[ovirt-users] Ovirt3.6

2015-10-26 Thread Budur Nagaraju
HI After installing ovirt 3.6,unable to add ovirt node to the ovirt application ,below are the logs. The moment I add to ovirt application network is getting disconnected prior to that ovirt node was able to reach the gateway without any issues. any solution that wold resolve my issues ?

[ovirt-users] Keep on loading while importing a vm

2015-10-27 Thread Budur Nagaraju
HI While importing a vm from vmware in the Ovirt3.6 its keep on loading and nothing comes up ,can someone help me in that ? Regards, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

[ovirt-users] Multiple console access

2015-11-08 Thread Budur Nagaraju
HI , AM using SPICE console to access the vm console ,how to enable multi user console access. Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

[ovirt-users] MAC OS

2015-11-15 Thread Budur Nagaraju
HI Does oVirt supports Mac OS ? if so which option do I need to select under "operating system " . Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] NTP issues

2015-11-17 Thread Budur Nagaraju
any updates on the issue ? On Mon, Nov 9, 2015 at 4:37 PM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > HI > > Even after giving a valid NTP server ,date and time is not getting updated > . > > can you help me in getting the issue resolved

[ovirt-users] console error

2015-11-17 Thread Budur Nagaraju
HI Getting the below error while connecting to the vm console ,can some one help me to resolve the issue ? Unable to connect to the graphic server C:\Users\test\AppData\Local\Temp\console-587.vv Regards, Nagaraju ___ Users mailing list

[ovirt-users] NTP issues

2015-11-09 Thread Budur Nagaraju
HI Even after giving a valid NTP server ,date and time is not getting updated . can you help me in getting the issue resolved ? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] LDAP Authentication

2015-11-04 Thread Budur Nagaraju
a debug log of a login, please follow these[1] instructions. > > [1] > https://gerrit.ovirt.org/gitweb?p=ovirt-engine-extension-aaa-ldap.git;a=blob;f=README;hb=ovirt-engine-extension-aaa-ldap-1.0#l377 > > - Original Message - > > From: "Budur Nagaraju" <

[ovirt-users] LDAP Authentication

2015-11-04 Thread Budur Nagaraju
HI LDAP Authentication is taking 5minutes is there any way to resolve this issue ? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] LDAP Authentication

2015-11-04 Thread Budur Nagaraju
- Original Message - > > From: "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> > > To: "Alon Bar-Lev" <alo...@redhat.com> > > Cc: "users" <users@ovirt.org> > > Sent: Thursday, November 5, 2015 8:17:46 AM > > Subject: Re: [ovirt-user

Re: [ovirt-users] LDAP Authentication

2015-11-04 Thread Budur Nagaraju
ion of ovirt? > What version of ovirt-engine-extension-aaa-ldap? > Do you have a domain that span multiple sites? > Regards, > Alon > > - Original Message - > > From: "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> > > To: "users" <users

[ovirt-users] HA

2015-11-05 Thread Budur Nagaraju
HI Can someone update how to do settings ,if the node goes down vms should automatically migrated to other host . Regards, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

[ovirt-users] vm is locked

2015-11-05 Thread Budur Nagaraju
HI One of the host is down with H/w issue and and the vms which are using the resources like (CPU and RAM ) in the faulty node are locked . Is there any way to release these and deploy them in another host ? below are the logs. 2015-11-06 11:28:31,866 INFO

Re: [ovirt-users] vm is locked

2015-11-06 Thread Budur Nagaraju
yeah.. Thanks for the help :) Regards, Nagaraju On Fri, Nov 6, 2015 at 1:21 PM, Roman Mohr <rm...@redhat.com> wrote: > Hi Budur, > > On Fri, Nov 6, 2015 at 7:02 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > >> HI >> >> One of the host is down with

Re: [ovirt-users] Creating a Instance

2015-10-18 Thread Budur Nagaraju
7 B) copied, 0.000332208 s, 1.0 MB/s\n'; = 0 Thread-178446::DEBUG::2015-10-19 03:18:28,396::stompReactor::162::yajsonrpc.StompServer::(send) Sending response ^C On Fri, Oct 16, 2015 at 4:59 PM, Nir Soffer <nsof...@redhat.com> wrote: > > בתאריך 16 באוק׳ 2015 2:10 אחה״צ,‏ "Budur

Re: [ovirt-users] Support for windows10

2015-10-07 Thread Budur Nagaraju
I'm using ovirt version "oVirt Engine Version: 3.5.4.2-1.el6" and my win10 build is "6851156.iso" , let me if this doesn't support in the mentioned ovirt version .. On Wed, Oct 7, 2015 at 11:51 AM, Vinzenz Feenstra <vfeen...@redhat.com> wrote: > On 10/06/2015 0

[ovirt-users] Unable to install Centos6

2015-10-08 Thread Budur Nagaraju
HI I have selected "RedhHat Enterprise linux 6.x x64" under operating system field and While installing centos6.4 64Bit through ISO ,unable to succeed . Is there any limitation ? or it wont support centos ? can you pls help me ? Thanks, Nagaraju

Re: [ovirt-users] Support for windows10

2015-10-08 Thread Budur Nagaraju
any updates ?? On Wed, Oct 7, 2015 at 12:00 PM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > I'm using ovirt version "oVirt Engine Version: 3.5.4.2-1.el6" and my > win10 build is "6851156.iso" , > let me if this doesn't support in the mentioned ovirt version

[ovirt-users] Creating a Instance

2015-10-16 Thread Budur Nagaraju
HI , While a deploying a vm from the template ,its taking minimum 15 minutes is there any ways to solve the issues ? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] Creating a Instance

2015-10-16 Thread Budur Nagaraju
Soffer <nsof...@redhat.com> wrote: > > בתאריך 16 באוק׳ 2015 9:11 לפנה״צ,‏ "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> > כתב: > > > > HI , > > > > While a deploying a vm from the template ,its taking minimum 15 minutes > is there any ways to solve

Re: [ovirt-users] Support for windows10

2015-10-06 Thread Budur Nagaraju
any updates ? On Tue, Oct 6, 2015 at 4:40 PM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > I selected win8 64bit under "opeartating system " field ,unable to > install successfully, > Do I need to select win2012 but it's a server version ,pls suggest. > > >

Re: [ovirt-users] Support for windows10

2015-10-13 Thread Budur Nagaraju
While installing am getting the error ,tried by increasing CPU but no luck, getting the error below error. 'system thread exception not handled" On Tue, Oct 13, 2015 at 4:06 PM, Gianluca Cecchi <gianluca.cec...@gmail.com> wrote: > On Tue, Oct 13, 2015 at 12:03 PM, Budur

Re: [ovirt-users] Support for windows10

2015-10-13 Thread Budur Nagaraju
zenz Feenstra <vfeen...@redhat.com> wrote: > On 10/07/2015 08:30 AM, Budur Nagaraju wrote: > > I'm using ovirt version "oVirt Engine Version: 3.5.4.2-1.el6" and my > win10 build is "6851156.iso" , > let me if this doesn't support in the mentioned ovirt vers

[ovirt-users] Support for windows10

2015-10-06 Thread Budur Nagaraju
Hi Does Ovirt supports windows 10 OS ? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] Support for windows10

2015-10-06 Thread Budur Nagaraju
I'm using Ovirt3.5 and unable to find the windows 10 in the field "operation system. On Tue, Oct 6, 2015 at 3:57 PM, Vinzenz Feenstra <vfeen...@redhat.com> wrote: > On 10/06/2015 11:15 AM, Eli Mesika wrote: > >> CCing Vinzenz >> >> - Original Message -

Re: [ovirt-users] Support for windows10

2015-10-06 Thread Budur Nagaraju
I selected win8 64bit under "opeartating system " field ,unable to install successfully, Do I need to select win2012 but it's a server version ,pls suggest. On Tue, Oct 6, 2015 at 4:08 PM, Vinzenz Feenstra <vfeen...@redhat.com> wrote: > On 10/06/2015 12:37 PM, Budur Naga

[ovirt-users] cluster

2015-11-18 Thread Budur Nagaraju
HI Can I get the document to configure cluster for the Engine ? Thanks,, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] Issues while deploying

