[ovirt-users] Re: oVirt 4.4.2.6-1.el8 (SHE). Grafana integration not configured. The link to the Monitoring portal is not displayed on the Manager home page.

2020-10-15 Thread Dmitry Kharlamov
I think it is worth waiting for the completion of the development of the SSO+LDAP for the engine. Thank you very much for your help! ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement:

[ovirt-users] oVirt 4.4.2.6-1.el8 (SHE). Grafana integration not configured. The link to the Monitoring portal is not displayed on the Manager home page.

2020-10-10 Thread Dmitry Kharlamov
Good day! Made a fresh installation of 4.4.2 Self Hosted Engine (not an upgrade from 4.4.1) however there is no link to the Monitoring portal on the home page. Service ovirt-engine-dwhd started and work. Grafana-server service not present in /etc/systemd and not configured. Please tell me

[ovirt-users] Re: oVirt 4.4.2.6-1.el8 (SHE). Grafana integration not configured. The link to the Monitoring portal is not displayed on the Manager home page.

2020-10-13 Thread Dmitry Kharlamov
Many thanks, Didi, Gianluca! Via Invite + usern...@ad.domain.name Everything worked out! ))) Is it possible to use a file /etc/grafana/ldap.toml for configure authentication in the Active Directory? ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To

[ovirt-users] Re: oVirt 4.4.2.6-1.el8 (SHE). Grafana integration not configured. The link to the Monitoring portal is not displayed on the Manager home page.

2020-10-13 Thread Dmitry Kharlamov
Good afternoon, Lucie! Thanks for the info. After reinstalling engine with --reconfigure-optional-components Grafana is work and link to Monitoring portal present on home page. SSO works the same way, but only for Internal users. Users ActiveDirectory cannot enter the Monitoring Portal -

[ovirt-users] Re: CentOS 8.2, ovVirt 4.4.1.8, SHE -- kernel: device-mapper: core: ovirt-ha-broker: sending ioctl 5401 to DM device without required privilege

2020-07-24 Thread Dmitry Kharlamov
If it does not make it difficult, please tell me at least the general direction in which you need to look for a solution to my problem? Unfortunately, at the moment, I am not able to subscribe to get access to RedHat Customer Portal. Thank you in advance. Dmitry

[ovirt-users] CentOS 8.2, ovVirt 4.4.1.8, SHE -- kernel: device-mapper: core: ovirt-ha-broker: sending ioctl 5401 to DM device without required privilege

2020-07-23 Thread Dmitry Kharlamov
Good day! CentOS 8.2.2004 (Core), ovVirt 4.4.1.8-1.el8, storage type FC with multipathing. Please tell me what could be the problem. Messages are constantly poured into the console and / var / log / messages: kernel: device-mapper: core: ovirt-ha-broker: sending ioctl 5401 to DM device without

[ovirt-users] Re: CentOS 8.2, ovVirt 4.4.1.8, SHE -- kernel: device-mapper: core: ovirt-ha-broker: sending ioctl 5401 to DM device without required privilege

2020-07-24 Thread Dmitry Kharlamov
Yes! Happened! Thank you so much! Didn't know about this possibility. Oops, the solution is very peculiar ...))) "The messages are benign and can be ignored." It's very good that everything is in order, but how to get rid of this stream of messages ??? The log file grows very quickly and other

[ovirt-users] Re: CentOS 8.2, ovVirt 4.4.1.8, SHE -- kernel: device-mapper: core: ovirt-ha-broker: sending ioctl 5401 to DM device without required privilege

2020-07-28 Thread Dmitry Kharlamov
Thank you very much for your help! Let's filter .. Best regards, Dmitry ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement: https://www.ovirt.org/privacy-policy.html oVirt Code of Conduct:

[ovirt-users] Re: CentOS 8.2, ovVirt 4.4.1.8, SHE -- kernel: device-mapper: core: ovirt-ha-broker: sending ioctl 5401 to DM device without required privilege

2020-07-24 Thread Dmitry Kharlamov
Thanks for the answer, but access to this information requires a Red Hut subscription, which I, unfortunately, do not have ... (( Dmitry ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement:

[ovirt-users] Re: BUG: after upgrading 4.4.2 to 4.4.3 ISO Domain show empty list

2020-11-27 Thread Dmitry Kharlamov
Recreated ISO domain, but ISO images are still not displayed. When loading the ISO files in the Data Domain, is also not visible for VM. ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement:

[ovirt-users] Re: BUG: after upgrading 4.4.2 to 4.4.3 ISO Domain show empty list

2020-11-16 Thread Dmitry Kharlamov
Same problem. I could not find a solution (( ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement: https://www.ovirt.org/privacy-policy.html oVirt Code of Conduct: