Re: [ovirt-users] OVF_STORE issue after upgrading from 3.6.1 to 3.6.2

2016-01-26 Thread Simone Tiraboschi
On Tue, Jan 26, 2016 at 1:11 PM, Luiz Claudio Prazeres Goncalves < luiz...@gmail.com> wrote: > Hi, after upgrading from 3.6.1 to 3.6.2 I'm getting an error with > OVF_STORE. How can I recreate the OVF_STORE? In another post someone said > that i would be recreated after 1 hour, but not seems to

Re: [ovirt-users] OVF_STORE issue after upgrading from 3.6.1 to 3.6.2

2016-01-26 Thread Luiz Claudio Prazeres Goncalves
In fact the hosted-engine storage domain was not created on 3.6.1 and , therefore, that's the OVF_STORE was not there. It's a gluster storage where the engine is being stored, so how can I "force" the generation of the hosted-engine storage domain ... it's not being generated automatically, even

Re: [ovirt-users] OVF_STORE issue after upgrading from 3.6.1 to 3.6.2

2016-01-26 Thread Luiz Claudio Prazeres Goncalves
By the way, I've tried to ,manually, add the engine storage domain , but failed... it's a wrong procedure, but I did it before talking to Simone :( ... it was manually removed later even after removing the wrong one the "correct one" was not automatically generated even waiting > 1 h.

Re: [ovirt-users] OVF_STORE issue after upgrading from 3.6.1 to 3.6.2

2016-01-26 Thread Simone Tiraboschi
On Tue, Jan 26, 2016 at 3:24 PM, Luiz Claudio Prazeres Goncalves < luiz...@gmail.com> wrote: > By the way, I've tried to ,manually, add the engine storage domain , but > failed... it's a wrong procedure, but I did it before talking to Simone :( > ... it was manually removed later > > even