Re: [ovirt-users] unable to set group on volume

2017-05-10 Thread Joel Diaz
e in order to properly recreate the file. Since that did not work, I created it manually. Thank you, Joel On Wed, May 10, 2017 at 2:12 AM, knarra <kna...@redhat.com> wrote: > On 05/10/2017 06:37 AM, Joel Diaz wrote: > > Hello ovirt users, > > First off all, thanks for your wor

Re: [ovirt-users] unable to set group on volume

2017-05-11 Thread Joel Diaz
On May 11, 2017 2:20 AM, "knarra" <kna...@redhat.com> wrote: > On 05/10/2017 10:47 PM, Joel Diaz wrote: > > I though I would try something different so I removed the key group and > value virt when creating the volumes. I was able to create the volumes. I > stoppe

Re: [ovirt-users] unable to set group on volume

2017-05-10 Thread Joel Diaz
file '/var/lib/gluster/Virt'. Error: No such file or directory. I don't know if I should continue with the setup until I can set this value. Please let me know if I can provide some logs to identify the issue. Thanks for your help, Joel On May 10, 2017 6:57 AM, "Joel Diaz" <mrjoeld.

[ovirt-users] How to use virt-sysprep

2017-05-17 Thread Joel Diaz
Good afternoon ovirt users, I'm new to ovirt. I've created templates in the past using this guide, https://github.com/rharmonson/richtech/wiki/CentOS-7-1511-Minimal-oVirt-Template . I was going over the list of features and stumbled on to virt-sysprep.

[ovirt-users] unable to set group on volume

2017-05-09 Thread Joel Diaz
Hello ovirt users, First off all, thanks for your work. I've been using the software for a few months and the experience has been great. I'm having a hard time trying to set the group on a glusterfs volume PLAY [master] ** TASK

Re: [ovirt-users] Hosted engine

2017-06-19 Thread Joel Diaz
an help take a look at HE behaviour? > > On Fri, Jun 16, 2017 at 6:14 PM, Joel Diaz <mrjoeld...@gmail.com> wrote: > >> Good morning, >> >> Info requested below. >> >> [root@ovirt-hyp-02 ~]# hosted-engine --vm-start >> >> Exception in thread Cl

Re: [ovirt-users] How to use virt-sysprep

2017-05-19 Thread Joel Diaz
sprep on the template's disks. > > Joel, in the 'make template' dialog you'll see a checkbox (at the bottom) > for 'Seal Template' that will do the trick. There is also a 'seal' > parameter in the REST-API, of course [1]. > > [1] https://github.com/oVirt/ovirt-engine-api-model/blob/ > master/

Re: [ovirt-users] How to use virt-sysprep

2017-05-21 Thread Joel Diaz
Done. Thanks! On May 20, 2017 10:31 AM, "Arik Hadas" <aha...@redhat.com> wrote: > > > On Fri, May 19, 2017 at 9:42 PM, Joel Diaz <mrjoeld...@gmail.com> wrote: > >> Arik, >> >> After adding the snapshot repo, and updating the engine, I now

Re: [ovirt-users] GetStorageDeviceListVDS failed

2017-05-29 Thread Joel Diaz
Good morning, Any advice on how to remove those stale device mapper entries? Thank you, On Thu, May 25, 2017 at 12:52 PM, Joel Diaz <mrjoeld...@gmail.com> wrote: > Sahina, > > I believe you're correct regarding the stale devicemapper entries. > > Before this started hap

Re: [ovirt-users] GetStorageDeviceListVDS failed

2017-05-25 Thread Joel Diaz
. On May 25, 2017 10:40 AM, "Joel Diaz" <mrjoeld...@gmail.com> wrote: Hello Sahina, Thanks for the response. Attached are the requested supervsdm logs from both hosts. Joel On May 25, 2017 5:41 AM, "Sahina Bose" <sab...@redhat.com> wrote: > Could you pr

Re: [ovirt-users] How to use virt-sysprep

2017-05-19 Thread Joel Diaz
quot; <aha...@redhat.com> wrote: On Fri, May 19, 2017 at 4:10 PM, Joel Diaz <mrjoeld...@gmail.com> wrote: > Arik, > > Very cool. It's exactly what I was looking for. > > However, I don't see that checkbox. I've attached an image of what the > template window

Re: [ovirt-users] How to use virt-sysprep

2017-05-19 Thread Joel Diaz
Arik, After adding the snapshot repo, and updating the engine, I now see the seal option. Thanks again, Joel On May 19, 2017 1:07 PM, "Arik Hadas" <aha...@redhat.com> wrote: > > > On Fri, May 19, 2017 at 7:22 PM, Joel Diaz <mrjoeld...@gmail.com> wrote: > &g

[ovirt-users] Hosted engine

2017-06-08 Thread Joel Diaz
Good morning oVirt community, I'm running a three host gluster environment with hosted engine. Yesterday the engine went down and has not been able to come up properly. It tries to start on all three host. I have two gluster volumes, data and engne. The data storage domian volume is no longer

Re: [ovirt-users] Hosted engine

2017-06-15 Thread Joel Diaz
and gluster mount logs > from /var/log/glusterfs/rhev-data-center-mnt .log > > On Thu, Jun 8, 2017 at 6:57 PM, Joel Diaz <mrjoeld...@gmail.com> wrote: > >> Good morning oVirt community, >> >> I'm running a three host gluster environment with hosted engine. >&g

Re: [ovirt-users] Hosted engine

2017-06-16 Thread Joel Diaz
eal engine info > > Please also check if there are errors in gluster mount logs - at > /var/log/glusterfs/rhev-data-center-mnt...log > > > On Thu, Jun 15, 2017 at 8:53 PM, Joel Diaz <mrjoeld...@gmail.com> wrote: > >> Sorry. I forgot to attached the requested l