[ovirt-users] set up of fibre channel storage problem

2016-03-05 Thread Campbell McLeay
Hi, I've set up a node in a cluster which I would l like to use the attached fibre channel disks as storage. The ovirt version is 3.6 and both hosts (engine and node) are running Scientific 7.2. When I select the fibre channel option in the ovirt manager GUI from the drop down menu in the storage

Re: [ovirt-users] set up of fibre channel storage problem

2016-03-05 Thread Campbell McLeay
Hi Nir, I'd removed the partitions earlier with parted, but I guess it had left a signature there, so I did as you suggested and that resolved the issue. Many thanks! -Cam On 5 March 2016 at 22:45, Nir Soffer <nsof...@redhat.com> wrote: > On Sun, Mar 6, 2016 at 12:36 AM, Campbe

[ovirt-users] node unresponsive after reboot

2016-04-28 Thread Campbell McLeay
Hi, I have a two node + engine ovirt setup, and I was having problems doing a live migration between nodes. I looked in the vdsm logs and noticed selinux errors, so I checked the selinux config, and both the ovirt-engine host and one of the nodes had selinux disabled. So I thought I would enable

Re: [ovirt-users] node unresponsive after reboot

2016-05-05 Thread Campbell McLeay
ient.reactors.ReactorClient.connect(ReactorClient.java:157) >>> > [vdsm-jsonrpc-java-client.jar:] >>> > at >>> > >>> > org.ovirt.vdsm.jsonrpc.client.JsonRpcClient.getClient(JsonRpcClient.java:114) >>> > [vdsm-jsonrpc-java-client.jar:] >

Re: [ovirt-users] template mystery

2016-04-18 Thread Campbell McLeay
: > Hi Cam, > > Could it be a permission issue ? > > Regards, > > Fred > > On Mon, Apr 18, 2016 at 1:14 AM, Campbell McLeay > <campbell.mcl...@framestore.com> wrote: >> >> Hi, >> >> I've got 4 VMs on a 3.6 cluster, and they are listed as

[ovirt-users] template mystery

2016-04-17 Thread Campbell McLeay
Hi, I've got 4 VMs on a 3.6 cluster, and they are listed as based on a template called 'sl6-workstation', yet I cannot find this template anywhere listed in the templates tab or tree. When I go to create a new VM, it gives me the option in the template section to use: sl6-workstation(1) or

Re: [ovirt-users] Import of ova failed

2016-07-21 Thread Campbell McLeay
; > again, with the same error. >> > > > > > > >> > > > > > > Could there be a record in the DB somewhere, or does it look at >> > > > > > > the >> > > > > files >> > > > > > > alone? Just trying to work out where t