2015-09-12 Thread Budur Nagaraju
Hi Alon, No ISO is available in the mentioned URL. Thanks, Nagaraju On Thu, Sep 10, 2015 at 5:15 PM, Alon Bar-Lev <alo...@redhat.com> wrote: > > > - Original Message ----- > > From: "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> > > To: "Alon Bar-

Re: [ovirt-users] Issues while deploying

2015-09-12 Thread Budur Nagaraju
Hi Alon, Thanks for your quick response, How to resolve this ? in the ovirt portal I have not found the latest one hypervisor node. Thanks On Sep 10, 2015 5:04 PM, "Alon Bar-Lev" <alo...@redhat.com> wrote: > > - Original Message - > > From: "B

Re: [ovirt-users] Issues while deploying

2015-09-16 Thread Budur Nagaraju
ttp://resources.ovirt.org/pub/ovirt-3.5/iso/ > > > > - Original Message - > >> From: "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> > >> To: "Alon Bar-Lev" <alo...@redhat.com> > >> Cc: users@ovirt.org > >> Sent: Friday,

Re: [ovirt-users] Issues while deploying

2015-09-16 Thread Budur Nagaraju
Thank you :) On Wed, Sep 16, 2015 at 1:24 PM, Alon Bar-Lev <alo...@redhat.com> wrote: > > That's strange! > Will send you a test program offlist. > > - Original Message ----- > > From: "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> > > To: "Alo

Re: [ovirt-users] Issues while deploying

2015-09-16 Thread Budur Nagaraju
gt; thanks! > > - Original Message - > > From: "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> > > To: "Fabian Deutsch" <fdeut...@redhat.com> > > Cc: "Alon Bar-Lev" <alo...@redhat.com>, users@ovirt.org > > Sent: We

[ovirt-users] ovirt PDF

2015-09-16 Thread Budur Nagaraju
HI Can someone pls share the latest ovirt PDF installation configuring document ? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] Multiple hosts

2015-09-30 Thread Budur Nagaraju
can you pls update how can I resolve the issue ? On Wed, Sep 30, 2015 at 9:57 PM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > able to reach without any issues, > > [root@infraesx2 ~]# tail -f /var/log/vdsm/vdsm.log > StorageDomainDoesNotExist: Storage domain does not exist:

[ovirt-users] Unable to add another host

2015-09-30 Thread Budur Nagaraju
HI ovirt setup is up and running fine with the single node,moment I another node under hosts it goes to "non-operational state",below are the logs,is it mandatory to add host before configuring the storage server in the setup ? but this is not a solution. can someone help me in the issue ?

[ovirt-users] quota limit for vm

2015-09-28 Thread Budur Nagaraju
HI How to limit Quota in number of creation of vms?unable to find the option. Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] Multiple hosts

2015-09-30 Thread Budur Nagaraju
share/vdsm/storage/sdc.py", line 141, in _findDomain File "/usr/share/vdsm/storage/sdc.py", line 171, in _findUnfetchedDomain StorageDomainDoesNotExist: Storage domain does not exist: (u'93c85300-dfd1-4a59-be7b-78d871bc1f28',) ^C [root@infraesx2 ~]# On Wed, Sep 30, 2015 at

[ovirt-users] Getting Error while Attaching ISO path

2015-09-18 Thread Budur Nagaraju
HI Unable to attach the ISO to the newly created datacenter,below are the logs, [root@cstlb2 ~]# tail -f /var/log/ovirt-engine/engine.log 2015-09-18 12:50:08,493 ERROR [org.ovirt.engine.core.bll.storage.ConnectStorageToVdsCommand] (org.ovirt.thread.pool-8-thread-8) [303cb8a5] Transaction

[ovirt-users] Need info on importing the vms

2015-09-20 Thread Budur Nagaraju
HI Can you pls provide me the info on how to import a vmware ova format to ovirt format ? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

[ovirt-users] Password getting failed while Conversion

2015-09-21 Thread Budur Nagaraju
Hi While converting vwware to ovirt getting below error ,can someone help me ? I have given the passowd in the file " $HOME/.netrc" , [root@cstnfs ~]# virt-v2v -ic esx://10.206.68.57?no_verify=1 -o rhev -os 10.204.206.10:/cst/secondary --network perfmgt vm virt-v2v: Failed to connect to

