[ovirt-users] HA not working 3.4.2

2014-06-22 Thread mad Engineer
Hi i was testing HA of ovirt,(i am from Xenserver background and trying to use KVM solution in our environment) Have 2 hosts with NFS storage and i tested migration between these two hosts. On Host2 while VM was running on it, i unplugged Power cable and it took long minutes to update that VM

Re: [ovirt-users] [ovirt-devel] HA not working 3.4.2

2014-06-24 Thread mad Engineer
Thanks Arik, I think that's the issue,i havent configured any power management but could you tell me what to specify in power management i see Address,Username,Password,SSH port and Type. Using HP server with ILO2 so i filled Type as ILO2 but its confusing what these *

Re: [ovirt-users] [ovirt-devel] HA not working 3.4.2

2014-06-25 Thread mad Engineer
, Jun 25, 2014 at 12:46 AM, Joop jvdw...@xs4all.nl wrote: On 24-6-2014 21:02, mad Engineer wrote: Thanks Arik, I think that's the issue,i havent configured any power management but could you tell me what to specify in power management i see Address,Username,Password,SSH

[ovirt-users] Host not restarting through manager

2014-06-27 Thread mad Engineer
Hi, I have two UCS server,both are configured for power management, but when i put host to maintenance and restart it by selecting power managementrestart on the OVirt Manager it shows as rebooting but the host is not really rebooting,i had the same issue with HP servers ILO2. What should i

[ovirt-users] Node down,but ovirt still shows VM as up

2014-06-27 Thread mad Engineer
Hi, I am using Cisco UCS C200 M2 as Host running Centos 6.5 and KVM, Power Management not working properly,hence even with Node down Ovirt shows VM as still up,with uptime of VM increasing(on the manager) if i continue and save the changes its causing problems: 1. HA is not working (

[ovirt-users] Tune HA timing,is it possible

2014-06-27 Thread mad Engineer
Hi, Is it possible to tune time required to reboot VM in case of host failures. in our test we powered off one of the Host. Manager was still showing both Guest and Host as UP for around 5 minutes and after that it took another 4-5 minutes to start VM. Is there any tunable parameter

[ovirt-users] HP ILO2 , fence not working, with SSH port specified, a Bug?

2014-06-30 Thread mad Engineer
hi i have an old HP server with ILO2 on manager i configured power management and configured SSH port to use for ILO2 for checking SSH i manually ssh to ILO and is working fine, but power management test always fail with *Unable to connect/login to fencing device* log shows its using

Re: [ovirt-users] HP ILO2 , fence not working, with SSH port specified, a Bug?

2014-06-30 Thread mad Engineer
is specified, but I'm glad that you found a workaround. Ivan On 06/30/2014 08:36 AM, mad Engineer wrote: hi i have an old HP server with ILO2 on manager i configured power management and configured SSH port to use for ILO2 for checking SSH i manually ssh to ILO and is working fine

[ovirt-users] Auto start VM after host boots

2014-11-20 Thread mad Engineer
Hi all i am trying ovirt 3.4. How can i auto start all vms once the host is up similar to setting symlinks in /etc/libvirt/autostart Thanks ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

[ovirt-users] shared storage with iscsi

2014-12-04 Thread mad Engineer
Hello All, I am using NFS as shared storage and is working fine,able to migrate instances across nodes. Is it possible to use iscsi backend and achieve the same,a shared iscsi[i am not able to find a way to do a shared iscsi across hosts] can some one help with a shared iscsi storage

Re: [ovirt-users] shared storage with iscsi

2014-12-04 Thread mad Engineer
Thanks Maor,in non ovirt kvm setup i use GFS2 to make the block device shareable across multiple hosts.Could you tell me how is it achieved in ovirt. Regards On Thu, Dec 4, 2014 at 5:31 PM, Maor Lipchuk mlipc...@redhat.com wrote: - Original Message - From: mad Engineer themadengin

Re: [ovirt-users] shared storage with iscsi

2014-12-04 Thread mad Engineer
...@gmail.com wrote: On Thu, Dec 4, 2014 at 4:23 PM, mad Engineer themadengin...@gmail.com wrote: Thanks Maor,in non ovirt kvm setup i use GFS2 to make the block device shareable across multiple hosts.Could you tell me how is it achieved in ovirt. Regards First step the admin guide: http

Re: [ovirt-users] shared storage with iscsi

2014-12-04 Thread mad Engineer
PM, mad Engineer themadengin...@gmail.com wrote: Thanks Gianluca,it says only NFS is supported as export domain.I believe export domain is the one i am currently using for live migrating vms across hosts.So iscsi is not supported,please correct me if i am wrong.Thanks for your help On Thu

