Re: [xwiki-users] Random logoff when using LDAP authenticator

2008-04-10 Thread Frantisek Kall
Hi Benjamin, I have the similar problem with logging off AD users. I haven't solution yet, but I found workaround - I am not sure if it help you but you can try it. Problem with logging of starts when user switch to advance editing mode - in user home page. After switch to advance mode is

Re: [xwiki-users] Random logoff when using LDAP authenticator

2008-04-10 Thread Benjamin Leung
That's interesting. Thanks! Yeh.. I figured a work around too. I change the setting of the 'ldap sync group' from 'always' to 'create'. This requires more micro management because I have to update the group membership from within xwiki.. Cheers On Thu, Apr 10, 2008 at 4:59 PM, Frantisek Kall

Re: [xwiki-users] Random logoff when using LDAP authenticator

2008-04-08 Thread Benjamin Leung
Hi Thomas, I do not get randomly logged off when I login in using xwiki's account like Admin/admin, it only happens when I logon using an LDAP (Active Directory) account. I'm not saying that it's the LDAP authenticator's problem, but it surely smell a lot like it. Thank you for your attention,

Re: [xwiki-users] Random logoff when using LDAP authenticator

2008-04-08 Thread Thomas Mortagne
Anyway if you could create a jira issue (jira.xwiki.org) with all details you can find, it would be great. On Tue, Apr 8, 2008 at 4:36 PM, Thomas Mortagne [EMAIL PROTECTED] wrote: On Tue, Apr 8, 2008 at 3:06 PM, Benjamin Leung [EMAIL PROTECTED] wrote: Hi Thomas, I do not get randomly

Re: [xwiki-users] Random logoff when using LDAP authenticator

2008-04-08 Thread Thomas Mortagne
On Tue, Apr 8, 2008 at 3:06 PM, Benjamin Leung [EMAIL PROTECTED] wrote: Hi Thomas, I do not get randomly logged off when I login in using xwiki's account like Admin/admin, it only happens when I logon using an LDAP (Active Directory) account. I'm not saying that it's the LDAP

Re: [xwiki-users] Random logoff when using LDAP authenticator

2008-04-07 Thread Thomas Mortagne
Hi, This looks like OSCache problem. As I can see in the code you can have this error when OSCache failed to create a new cache and then all that try to acces this cache fail, here the XWiki group service. I'm not an OSCache expert so I have no idea of what could cause this. Maybe someone has an

[xwiki-users] Random logoff when using LDAP authenticator

2008-04-04 Thread Benjamin Leung
Hi, I'm getting randomly logged off when using the LDAP authenticator in v1.3.1. I'm wondering if anyone else is experiencing this. At the end are the thread dumps I captured in two individual cases and a snippet of my LDAP configuration. Thanks, Benjamin