[ovirt-users] Re: Problems in new oVirt install

2020-01-29 Thread Steve Watkins
Since the hostedengine won't start, I don't see anyway to get to it to delete it. ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement: https://www.ovirt.org/site/privacy-policy/ oVirt Code

[ovirt-users] Re: Problems in new oVirt install

2020-01-30 Thread Steve Watkins
PM GMT+02:00, Steve Watkins < > watkin...@gmail.com> wrote: > >> Yes that's what usually happens the VM will be paused when the > >backing storage starts > >> running out of space, try deleting the ISO from where you uploaded it > &

[ovirt-users] Device /dev/sdb excluded by a filter.\n

2020-02-01 Thread Steve Watkins
Since I managed to crash my last attempt at installing by uploading an ISO, I wound up just reloading all the nodes and starting from scratch. Now one node gets "Device /dev/sdb excluded by a filter.\n" and fails when creating the volumes. Can't seem to get passed that -- the other machiens

[ovirt-users] Re: Device /dev/sdb excluded by a filter.\n

2020-02-01 Thread Steve Watkins
After looking at this, I hit upon something. Each machine in this cluster has two drives -- a 500gb and a 1 tb one. Each machine I was installing to the 500gb drive (going to put in bigger drives, but this was what was laying around) I went through and looked at the machines, and the one

[ovirt-users] Re: Problems in new oVirt install

2020-01-30 Thread Steve Watkins
> Yes that's what usually happens the VM will be paused when the backing > storage starts > running out of space, try deleting the ISO from where you uploaded it to. > > Regards, > > Paul S. > > ________ > From: Steve Watkins Sent: 29

[ovirt-users] Problems in new oVirt install

2020-01-28 Thread Steve Watkins
Got everything installed and was uploding an ISO when the system just stopped responding. Went to the host and saw the hostedengine was paused. Looked online and found the following instructions for unpausing it virsh -c qemu:///system?authfile=/etc/ovirt-hosted-engine/virsh_auth.conf resume

[ovirt-users] new install issues

2020-01-28 Thread Steve Watkins
Very new to this, trying to work my way through it. Got everything up and running, was uploading an ISO to try and start a vm and then everything just disconnected. On the host it shows the hostedengine as paused. Did some digging and found the suggestion to do the following: virsh -c