Re: [ovirt-users] Need info on importing the vms

2015-09-21 Thread Budur Nagaraju
HI Any updates ? Thanks, Nagaraju On Mon, Sep 21, 2015 at 11:10 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > HI > > Can you pls provide me the info on how to import a vmware ova format to > ovirt format ? > > Thanks, > Nagaraju > >

[ovirt-users] Permission Issues

2015-09-24 Thread Budur Nagaraju
HI I have created a user with the "user role permissions" when logged in able to view all the vms ,by default this should not happen ,is there any solution to resolve this ? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org

Re: [ovirt-users] LDAP Authentication

2015-09-22 Thread Budur Nagaraju
g: ALL # with pagedResults control: size=1024 # # search result search: 2 result: 32 No such object text: 208D: NameErr: DSID-03100213, problem 2001 (NO_OBJECT), data 0, best match of: '' # numResponses: 1 [root@cstlb2 ~]# On Wed, Sep 23, 2015 at 9:05 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com>

Re: [ovirt-users] LDAP Authentication

2015-09-22 Thread Budur Nagaraju
ars.password = Passw@rd > > 6. Restart ovirt engine service > 7. Log in as admin@einternal and add user rights and roles from the new > provider > > Hope this helps. > > On 22.09.2015 16:46, Budur Nagaraju wrote: > > > > below are the three files which I have

Re: [ovirt-users] LDAP Authentication

2015-09-23 Thread Budur Nagaraju
as unsuccessfull login to webadmin as I can > see 'LoginAdminUserCommand', in UserPortal it's 'LoginUserCommand'. > Please try to assign UserRole to some vm to another user in domain if it > will work properly, if not please open bz. > > > On 09/23/2015 09:29 AM, Budur Nagaraju wrot

Re: [ovirt-users] LDAP Authentication

2015-09-23 Thread Budur Nagaraju
> Please remove this space and try again. > > Ondra > > > On 09/23/2015 05:35 AM, Budur Nagaraju wrote: > > HI Alon, > > Tried all the options but no luck , > > I have copied the logs in the pastebin below is the link , warning > message is that unable

Re: [ovirt-users] LDAP Authentication

2015-09-23 Thread Budur Nagaraju
ssign him some > permissions, then you will be able to login. > > Ondra > > > On 09/23/2015 09:15 AM, Budur Nagaraju wrote: > > HI All, > > After rectifying this able to search the domain in the users in UI, > but unable to login

Re: [ovirt-users] Permission Issues

2015-09-24 Thread Budur Nagaraju
HI I have created a new role and applied the below permission,when I create a new instance from the chosen template I get the error "user is not authorized to perform this action. under system :enabled the checkbox Login permissions under vm:basic operations and remote login. Provisioning

[ovirt-users] backup and restore the vm

2015-09-22 Thread Budur Nagaraju
Hi can you pls provide me the tools to backup and restore the vm images in Ovirt? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] LDAP Authentication

2015-09-22 Thread Budur Nagaraju
[root@cstlb2 aaa]# On Tue, Sep 22, 2015 at 7:25 PM, Alon Bar-Lev <alo...@redhat.com> wrote: > > > - Original Message ----- > > From: "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> > > To: users@ovirt.org > > Sent: Tuesday, September 22, 2015 4:

Re: [ovirt-users] LDAP Authentication

2015-09-22 Thread Budur Nagaraju
ssword = changeit [root@cstlb2 aaa]# On Tue, Sep 22, 2015 at 8:07 PM, Alon Bar-Lev <alo...@redhat.com> wrote: > > > - Original Message ----- > > From: "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> > > To: "Alon Bar-Lev" <alo...@redhat.com> >

Re: [ovirt-users] LDAP Authentication

2015-09-22 Thread Budur Nagaraju
its too complicated ,you have any script or video ? On Tue, Sep 22, 2015 at 8:00 PM, Alon Bar-Lev <alo...@redhat.com> wrote: > > > - Original Message ----- > > From: "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> > > To: "Alon Bar-Lev" <alo.

