Re: [ovirt-users] Error in attaching export storage domain

2017-05-21 Thread Fred Rolland
Can you share the Vdsm log from the host that fails to mount ? On Sun, May 21, 2017 at 10:00 PM, shubham dubey wrote: > Thanks for reply, I am not sure about how to mount the storage domain > manually. > But I have run the nfs-check and it gives no error. > > One more thing

Re: [ovirt-users] Docker images for oVirt engine

2017-05-21 Thread Leni Kadali Mutungi
On 5/22/17, Leni Kadali Mutungi wrote: On 5/19/17, Juan Hernández wrote: > On 05/19/2017 05:20 AM, Leni Kadali Mutungi wrote: >> Running `make build` went fine until I saw this error: >> >> Step 26/34 : RUN sed -i 's/multipathd.service //g' >>

Re: [ovirt-users] oVirt Power Management with Cisco UCS C220 M4S

2017-05-21 Thread Mahdi Adnan
Thank you very much, i've been searching for this for so long. -- Respectfully Mahdi A. Mahdi From: users-boun...@ovirt.org on behalf of Abi Askushi Sent: Saturday, May 20, 2017 4:14:46 PM To: users Subject:

Re: [ovirt-users] [Pkg-libvirt-discuss] Fwd: Building ovirt-host-deploy gives `configure: error: otopi-devtools required but missing`

2017-05-21 Thread Guido Günther
On Fri, May 19, 2017 at 06:28:36AM +0300, Leni Kadali Mutungi wrote: > I'd like the input of the Debian Virtualization Team on the messages > below. When replying, cc the oVirt team > > -- Forwarded message -- > From: Yedidyah Bar David > Date:

Re: [ovirt-users] add direct LUN disk to a VM with python SDK

2017-05-21 Thread Guy Chen
That works, thank you ! Regards, - Guy Chen, RHV Performance O: +972.9.7692152M: +972.52.8545202 guc...@redhat.com - Original Message - > From: "Ondra Machacek" > To: "Guy Chen" > Cc: "users"

Re: [ovirt-users] How to use virt-sysprep

2017-05-21 Thread Joel Diaz
Done. Thanks! On May 20, 2017 10:31 AM, "Arik Hadas" wrote: > > > On Fri, May 19, 2017 at 9:42 PM, Joel Diaz wrote: > >> Arik, >> >> After adding the snapshot repo, and updating the engine, I now see the >> seal option. >> > > Great. Note that you

Re: [ovirt-users] 4.1 appliance install fails due to missing GPG key

2017-05-21 Thread Ryan Barry
There was a bug filed about a very similar problem when using Cockpit: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1421249 This looks like a problem with ovirt-hosted-engine-setup not accepting your response. Can you attachs logs from /var/log/ovirt-hosted-engine-setup ? As a workaround, you can

Re: [ovirt-users] Error in attaching export storage domain

2017-05-21 Thread shubham dubey
Thanks for reply, I am not sure about how to mount the storage domain manually. But I have run the nfs-check and it gives no error. One more thing I want to add is there are another sd also on the same host which are connected to another dc ,so is this can be a problem in anyway? On Sun, May

Re: [ovirt-users] Docker images for oVirt engine

2017-05-21 Thread Leni Kadali Mutungi
On 5/19/17, Juan Hernández wrote: > Did that restart of the docker daemon resolve the problem? > > As far as I can tell that 'RUN sed' instruction that failed is correct. > I just re-checked it in my environment and it works correctly. Looks > more like a resources issue or a