[ovirt-users] ksmd high cpu usage from almost a week with just one vm running

2014-12-06 Thread mad Engineer
Hello All, I am using centos6.5 x64 on a server with 48 G RAM and 8 Cores.Managed by Ovirt There is only one running VM with RAM 34 G and with 6 VCPU (pinned to proper numa nodes) from top top - 06:42:48 up 67 days, 20:05, 1 user, load average: 0.26, 0.20, 0.17 Tasks: 285 total,

Re: [ovirt-users] ksmd high cpu usage from almost a week with just one vm running

2014-12-06 Thread mad Engineer
, Markus Stockhausen stockhau...@collogia.de wrote: Memory usage 80%: ksm kicks in. There it will run at full speed until usage is below 80%. There is an open BZ from me. Bad behaviour is controlled by mom. Markus Am 06.12.2014 15:58 schrieb mad Engineer themadengin...@gmail.com: Hello All

Re: [ovirt-users] ksmd high cpu usage from almost a week with just one vm running

2014-12-07 Thread mad Engineer
) to something that suits your load. We have the below bug opened and hopefully handle it in one of the next versions. https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1026294 Doron - Original Message - From: mad Engineer themadengin...@gmail.com To: Markus Stockhausen stockhau...@collogia.de

[ovirt-users] Adding multiple NFS storage and migrate volumes to other

2015-02-01 Thread mad Engineer
Hello All, We are using NFS shared storage between hosts,and have running vms. Now we are planning to remove existing disks and replace it with with different disks. Is there any way we can add one more NFS say NFS2 and migrate all volumes to NFS2 while we upgrade primary NFS,is it

Re: [ovirt-users] Adding multiple NFS storage and migrate volumes to other

2015-02-01 Thread mad Engineer
:38 AM, Dan Yasny dya...@gmail.com wrote: Sure, create and activate a second NFS based storage domain. Move the VMs over (right-click VM, - Move). To deactivate the first SD, when it's empty, first put it in maintenance, in the DCStorage tab On Sun, Feb 1, 2015 at 10:27 AM, mad Engineer

[ovirt-users] Network performance drop when compared to other hypervisor with vhost_net on for UDP

2015-01-14 Thread mad Engineer
I am running RHEL6.5 as Host and Guest on HP server. Server has 128G and 48 Core[with HT enabled.] 3 VMs are running 2 pinned to first 24 PCPU with proper NUMA pinning, Guests: VM1: 6 VCPU pinned to 6 PCPU NUMA node 1,with 16G RAM VM2: 6 VCPU pinned to 6 PCPU on NUMA node 0,with 16G RAM VM3:

Re: [ovirt-users] Network performance drop when compared to other hypervisor with vhost_net on for UDP

2015-01-14 Thread mad Engineer
to experiment with other profiles. HTH Martin Pavlik RHEV QE On 14 Jan 2015, at 12:06, mad Engineer themadengin...@gmail.com wrote: I am running RHEL6.5 as Host and Guest on HP server. Server has 128G and 48 Core[with HT enabled.] 3 VMs are running 2 pinned to first 24 PCPU with proper NUMA

[ovirt-users] engine-setup fails with FATAL: Cannot execute sql command:

2015-03-31 Thread mad Engineer
Hello All, Trying ovirt on centos 6.5 but fails at PostgreSQL configuration with error [ ERROR ] Failed to execute stage 'Misc configuration': Command '/usr/share/ovirt-engine/dbscripts/create_schema.sh' failed to execute Inside log it shows this 2015-03-31 17:47:15 DEBUG

Re: [ovirt-users] [ovirt-devel] Networking fails for VM running on Centos6.7.Works on Centos6.5

2015-11-29 Thread mad Engineer
G with MTU 9000. During my test only change i made was booting to centos6.5 kernel. Facing another issue with PXE booting guest machines switching to old kernel fixes this too On Sun, Nov 29, 2015 at 1:29 PM, Dan Kenigsberg <dan...@redhat.com> wrote: > On Sat, Nov 28, 2015 at 08:10:06PM

[ovirt-users] Networking fails for VM running on Centos6.7.Works on Centos6.5

2015-11-28 Thread mad Engineer
hello all i am having strange network issue with vms that are running on centos 6.7 ovirt nodes. I recently added one more ovirt node which is running centos6.7 and upgraded from centos6.5 to centos6.7 on all other nodes. All VMs running on nodes with centos6.7 as host Operating system fail to