Re: [ovirt-users] Unable to set up host networks

2017-02-21 Thread Michael Watters
On 02/21/2017 03:09 AM, Dan Kenigsberg wrote: > On Mon, Feb 20, 2017 at 6:00 PM, Michael Watters wrote: >> I am building a new ovirt host running Ovirt 4.0 however I am receiving >> UI errors when I attempt to define the host networks in the engine. The >> engine logs show

Re: [ovirt-users] Unable to set up host networks

2017-02-21 Thread Dan Kenigsberg
On Mon, Feb 20, 2017 at 6:00 PM, Michael Watters wrote: > I am building a new ovirt host running Ovirt 4.0 however I am receiving > UI errors when I attempt to define the host networks in the engine. The > engine logs show errors as follows. > > 2017-02-20 10:53:44,478 ERROR

Re: [ovirt-users] Unable to set up host networks

2017-02-20 Thread Michael Watters
Thanks. I managed to get it working after changing the bonding options in the /etc/sysconfig/network-scripts/bond0 file. On 02/20/2017 11:31 AM, Yaniv Kaul wrote: > > > On Mon, Feb 20, 2017 at 6:00 PM, Michael Watters > wrote: > > I am

Re: [ovirt-users] Unable to set up host networks

2017-02-20 Thread Yaniv Kaul
On Mon, Feb 20, 2017 at 6:00 PM, Michael Watters wrote: > I am building a new ovirt host running Ovirt 4.0 however I am receiving > I suggest trying 4.1. > UI errors when I attempt to define the host networks in the engine. The > engine logs show errors as follows. > >

[ovirt-users] Unable to set up host networks

2017-02-20 Thread Michael Watters
I am building a new ovirt host running Ovirt 4.0 however I am receiving UI errors when I attempt to define the host networks in the engine. The engine logs show errors as follows. 2017-02-20 10:53:44,478 ERROR [org.ovirt.engine.core.vdsbroker.vdsbroker.HostSetupNetworksVDSCommand] (default