skin extension tutorial:
 http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/DevGuide/SkinExtensionsTutorial

 I've created a StyleSheetExtension and selected 'Use this extension'
 'Always on the wiki' and it works as expected.

 However I've started to replace fix color settings by references to the
 themes settings
 e.g. $theme.borderColor ... $theme.titleColor
 and also I've checked 'Parse content' 'Yes' and disabled caching this
 doesn't work.
 Velocity statements seem not to be processed or I am referring to
 invalid property names.
 (I have been trying the ones from /templates/colorThemeInit.vm)

 What am I doing wrong here ?

 In the example the page is laoded on demand with
 $xwiki.jsx.use(XWiki.MyFirstStylesheetExtension)

 so I would assume there should be a document named
 MyFirstStylesheetExtension in XWiki space (or maybe some other space).
 Thats not the case for my own instance of
 XWiki.MyFirstStylesheetExtension that I've added.
 Shouldn't I be able to find the instance as a document somewhere in the
 spaces ?

 Thanks for your support

 Andreas
 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
 ___
 users mailing list
 users@xwiki.org
 http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users