Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-04-03 Thread Itamar Heim
On 03/27/2013 10:59 PM, James A. Peltier wrote: Verify you aren't getting any locale errors such as LANG and such not being found or set. This stopped me from moving forward because the locale was set improperly during kickstart. Setting the locale correctly in /etc/locale.conf fixed it for

Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-03-28 Thread Sandro Bonazzola
Il 27/03/2013 23:12, Alon Bar-Lev ha scritto: Alex, Sandro, We should resolve host in all-in-one and reject if loopback... too many reports on this one. Regards, Alon Well, the installer should already have warned that the given hostname doesn't reverse resolve because it's a loopback

Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-03-28 Thread Alon Bar-Lev
- Original Message - From: Sandro Bonazzola sbona...@redhat.com To: Alon Bar-Lev alo...@redhat.com Cc: Georg Troxler georg.trox...@staila.com, users@ovirt.org, Alex Lourie alou...@redhat.com Sent: Thursday, March 28, 2013 9:16:14 AM Subject: Re: [Users] AllInOne installation issue

Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-03-27 Thread Alon Bar-Lev
Hello, Please send the file at /var/log/ovirt-engine/host-deploy/ if exists. If not, there may be one at /tmp/ovirt-host-deploy*. If not, please send /var/log/ovirt-engine/enigne.log. Thanks. - Original Message - From: Georg Troxler georg.trox...@staila.com To: users@ovirt.org Sent:

Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-03-27 Thread James A. Peltier
Verify you aren't getting any locale errors such as LANG and such not being found or set. This stopped me from moving forward because the locale was set improperly during kickstart. Setting the locale correctly in /etc/locale.conf fixed it for me - Original Message - | When running

Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-03-27 Thread Alon Bar-Lev
] AllInOne installation issue Hi Attached the two files I also noticed that there is a unsatisfied dependency in the last nightly build: Fehler: Paket: ovirt-engine-3.3.0-0.2.master.20130325132125.gita7ccb15.fc18.noarch (ovirt-nightly) Benötigt: ovirt-log-collector = 3.3.0

Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-03-27 Thread Georg Troxler
.x86_6,label=fedora18/43/ - Original Message - From: Georg Troxler georg.trox...@staila.com To: Alon Bar-Lev alo...@redhat.com Cc: users@ovirt.org Sent: Wednesday, March 27, 2013 10:48:40 PM Subject: Re: [Users] AllInOne installation issue Hi Attached the two files I also noticed

Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-03-27 Thread Alon Bar-Lev
- Original Message - From: Georg Troxler georg.trox...@staila.com To: Alon Bar-Lev alo...@redhat.com Cc: users@ovirt.org Sent: Wednesday, March 27, 2013 11:44:17 PM Subject: Re: [Users] AllInOne installation issue I used the net install and it looks as if the selinux-policy is up

Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-03-27 Thread Georg Troxler
Sent: Wednesday, March 27, 2013 11:44:17 PM Subject: Re: [Users] AllInOne installation issue I used the net install and it looks as if the selinux-policy is up to date, the same goes for the initscripts. Should I use something else then yum to update them? Hmmm... I am sorry, I seen

Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-03-27 Thread Alon Bar-Lev
AM Subject: Re: [Users] AllInOne installation issue This did the trick. I used another host-name that pointed to an IP which was not localhostŠ Thanks On 27.03.13 22:54, Alon Bar-Lev alo...@redhat.com wrote: - Original Message - From: Georg Troxler georg.trox

Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-03-27 Thread Chris Noffsinger
Troxler georg.trox...@staila.com To: Alon Bar-Lev alo...@redhat.com Cc: users@ovirt.org Sent: Thursday, March 28, 2013 12:08:56 AM Subject: Re: [Users] AllInOne installation issue This did the trick. I used another host-name that pointed to an IP which was not localhostŠ Thanks