Re: [ovirt-users] Error Installing Self hosted Engine on Centos 7

2016-03-25 Thread Simone Tiraboschi
On Wed, Mar 23, 2016 at 8:15 PM, Modou Conteh wrote: > > I am seeking some assistance installing Ovirt Self hosted Engine, but I keep > getting and error at the end "System not stable or unable to read dev/mapper > etc. here is the log file from my last try. I

Re: [ovirt-users] How to connect a VM with a port = -1

2016-03-25 Thread Francesco Romani
- Original Message - > From: "zhangjian" > To: users@ovirt.org > Sent: Friday, March 25, 2016 5:13:28 AM > Subject: [ovirt-users] How to connect a VM with a port = -1 > Hi guys, > I created a VM in ovirt, and I found it a port = -1, How can I connect to it

Re: [ovirt-users] Using REST API to get a proxyticket

2016-03-25 Thread Juan Hernández
On 03/24/2016 07:17 PM, Ollie Armstrong wrote: > Thanks. > > Unfortunately that still gives me the same NPE in the engine.log that > I uploaded in my first email. I think I'll report this on BZ as it > isn't working for me when it works for you. > This is the effect of the following bug:

[ovirt-users] bug in disks QOS

2016-03-25 Thread Fabrice Bacchella
I attached a image disk to a VM , but set it using the wrong disk profile, I powered off the VM, and then tried to change it on the GUI. The operation in the GUI is ok. But nothing is done. And in the log I get: 2016-03-25 10:12:10,467 INFO [org.ovirt.engine.core.bll.UpdateVmDiskCommand]

Re: [ovirt-users] VM get stuck randomly

2016-03-25 Thread Nir Soffer
On Thu, Mar 24, 2016 at 10:43 PM, Christophe TREFOIS wrote: > Hi Nir, > > I restarted the VM now so I can't provide more info until the next time. > > I could try strace -p -f &> strace.log next time it hangs. > > Could you just point me on how to obtain a dump with

Re: [ovirt-users] libvirt failed to read spice key

2016-03-25 Thread Bill James
I'm very interested in this too as I have same problem with spice private keys. On 3/24/16 2:02 AM, Fabrice Bacchella wrote: I' m running on a brand new Centos 7.2 an up to date ovirt 3.6.3.4. The host is new too and dedicated to ovirt. When I try to launch a vm, I get :