Re: [xwiki-users] Jump to Page not displayed on pages with xwiki/2.0

2010-02-04 Thread Reto Hotz
Hi,

Thanks for the replies. I'll have a look at it again, as soon as I find 
some time.

BTW: The Jump to page is a really nice feature!

Greetings
Reto

On 02.02.2010 16:35, Sergiu Dumitriu wrote:
 On 02/02/2010 03:45 PM, Reto Hotz wrote:
 Hi,

 After migrating our XWiki from 1.8.3 --   2.1.1 we notices that the Jump
 to page-feature is only working with pages made with the old xwiki/1.0
 syntax.
 When I create a new page with syntax to 2.0, the Jump to Page is not
 displayed anymore in the Quick Links panel.
 As soon as I change the page syntax back to 1.0, the Jump to page is
 displayed again.


 It should work also with xwiki/2.0 syntax, shouldn't it?

 I don't know if this is from importance but we use a fully customized
 skin based on toucan. So maybe we have missed something in the migration.

 Any help or hint is very much appreciated.

 It works OK with the default installation and the default skins, so it
 could be either a wrong migration (some files were not updated), or
 something wrong in the custom skin.

 - Is the link to the JS file present in the HTML source? Should be
 something like /xwiki/bin/skin/resources/js/xwiki/widgets/jumpToPage.js
 - Are there errors in the Javascript error console?
 - Does the dialog appear if you press the key shortcut (Ctrl+G) instead
 of looking for the link in the panel?


___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] Jump to Page not displayed on pages with xwiki/2.0

2010-02-04 Thread Sergiu Dumitriu
On 02/04/2010 02:37 PM, Reto Hotz wrote:
 Hi,

 Thanks for the replies. I'll have a look at it again, as soon as I find
 some time.

 BTW: The Jump to page is a really nice feature!

Yep, not as impressive as, say, the Office Importer, but very useful, 
and a good productivity enhancer.

 Greetings
 Reto

 On 02.02.2010 16:35, Sergiu Dumitriu wrote:
 On 02/02/2010 03:45 PM, Reto Hotz wrote:
 Hi,

 After migrating our XWiki from 1.8.3 --2.1.1 we notices that the Jump
 to page-feature is only working with pages made with the old xwiki/1.0
 syntax.
 When I create a new page with syntax to 2.0, the Jump to Page is not
 displayed anymore in the Quick Links panel.
 As soon as I change the page syntax back to 1.0, the Jump to page is
 displayed again.


 It should work also with xwiki/2.0 syntax, shouldn't it?

 I don't know if this is from importance but we use a fully customized
 skin based on toucan. So maybe we have missed something in the migration.

 Any help or hint is very much appreciated.

 It works OK with the default installation and the default skins, so it
 could be either a wrong migration (some files were not updated), or
 something wrong in the custom skin.

 - Is the link to the JS file present in the HTML source? Should be
 something like /xwiki/bin/skin/resources/js/xwiki/widgets/jumpToPage.js
 - Are there errors in the Javascript error console?
 - Does the dialog appear if you press the key shortcut (Ctrl+G) instead
 of looking for the link in the panel?

-- 
Sergiu Dumitriu
http://purl.org/net/sergiu/
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


[xwiki-users] Jump to Page not displayed on pages with xwiki/2.0

2010-02-02 Thread Reto Hotz
Hi,

After migrating our XWiki from 1.8.3 -- 2.1.1 we notices that the Jump 
to page-feature is only working with pages made with the old xwiki/1.0 
syntax.
When I create a new page with syntax to 2.0, the Jump to Page is not 
displayed anymore in the Quick Links panel.
As soon as I change the page syntax back to 1.0, the Jump to page is 
displayed again.


It should work also with xwiki/2.0 syntax, shouldn't it?

I don't know if this is from importance but we use a fully customized 
skin based on toucan. So maybe we have missed something in the migration.

Any help or hint is very much appreciated.

Thanks.
Reto
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] Jump to Page not displayed on pages with xwiki/2.0

2010-02-02 Thread Vincent Massol
Hi Reto,

On Feb 2, 2010, at 3:45 PM, Reto Hotz wrote:

 Hi,
 
 After migrating our XWiki from 1.8.3 -- 2.1.1 we notices that the Jump 
 to page-feature is only working with pages made with the old xwiki/1.0 
 syntax.
 When I create a new page with syntax to 2.0, the Jump to Page is not 
 displayed anymore in the Quick Links panel.
 As soon as I change the page syntax back to 1.0, the Jump to page is 
 displayed again.
 
 
 It should work also with xwiki/2.0 syntax, shouldn't it?

yes

 
 I don't know if this is from importance but we use a fully customized 
 skin based on toucan. So maybe we have missed something in the migration.
 
 Any help or hint is very much appreciated.

Working for me on XE 2.2. Haven't tried on 2.1.1.

Thanks
-Vincent
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users