Re: [ovirt-users] LDAP Authentication

2015-09-22 Thread Budur Nagaraju
ent ID: -1, Message: Storage Pool Manager runs on Host host1 (Address: 10.204.206.7). 2015-09-22 20:22:02,009 INFO [org.ovirt.vdsm.jsonrpc.client.reactors.ReactorClient] (SSL Stomp Reactor) Connecting to /10.204.206.7 2015-09-22 20:22:02,025 INFO [org.ovirt.engine.core.vdsbroker.irsbroker.SPMGetAll

[ovirt-users] Web console

2015-09-18 Thread Budur Nagaraju
HI Unable to access the web console of the vm ,asking for console.vv . any pluggin needs to be installed ,using firefox latest version. Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

[ovirt-users] restore

2015-09-25 Thread Budur Nagaraju
HI Getting below error while restoring ovirt, [root@cstlb1 ovirtrestore]# engine-backup --mode=restore --file=ovirtbackup --log=ovirtlog Preparing to restore: - Unpacking file 'ovirtbackup' Restoring: - Files FATAL: Can't connect to database 'engine'. Please see '/usr/bin/engine-backup --help'.

Re: [ovirt-users] Permission Issues

2015-09-24 Thread Budur Nagaraju
object. > > If you put the UserRole on the cluster, the user will see all VMs in the > cluster. If on a VM, he will only see this VM, if on the DC he will see all > VMs in this DC, and if on the entire system then he will see all VMs in the > system. > > Hope I helped, > Oved >

[ovirt-users] Backup of vm

2015-12-08 Thread Budur Nagaraju
HI Pls let me know how to take backup of vms and restore in oVirt ? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] Backup of vm

2015-12-08 Thread Budur Nagaraju
Von:Fred Rolland <froll...@redhat.com> > An:Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com>, > Kopie:users <users@ovirt.org> > Datum:08.12.2015 10:08 > Betreff:Re: [ovirt-users] Backup of vm > Gesendet von:users-boun...@ovirt.org > --

[ovirt-users] ISO issues

2015-12-02 Thread Budur Nagaraju
HI Mounted a valid ISO image and selected first boot option a "CDrom" and second as Hard disk, all of sudden am unable to boot few days back it was working but now am facing issues. any ways to resolve the issue ? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing

Re: [ovirt-users] ISO issues

2015-12-03 Thread Budur Nagaraju
com> wrote: > On 12/03/2015 02:39 AM, Budur Nagaraju wrote: > >> HI >> >> Mounted a valid ISO image and selected first boot option a "CDrom" and >> second as Hard disk, >> all of sudden am unable to boot few days back it was working but now am &

[ovirt-users] Export a vm

2015-12-03 Thread Budur Nagaraju
HI How to export a oVirt vm which is compatible to vmware ESXi? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

[ovirt-users] Virt-v2v import issue

2015-12-04 Thread Budur Nagaraju
Hi I have converted win2k3 which was deployed in vmware esxi to oVirt by using "v2v" tool ,imported successfully after powering on unable to get the login prompt getting stuck at "windows is starting". can someone help me in this issue ? Thanks, Nagaraju

Re: [ovirt-users] Virt-v2v import issue

2015-12-04 Thread Budur Nagaraju
Disk is ide Graphics is spice Is type is win2k3 Does't goes to safe mode. -Nagaraju On Dec 4, 2015 9:30 PM, "Michal Skrivanek" <michal.skriva...@redhat.com> wrote: > > > On 04 Dec 2015, at 12:15, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > > > &g

Re: [ovirt-users] Virt-v2v import issue

2015-12-06 Thread Budur Nagaraju
I have tried all the options but no luck ,can you pls update the command to collect the logs ? On Fri, Dec 4, 2015 at 9:42 PM, Michal Skrivanek < michal.skriva...@redhat.com> wrote: > > On 04 Dec 2015, at 17:05, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > > Disk is

[ovirt-users] Hosted Engine

2015-12-09 Thread Budur Nagaraju
HI If the kvm server from which hosted engine is pushed goes down will it affect to the engine ? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] HA cluster

