Re: [ovirt-users] oVirt 4.1.1 and ovn problems

2017-04-25 Thread Gianluca Cecchi
On Tue, Apr 25, 2017 at 9:34 AM, Marcin Mirecki wrote: > It looks like ndb is listening (netstat shows this), but not receiving > anything (log is empty). > This looks like a connectivity issue. > Can the provider host ping the ovn host? > Yes. The provider host is the

Re: [ovirt-users] oVirt 4.1.1 and ovn problems

2017-04-25 Thread Marcin Mirecki
It looks like ndb is listening (netstat shows this), but not receiving anything (log is empty). This looks like a connectivity issue. Can the provider host ping the ovn host? Is firewalld/iptables disabled on both hosts? Let's make sure that OVN is working fine. I attach a short python script

Re: [ovirt-users] oVirt 4.1.1 and ovn problems

2017-04-24 Thread Gianluca Cecchi
On Mon, Apr 24, 2017 at 10:03 PM, Marcin Mirecki wrote: > Looks like the south db works properly. The north db uses the same > mechanism, just a different schema and port. > > Looking at the netstat output it looks like ovn north db is not even > listening, or is there

Re: [ovirt-users] oVirt 4.1.1 and ovn problems

2017-04-24 Thread Marcin Mirecki
Looks like the south db works properly. The north db uses the same mechanism, just a different schema and port. Looking at the netstat output it looks like ovn north db is not even listening, or is there anything for 6641? On Mon, Apr 24, 2017 at 10:37 AM, Gianluca Cecchi

Re: [ovirt-users] oVirt 4.1.1 and ovn problems

2017-04-24 Thread Gianluca Cecchi
On Sun, Apr 23, 2017 at 11:32 PM, Marcin Mirecki wrote: > Hello Gianluca, > > Can you please check the ovn north db log. > This is placed in /var/log/openvswitch/ovsdb-server-nb.log > Please check if the logs has any new entries when you try to connect and > when you issue

Re: [ovirt-users] oVirt 4.1.1 and ovn problems

2017-04-23 Thread Marcin Mirecki
Hello Gianluca, Can you please check the ovn north db log. This is placed in /var/log/openvswitch/ovsdb-server-nb.log Please check if the logs has any new entries when you try to connect and when you issue the 'ovn-nbctl set-connection ptcp:6641' command. If the connection attempt is getting

Re: [ovirt-users] oVirt 4.1.1 and ovn problems

2017-04-21 Thread Gianluca Cecchi
On Thu, Apr 20, 2017 at 6:54 PM, Gianluca Cecchi wrote: > Hello, > I installed some months ago a test setup in 4.1.0 with ovn. > Now after updating engine and host to 4.1.1 it seems the services are up > but it doesn't work. > If I run a VM with a network device in OVN

[ovirt-users] oVirt 4.1.1 and ovn problems

2017-04-20 Thread Gianluca Cecchi
Hello, I installed some months ago a test setup in 4.1.0 with ovn. Now after updating engine and host to 4.1.1 it seems the services are up but it doesn't work. If I run a VM with a network device in OVN external provider, it cant' boot and I get this in engine.log: 2017-04-20 15:17:42,285+02