[ovirt-users] Re: oVirt Hosted Engine Offline Deployment

2021-08-15 Thread Andrew Lamarra
Thank you, both, for the help! I see that there's a version 4.3.10. Will that version not work? Andrew ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement:

[ovirt-users] Re: oVirt Hosted Engine Offline Deployment

2021-08-15 Thread Marcel d'Heureuse
Moin, We require a stable Centos Version and we selected Centos 7. I think the 4.4 is moved to Centos 8 and i am not sure if you can deploy it offline with the stream in background. We use the Ovirt Node installer for the servers with an Kickstart file and after the bare metal installation

[ovirt-users] Re: oVirt Hosted Engine Offline Deployment

2021-08-15 Thread Strahil Nikolov via Users
I would try latest 4.4 (I think it was 4.4.7). Best Regards,Strahil Nikolov On Sun, Aug 15, 2021 at 16:46, Andrew Lamarra wrote: Thank you, both, for the help! I see that there's a version 4.3.10. Will that version not work? Andrew ___ Users

[ovirt-users] Re: oVirt Hosted Engine Offline Deployment

2021-08-15 Thread Strahil Nikolov via Users
The offline install mode should work in both 4.3 and 4.4 .About CentOS Stream ... it is as it is. You can use any EL8 distro (for example RHEL8 with the new developer subscription, the company can have up to 16 physical prod systems).4.3 is not supported which means that it has no bug fixes,

[ovirt-users] Re: Cannot restart ovirt after massive failure.

2021-08-15 Thread Yedidyah Bar David
On Sat, Aug 14, 2021 at 8:58 AM Gilboa Davara wrote: > > Shabbat Shalom, > > On Wed, Aug 11, 2021 at 10:03 AM Yedidyah Bar David wrote: >> >> On Tue, Aug 10, 2021 at 9:20 PM Gilboa Davara wrote: >> > >> > Hello, >> > >> > Many thanks again for taking the time to try and help me recover this >>

[ovirt-users] Ovirt-4.4.7 Adding host to existing cluster will attempt to run ovirt-hosted-engine-setup

2021-08-15 Thread Paul-Erik Törrönen
I have an existing oVirt-installation to which I want to add a new host (from the UI). However the adding fails because oVirt tries to then install the ovirt-hosted-engine-setup despite the fact that in the New host-dialog I left the Choose hosted engine deployment action as None. As a