2015-12-02 Thread Budur Nagaraju
ense to open a bugzilla ticket already. Better safe >> than sorry. >> > > We still need at least one log file to understand what happened. > > >> On Nov 27, 2015 11:35 AM, "Simone Tiraboschi" <stira...@redhat.com> >> wrote: >> >>>

Re: [ovirt-users] HA cluster

2015-12-02 Thread Budur Nagaraju
ed, Dec 2, 2015 at 11:25 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > >> pls fine the logs from the below mentioned URL, >> >> http://pastebin.com/ZeKyyFbN >> > > OK, the issue is here: > > Thread-88::ERROR::2015-12-02 > 15:06:27,735::vm::23

[ovirt-users] vms on storage

2015-12-09 Thread Budur Nagaraju
HI Need some clarification , if I copy the deployed vms from the storage to another storage by using the backup tools will be able to deploy the backed up vms in another engine ? ___ Users mailing list Users@ovirt.org

Re: [ovirt-users] HA cluster

2016-01-04 Thread Budur Nagaraju
I get the below out put , [root@he ~]# lsmod |grep kvm kvm_intel 55624 0 kvm 345460 1 kvm_intel On Tue, Jan 5, 2016 at 12:06 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > Is there any command to check KVM is available or not ? > > Below is th

Re: [ovirt-users] HA cluster

2016-01-04 Thread Budur Nagaraju
, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com> wrote: > > > On Wed, Dec 2, 2015 at 12:19 PM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > >> I have installed KVM in the nested environment in ESXi6.x version is >> that recommended ? >> > > I often use KVM ove

[ovirt-users] Hosted-engine

2016-01-04 Thread Budur Nagaraju
HI After installation of Hosted-Emgine ,I have rebooted the vm and getting the following error. [root@He ~]# hosted-engine --vm-status Failed to connect to broker, the number of errors has exceeded the limit (1) Cannot connect to the HA daemon, please check the logs. [root@He ~]# Can someone

Re: [ovirt-users] Hosted-engine

2016-01-05 Thread Budur Nagaraju
ill this harm engine ? is it safe to use this command ? [root@He ~]# hosted-engine --vm-start VM exists and is down, destroying it Machine destroyed On Tue, Jan 5, 2016 at 1:16 PM, Yedidyah Bar David <d...@redhat.com> wrote: > On Tue, Jan 5, 2016 at 8:06 AM, Budur Nagaraju <

Re: [ovirt-users] Hosted-Engine

2016-01-05 Thread Budur Nagaraju
Below are the logs attached. http://pastebin.com/R196v3BQ On Tue, Jan 5, 2016 at 2:40 PM, Yedidyah Bar David <d...@redhat.com> wrote: > On Tue, Jan 5, 2016 at 11:03 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > > Installed hosted engine and configured ovirt engine on it

Re: [ovirt-users] Hosted-Engine

2016-01-05 Thread Budur Nagaraju
Logs when the ovirt engine automatically rebooted. http://pastebin.com/jern5Ucs On Tue, Jan 5, 2016 at 2:46 PM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > Below are the logs attached. > > http://pastebin.com/R196v3BQ > > On Tue, Jan 5, 2016 at 2:40 PM, Yedidyah Bar D

[ovirt-users] Hosted-Engine

2016-01-05 Thread Budur Nagaraju
Installed hosted engine and configured ovirt engine on it and issue is after sometime ovirt engine is automatically getting rebooted ,can you pls help me . Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org

[ovirt-users] Hosted

2016-01-05 Thread Budur Nagaraju
HI What is the command to execute in the hosted engine to get the below options ? Engine health status page is not yet reachable. To continue make a selection from the options below: (1) Continue setup - engine installation is complete (2) Power off and restart

[ovirt-users] Hosted Engine

2016-01-06 Thread Budur Nagaraju
can we migrate a Engine which is pushed by Hosted Engine to the other oVirt node ? which is in same cluster ? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] Cluster

2016-01-06 Thread Budur Nagaraju
Conceptually, you can't mix centos6 and 7 in the same cluster, in case > that's what you did. > On Jan 6, 2016 10:08, "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> wrote: > >> As of now its showing only one hosts that is Hosted Engine and the moment >> I add second host

