[ovirt-users] vds.dispatcher ERROR SSL in ovirt 4.0

2016-06-08 Thread Claude Durocher
I'm testing ovirt 4.0 rc1 on centos 7 (hosted engine on nfs). Every 15 seconds or so, I receive the following error: journal: vdsm vds.dispatcher ERROR SSL error during reading data: (104, 'Connection reset by peer') Any ideas on how to debug this?

[ovirt-users] Unable to install ovirt 4 hosted engine

2016-06-13 Thread Claude Durocher
Testing the latest Ovirt 4.0 RC and I'm unable to install the hosted engine. On the console : ...   --== HOSTED ENGINE CONFIGURATION ==--       [ INFO  ] Stage: Setup validation         --== CONFIGURATION PREVIEW ==--         Bridge interface  

[ovirt-users] Problem using xenial cloud images with ovirt

2016-05-27 Thread Claude Durocher
Hi. I'm trying to run a Ubuntu cloud image on oVirt 3.6. It works fine with the 14.04 image or Centos 7 image but I have trouble with the 16.04 image : I have no network and cloud-init dont receive any data from oVirt. Also, the VM takes about 5 minutes to boot (then I cant login as cloud-init

Re: [ovirt-users] ?==?utf-8?q? Problem using xenial cloud images with ovirt

2016-05-30 Thread Claude Durocher
to the fact I had no DHCP server and I was trying to push a fixed IP address to eth0. So I ended up adding a DHCP server and using ens3 instead of eth0. Hope this helps someone. Le Vendredi, Mai 27, 2016 12:13 EDT, "Claude Durocher" <claude.duroc...@cptaq.gouv.qc.ca> a écrit:   Hi. I

Re: [ovirt-users] ?==?utf-8?q? vds.dispatcher ERROR SSL in ovirt 4.0

2016-06-22 Thread Claude Durocher
: 'Connection reset by peer' Please let us know about your findings. Thanks, Piotr On Wed, Jun 8, 2016 at 11:49 PM, Claude Durocher <claude.duroc...@cptaq.gouv.qc.ca> wrote: > I'm testing ovirt 4.0 rc1 on centos 7 (hosted engine on nfs). Every 15 > seconds or so, I receive the fol

Re: [ovirt-users] ?==?utf-8?q? vds.dispatcher ERROR SSL in ovirt 4.0

2016-06-23 Thread Claude Durocher
I did a complete reinstall of ovirt 4.0 (with hosted engine appliance) and the error is there with a single host after minimum configuration (add a single nfs storage domain). The engine.log file doesn't content any irregularities. Le Mercredi, Juin 22, 2016 17:18 EDT, "Claude Dur

Re: [ovirt-users] ?==?utf-8?q? Hook to add firewall rules

2016-11-21 Thread Claude Durocher
Ok, i've configured my custom iptable rules with "engine-config --get IPTablesConfigSiteCustom" on the engine. Now, how do I apply this on already deployed nodes? Le Dimanche, Novembre 20, 2016 02:51 EST, Yedidyah Bar David <d...@redhat.com> a écrit:  On Fri, Nov 18, 2016 at

[ovirt-users] Timout with large image uploads in ovirt 4.0.5

2016-11-24 Thread Claude Durocher
When trying to upload large kvm images (more than 50 GB) with the upload option, we get timeouts. In the ovirt-imageio-proxy/image-proxy.log we have: ERROR 2016-11-24 16:18:51,211 session:293:root:(_decode_ovirt_ticket) Failed to verify proxy ticket: Ticket life time expired We can recover

[ovirt-users] Hook to add firewall rules

2016-11-17 Thread Claude Durocher
I've implemented sucessfully a hook to edit the configuration of some of my nics on my ovirt hosts. Is there a way to add firewall rules (iptables) with vdsm hooks?   ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] ?==?utf-8?q? ovirt 4.0.4?=?==?utf-8?q? : unable to upload image

2016-11-02 Thread Claude Durocher
ecode_proxy_ticket) Proxy ticket valid: {u'iat': >>> 1478073567, u'imaged-uri': u'https://virt1.management.gnc.am:54322', >>> u'nbf': 1478073567, u'exp': 1478077167, u'transfer-ticket': >>> u'7d83b9c5-2e0b-4ef2-a004-ee6c7 >>> b4d7901'} >>> (Thread-18 ) IN

[ovirt-users] ovirt 4.0.4?==?utf-8?q? : unable to upload images

2016-11-01 Thread Claude Durocher
We have a setup with ovirt 4.0.4 (hosted engine) and I try to import a Ubuntu qcow cloud image. When I try to import, it stops with the error 'Unable to upload image to disk ... due to a network error. Make sure ovirt-imageio-proxy service is installed and configured, and ovirt-engine's

[ovirt-users] Error "Did not connect host to storage domain because connection for connectionId is null" in ovirt 4.1

2017-12-11 Thread Claude Durocher
I have a 4.1 ovirt environment. I cannot reactivate a storage domain (data-master) and I get an error message stating "connection for connectionId 'b3011e5b-552e-4393-a758-ac1e35648ab1' is null". I also cannot delete this storage domain as it's a master domain. 2017-12-11 15:25:10,971-05 INFO 

Re: [ovirt-users] ?==?utf-8?q? Error "Did not connect host to storage domain because connection for connectionId is null" in ovirt 4.1

2017-12-11 Thread Claude Durocher
, Décembre 11, 2017 16:29 EST, "Claude Durocher" <claude.duroc...@cptaq.gouv.qc.ca> a écrit:   I have a 4.1 ovirt environment. I cannot reactivate a storage domain (data-master) and I get an error message stating "connection for connectionId 'b3011e5b-552e-4393-a758-ac1e35648

Re: [ovirt-users] ?==?utf-8?q? ?==?utf-8?q? ?= Error "Did not connect host to storage domain because connection for connectionId is null" in ovirt 4.

2017-12-12 Thread Claude Durocher
disabled it). Not sure if the migration caused it or something prior to it. Le Mardi, Décembre 12, 2017 08:50 EST, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com> a écrit:    On Mon, Dec 11, 2017 at 11:32 PM, Claude Durocher <claude.duroc...@cptaq.gouv.qc.ca> wrote:Replying to mysel