Re: [ovirt-users] HA agent fails to start

2016-04-14 Thread Simone Tiraboschi
On Thu, Apr 14, 2016 at 6:53 PM, Richard Neuboeck wrote: > On 14.04.16 18:46, Simone Tiraboschi wrote: >> On Thu, Apr 14, 2016 at 4:04 PM, Richard Neuboeck >> wrote: >>> On 04/14/2016 02:14 PM, Simone Tiraboschi wrote: On Thu, Apr 14, 2016 at

Re: [ovirt-users] HA agent fails to start

2016-04-14 Thread Simone Tiraboschi
On Thu, Apr 14, 2016 at 4:04 PM, Richard Neuboeck wrote: > On 04/14/2016 02:14 PM, Simone Tiraboschi wrote: >> On Thu, Apr 14, 2016 at 12:51 PM, Richard Neuboeck >> wrote: >>> On 04/13/2016 10:00 AM, Simone Tiraboschi wrote: On Wed, Apr 13, 2016

Re: [ovirt-users] HA agent fails to start

2016-04-14 Thread Richard Neuboeck
On 04/14/2016 02:14 PM, Simone Tiraboschi wrote: > On Thu, Apr 14, 2016 at 12:51 PM, Richard Neuboeck > wrote: >> On 04/13/2016 10:00 AM, Simone Tiraboschi wrote: >>> On Wed, Apr 13, 2016 at 9:38 AM, Richard Neuboeck >>> wrote: The answers file

Re: [ovirt-users] HA agent fails to start

2016-04-14 Thread Simone Tiraboschi
On Thu, Apr 14, 2016 at 12:51 PM, Richard Neuboeck wrote: > On 04/13/2016 10:00 AM, Simone Tiraboschi wrote: >> On Wed, Apr 13, 2016 at 9:38 AM, Richard Neuboeck >> wrote: >>> The answers file shows the setup time of both machines. >>> >>> On both

Re: [ovirt-users] HA agent fails to start

2016-04-14 Thread Richard Neuboeck
On 04/13/2016 10:00 AM, Simone Tiraboschi wrote: > On Wed, Apr 13, 2016 at 9:38 AM, Richard Neuboeck > wrote: >> The answers file shows the setup time of both machines. >> >> On both machines hosted-engine.conf got rotated right before I wrote >> this mail. Is it possible

Re: [ovirt-users] HA agent fails to start

2016-04-13 Thread Simone Tiraboschi
On Wed, Apr 13, 2016 at 9:38 AM, Richard Neuboeck wrote: > The answers file shows the setup time of both machines. > > On both machines hosted-engine.conf got rotated right before I wrote > this mail. Is it possible that I managed to interrupt the rotation with > the reboot

Re: [ovirt-users] HA agent fails to start

2016-04-13 Thread Richard Neuboeck
The answers file shows the setup time of both machines. On both machines hosted-engine.conf got rotated right before I wrote this mail. Is it possible that I managed to interrupt the rotation with the reboot so the backup was accurate but the update not yet written to hosted-engine.conf?

Re: [ovirt-users] HA agent fails to start

2016-04-12 Thread Simone Tiraboschi
Everything seams fine here, /etc/ovirt-hosted-engine/hosted-engine.conf seams to be correctly created with the right name. Can you please check the latest modification time of your /etc/ovirt-hosted-engine/hosted-engine.conf~ and compare it with the setup time? On Tue, Apr 12, 2016 at 2:34 PM,

Re: [ovirt-users] HA agent fails to start

2016-04-12 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Apr 11, 2016 at 8:11 AM, Richard Neuboeck wrote: > Hi oVirt Group, > > in my attempts to get all aspects of oVirt 3.6 up and running I > stumbled upon something I'm not sure how to fix: > > Initially I installed a hosted engine setup. After that I added > another HA

Re: [ovirt-users] HA agent fails to start

2016-04-11 Thread Sandro Bonazzola
On Mon, Apr 11, 2016 at 8:11 AM, Richard Neuboeck wrote: > Hi oVirt Group, > > in my attempts to get all aspects of oVirt 3.6 up and running I > stumbled upon something I'm not sure how to fix: > > Initially I installed a hosted engine setup. After that I added > another