[ovirt-users] Cluster

2016-01-05 Thread Budur Nagaraju
HI Getting the below error while adding node to the OE which is created from Hosted eghine. 2016-01-06 10:50:49,404 INFO [org.ovirt.engine.core.vdsbroker.VdsUpdateRunTimeInfo] (DefaultQuartzScheduler_Worker-83) [7ce02003] Host 3577e25f-e25e-425d-82ac-f6c3502a281e : infraesx2 is already in

Re: [ovirt-users] Cluster

2016-01-05 Thread Budur Nagaraju
http://pastebin.com/jQiuHhZz On Wed, Jan 6, 2016 at 10:57 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > HI > > Getting the below error while adding node to the OE which is created from > Hosted eghine. > > > 2016-01-06 10:50:49,404 INFO > [org.ovirt.engine.core.

Re: [ovirt-users] Cluster

2016-01-06 Thread Budur Nagaraju
On Wed, Jan 6, 2016 at 1:25 PM, Oved Ourfali <oourf...@redhat.com> wrote: > All hosts (not VMs) in your cluster are centos 6.7? > > On Wed, Jan 6, 2016 at 9:52 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > >> Os type is set to "other OS " and the centos

Re: [ovirt-users] Cluster

2016-01-05 Thread Budur Nagaraju
s the OS type and version of the hosts in your cluster? > > On Wed, Jan 6, 2016 at 7:59 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > >> >> >> http://pastebin.com/jQiuHhZz >> >> On Wed, Jan 6, 2016 at 10:57 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> >>

Re: [ovirt-users] Cluster

2016-01-06 Thread Budur Nagaraju
- 573.12.1.el6.x86_64 KVM Version: 0.12.1.2 - 2.479.el6_7.2 LIBVIRT Version: libvirt-0.10.2-54.el6_7.3 On Wed, Jan 6, 2016 at 1:34 PM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > As of now its showing only one hosts that is oVirt Engine and the moment I > add second host its failing ,belo

Re: [ovirt-users] Hosted Engine

2016-01-06 Thread Budur Nagaraju
; > From: <users-boun...@ovirt.org> on behalf of Budur Nagaraju < > nbud...@gmail.com> > Date: Wednesday, January 6, 2016 at 4:20 PM > To: Maor Lipchuk <mlipc...@redhat.com> > Cc: users <users@ovirt.org> > Subject: Re: [ovirt-users] Hosted Engine > >

Re: [ovirt-users] Hosted Engine

2016-01-06 Thread Budur Nagaraju
t; Roy, please correct me if I'm wrong. > > Regards, > Maoir > > > > - Original Message - > > From: "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> > > To: "users" <users@ovirt.org> > > Sent: Wednesday, January 6, 2016 11:23:48 AM &g

Re: [ovirt-users] Cluster

2016-01-06 Thread Budur Nagaraju
Can someone help me in the issue ? This is blocking my testing . On Jan 6, 2016 1:57 PM, "Budur Nagaraju" <nbud...@gmail.com> wrote: > Hosted engine and and oVirt engine both are having Centos6.x version I > mean Its (centos6.7) ,while second host am facing that issues. &

Re: [ovirt-users] Cluster

2016-01-07 Thread Budur Nagaraju
to the node which has the version installed 3.5 (0.999.201509102313.el7.centos ? On Thu, Jan 7, 2016 at 2:40 PM, Michal Skrivanek < michal.skriva...@redhat.com> wrote: > > On 07 Jan 2016, at 10:06, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > > Thanks for the update . >

Re: [ovirt-users] HA cluster

2016-01-04 Thread Budur Nagaraju
4, 2016 at 3:06 PM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > >> Hi Simone >> >> I have installed KVM server on the physical machine and installed >> centos6.7 vm on the server and tried to deploy Hosted-engine in the vm >> ,getting the same Error below is

[ovirt-users] oVirt nodes

2015-12-21 Thread Budur Nagaraju
HI Need info on how many nodes and vms are supported in one single oVirt engine ? Thanks, Nagaraju ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

