Re: [ovirt-users] 3.6 : iSCSI LUN not detected

2016-08-11 Thread Kevin Goldblatt
Hi Alexis Were you able to resolve your storage LUN issue? Regards, Kevin On Wed, Aug 10, 2016 at 11:38 AM, Alexis HAUSER < alexis.hau...@telecom-bretagne.eu> wrote: > Hi, > > I am reinstalling a new Node with a new hosted-engine and I would like to > import an iSCSI storage from a previous

Re: [ovirt-users] Event History for a VM

2017-03-21 Thread Kevin Goldblatt
Hi Sven, On your engine you can run the following to get the vms info from the engine database: su - postgres -c "psql -U postgres engine -c 'select * from vms;'" |less -S You may also find some info on the specific vm in the engine log and the libvirt log: On the engine -

Re: [ovirt-users] Regarding Host QoS

2017-06-22 Thread Kevin Goldblatt
Hello Rohit, Just to clarify, You edited the Logical Networks via the Rhevm GUI -> Network Tab -> Selected relevant Network -> Edit Logical Network -> Selected Host Network QoS -> Custom MTU and entered 5000 and pressed OK and then the error was generated? Also provide the following: What

Re: [ovirt-users] VM disk update failure

2017-05-07 Thread Kevin Goldblatt
Hi Stephano, >From the log I see that the image cannot be found. This would indicate that you have an issue on your host connected to the storage provider: OneImageInfoReturnForXmlRpc [mStatus=StatusForXmlRpc [mCode=254, mMessage=Image path does not exist or cannot be accessed/created:

[ovirt-users] Re: upload ISO from webui failed,"Paused by System"

2018-09-12 Thread Kevin Goldblatt
Hi, 1. Please check whether you have downloaded the CA certificate in your browser (This can be found when accessing your engine -> Downloads -> CA Certificate. 2. Please ensure you are not trying to upload the image via a WIFI connection (If you are you this will cause the operation to pause