Re: [ovirt-users] Network instability after upgrade 3.6.0 -> 3.6.1

2015-12-29 Thread Jon Archer
Stefano, I am currently experiencing the same issue. 2x nic lacp config at switch, mode 4 bond at server with no connectivity. Interestingly I am able to ping the switch itself. I haven't had time to investigate thoroughly but my first thought is an update somewhere. Did you ever resolve and

Re: [ovirt-users] Network instability after upgrade 3.6.0 -> 3.6.1

2015-12-21 Thread Yedidyah Bar David
On Sun, Dec 20, 2015 at 3:52 PM, Stefano Danzi wrote: > Network problems was solved after changing Bond mode (and it's strange. I > have to investigate around qemu-kvm, cento 7.2 and switch firmware ), but > broker problem still exist. If I turn on the host, ha agent start

Re: [ovirt-users] Network instability after upgrade 3.6.0 -> 3.6.1

2015-12-20 Thread Yedidyah Bar David
On Fri, Dec 18, 2015 at 5:31 PM, Stefano Danzi wrote: > I found this in vdsm.log and I think that could be the problem: > > Thread-3771::ERROR::2015-12-18 > 16:18:58,597::brokerlink::279::ovirt_hosted_engine_ha.lib.brokerlink.BrokerLink::(_communicate) > Connection closed:

Re: [ovirt-users] Network instability after upgrade 3.6.0 -> 3.6.1

2015-12-18 Thread Stefano Danzi
I found this in vdsm.log and I think that could be the problem: Thread-3771::ERROR::2015-12-18 16:18:58,597::brokerlink::279::ovirt_hosted_engine_ha.lib.brokerlink.BrokerLink::(_communicate) Connection closed: Connection closed Thread-3771::ERROR::2015-12-18

Re: [ovirt-users] Network instability after upgrade 3.6.0 -> 3.6.1

2015-12-17 Thread Stefano Danzi
I partially solve the problem. My host machine has 2 network interfaces with a bond. The bond was configured with mode=4 (802.3ad) and switch was configured in the same way. If I remove one network cable the network become stable. With both cables attached the network is instable. I removed