Re: [OMPI users] OpenMPI 2.1.1 bug on Ubuntu 18.04.2 LTS

2019-08-02 Thread Zhang, Junchao via users
Looks the bug was reported to Ubuntu almost two years ago but still Unassigned, https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/openmpi/+bug/1731938 I don't know how many hours of people's time were wasted on re-discovering this issue. --Junchao Zhang On Fri, Aug 2, 2019 at 2:54 PM Jeff Squyres

Re: [OMPI users] OpenMPI 2.1.1 bug on Ubuntu 18.04.2 LTS

2019-08-02 Thread Jeff Squyres (jsquyres) via users
Ouch. :-( I just followed up on that original bug. Thanks for the heads up. > On Aug 2, 2019, at 4:15 PM, Zhang, Junchao wrote: > > Looks the bug was reported to Ubuntu almost two years ago but still > Unassigned, https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/openmpi/+bug/1731938 > I don't

Re: [OMPI users] OpenMPI 2.1.1 bug on Ubuntu 18.04.2 LTS

2019-08-02 Thread Zhang, Junchao via users
I run ompi_info on Ubuntu and it has "Heterogeneous support: yes" Thanks for the update. --Junchao Zhang On Thu, Aug 1, 2019 at 6:49 PM Gilles Gouaillardet via users mailto:users@lists.open-mpi.org>> wrote: Juanchao, Is the issue related to https://github.com/open-mpi/ompi/pull/4501 ?

Re: [OMPI users] OpenMPI 2.1.1 bug on Ubuntu 18.04.2 LTS

2019-08-02 Thread Jeff Squyres (jsquyres) via users
Ah, got it. Yes, if I compile with --enable-heterogeneous, the I can replicate the problem. Looks like we opted not to fix this problem in the 2.1.x series. I'll update the downstream Ubuntu bug to tell them to disable heterogeneous. > On Aug 1, 2019, at 7:40 PM, Gilles Gouaillardet via