[ovirt-users] Hosted engine support

2015-12-29 Thread Budur Nagaraju
HI Installed KVM in the host in which VT is enabled . installed one vm centos6.7 64 bit in the KVM server and tried to configure Hosted engine ,getting the below error , *"Failed to execute stage ‘Environment Customization’: Hardware virtualization support is not available :please check BIOS

Re: [ovirt-users] HA cluster

2015-11-25 Thread Budur Nagaraju
esses on your host). > Is that a clean deployment, or was the host used before for running VMs? > Perhaps you already ran the hosted engine setup, and the VM was left there? > > CC-ing Sandro who is more familiar in that than me. > > Thanks, > Oved > > On Thu, Nov 26, 2015 at 7:07

[ovirt-users] HA cluster

2015-11-25 Thread Budur Nagaraju
HI Getting below error while configuring Hosted engine, root@he ~]# hosted-engine --deploy [ INFO ] Stage: Initializing [ INFO ] Generating a temporary VNC password. [ INFO ] Stage: Environment setup Continuing will configure this host for serving as hypervisor and create a VM where

Re: [ovirt-users] HA cluster

2015-11-26 Thread Budur Nagaraju
::2015-11-26 14:57:08,573::BindingXMLRPC::1173::XmlDetector::(handleSocket) xml over http detected from ('127.0.0.1', 42743) On Thu, Nov 26, 2015 at 2:01 PM, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com> wrote: > > > On Thu, Nov 26, 2015 at 7:30 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wr

Re: [ovirt-users] HA cluster

2015-11-26 Thread Budur Nagaraju
Detector thread::DEBUG::2015-11-26 15:16:06,711::BindingXMLRPC::1173::XmlDetector::(handleSocket) xml over http detected from ('127.0.0.1', 50946) On Thu, Nov 26, 2015 at 3:06 PM, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com> wrote: > > > On Thu, Nov 26, 2015 at 10:33 AM, Budur

Re: [ovirt-users] HA cluster

2015-11-26 Thread Budur Nagaraju
tStatistics() 2015-11-26 15:15:07,777 - mom.RPCServer - INFO - getStatistics() 2015-11-26 15:15:13,267 - mom.RPCServer - INFO - getStatistics() 2015-11-26 15:15:18,765 - mom.RPCServer - INFO - getStatistics() On Thu, Nov 26, 2015 at 3:28 PM, Budur Nagaraju <nbud...@gm

Re: [ovirt-users] HA cluster

2015-11-27 Thread Budur Nagaraju
I do not know what logs you are expecting ? the logs which I got is pasted in the mail if you require in pastebin let me know I will upload there . On Fri, Nov 27, 2015 at 1:58 PM, Sandro Bonazzola <sbona...@redhat.com> wrote: > > > On Fri, Nov 27, 2015 at 8:34 AM, Budur

Re: [ovirt-users] HA cluster

2015-11-26 Thread Budur Nagaraju
PM, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com> wrote: > > > On Thu, Nov 26, 2015 at 11:05 AM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> > wrote: > >> >> >> >> *Below are the entire logs* >> >> > Sorry, with the entire log I mean if you can attach or

[ovirt-users] Hosted-engine-setup

2015-11-19 Thread Budur Nagaraju
HI Getting below error while doing a hosted engine setup, OS is running on ESXi6.0 version. [root@he ~]# hosted-engine --deploy [ INFO ] Stage: Initializing [ INFO ] Generating a temporary VNC password. [ INFO ] Stage: Environment setup Continuing will configure this host for

[ovirt-users] unable to connect to storage

2015-11-20 Thread Budur Nagaraju
After rebooting engine storage is unable to connect ,below are the logs, anyways to resolve the issue ? status = finished 2015-11-20 17:54:36,865 ERROR [org.ovirt.engine.core.vdsbroker.vdsbroker.SpmStartVDSCommand] (DefaultQuartzScheduler_Worker-59) [24fd9594] Start SPM Task failed - result:

Re: [ovirt-users] console error

2015-11-19 Thread Budur Nagaraju
anhy updates ? On Thu, Nov 19, 2015 at 8:52 PM, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote: > able to resolve the host name without any issues,one thing I observed in > the node the time is getting changed automatically with the current > time though I have the public NTP s

  1   2   >