Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-21 Thread Simone Tiraboschi
On Fri, Oct 21, 2016 at 11:10 AM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > Hi, > > i did run that command from the engine (now the hostname is changed to > susin.myftp.org -> 192.168.0.101 ) and got: > [root@susin ~]# cat < /dev/tcp/susin/54321 > -bash: connect: Connection

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-21 Thread Susinthiran Sithamparanathan
Hi, i did run that command from the engine (now the hostname is changed to susin.myftp.org -> 192.168.0.101 ) and got: [root@susin ~]# cat < /dev/tcp/susin/54321 -bash: connect: Connection refused -bash: /dev/tcp/susin/54321: Connection refused [root@susin ~]# cat < /dev/tcp/susin.myftp.org/54321

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-20 Thread Simone Tiraboschi
On Thu, Oct 20, 2016 at 6:16 PM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > Hi, > still unable to get my system up with my VMs. Inside the web UI i can see > a warning at the bottom: Host hosted_engine_1 is non responsive. > When i try o activate master data domain NFS01, i get

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-20 Thread Susinthiran Sithamparanathan
Hi, still unable to get my system up with my VMs. Inside the web UI i can see a warning at the bottom: Host hosted_engine_1 is non responsive. When i try o activate master data domain NFS01, i get :Error while executing action: Cannot activate Storage. There is no active Host in the Data Center.

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-17 Thread Susinthiran Sithamparanathan
Now after a long time i got the prompt to login. What i see is that things are still down and unable to activate anything. I see [image: Inline image 1] This host is in non responding state. Try to Activate it; If the problem persists, switch Host to Maintenance mode and try to reinstall it. On

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-17 Thread Susinthiran Sithamparanathan
Thanks.Savior at https://www.mail-archive.com/users@ovirt.org/msg33874.html. When i logged into the web UI, i couldn't bring up storage, datacenter, cluster, everything was down. I restarted the host and now when i enter admin portal, it spins for ever. Seems to be some SSL communciation issues:

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-17 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Oct 17, 2016 at 3:48 PM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > Got the engine up finally :) > But now met with The client is not authorized to request an authorization. > It's required to access the system using FQDN. It worked fine prior to > upgrade! > This is a

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-17 Thread Susinthiran Sithamparanathan
Got the engine up finally :) But now met with The client is not authorized to request an authorization. It's required to access the system using FQDN. It worked fine prior to upgrade! Found https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1351217, but not sure if i have FQDN case issues. Any idea how

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-17 Thread Susinthiran Sithamparanathan
Analyzed the log to find out that the problem was in the creation of the certs with openssl (missing distinguished name in config). And /etc/pki/ovirt-engine/{cacert,openssl}.conf were empty! That lead me to: yum provides /etc/pki/ovirt-engine/{cacert,openssl}.conf yum remove

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-17 Thread Susinthiran Sithamparanathan
Hi, i tried that and ended up with : https://paste.fedoraproject.org/453892/71003314/ :( Log ovirt-engine-setup-20161017150800-drmayj.log uploaded to https://my.owndrive.com/index.php/s/3Dcyho9bqo7oZs8?path=%2Fengine-vm On Mon, Oct 17, 2016 at 11:54 AM, Simone Tiraboschi

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-17 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Oct 17, 2016 at 9:55 AM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > Hi guys, > let me know if there anything else you need for further debugging purpose. > Thanks! > Can you please try reinstalling all the oVirt rpms on the engine VM and re-executing engine-setup there?

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-17 Thread Susinthiran Sithamparanathan
Hi guys, let me know if there anything else you need for further debugging purpose. Thanks! On Thu, Oct 13, 2016 at 7:53 PM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > On Thu, Oct 13, 2016 at 3:23 PM, Yedidyah Bar David > wrote: > >> >> OK. Can you please

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-13 Thread Susinthiran Sithamparanathan
On Thu, Oct 13, 2016 at 3:23 PM, Yedidyah Bar David wrote: > > OK. Can you please attach the output of: > > grep MANUAL /etc/ovirt-engine/engine.conf.d/*.conf > [root@ovirt01 ~]# grep MANUAL /etc/ovirt-engine/engine.conf.d/*.conf [root@ovirt01 ~]# ssh 192.168.0.101

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-13 Thread Yedidyah Bar David
On Thu, Oct 13, 2016 at 2:42 PM, Susinthiran Sithamparanathan wrote: > > > On Thu, Oct 13, 2016 at 10:45 AM, Yedidyah Bar David > wrote: >> Is this file copied to [1]? The file in [1] is empty - has a size of zero. >> Perhaps your engine vm suffered some

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-13 Thread Susinthiran Sithamparanathan
On Thu, Oct 13, 2016 at 10:45 AM, Yedidyah Bar David wrote: > Is this file copied to [1]? The file in [1] is empty - has a size of zero. Perhaps your engine vm suffered some serious corruption? Perhaps due to storage/network/power problems? Please check/post the output of: >

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-13 Thread Yedidyah Bar David
On Wed, Oct 12, 2016 at 6:41 PM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > I see. > The logs in the root of https://my.owndrive.com/index. > php/s/3Dcyho9bqo7oZs8. > Thanks for your time and looking forward to be able to use my VMs again :) > > > On Wed, Oct 12, 2016 at 12:13

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-12 Thread Susinthiran Sithamparanathan
I see. The logs in the root of https://my.owndrive.com/index.php/s/3Dcyho9bqo7oZs8. Thanks for your time and looking forward to be able to use my VMs again :) On Wed, Oct 12, 2016 at 12:13 PM, Simone Tiraboschi wrote: > > > On Wed, Oct 12, 2016 at 11:47 AM, Simone

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-12 Thread Simone Tiraboschi
On Wed, Oct 12, 2016 at 11:47 AM, Simone Tiraboschi wrote: > > > On Tue, Oct 11, 2016 at 10:19 PM, Susinthiran Sithamparanathan < > chesu...@gmail.com> wrote: > >> On Tue, Oct 11, 2016 at 9:42 AM, Simone Tiraboschi >> wrote: >> >>> >>> No, the issue is

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-12 Thread Simone Tiraboschi
On Tue, Oct 11, 2016 at 10:19 PM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > On Tue, Oct 11, 2016 at 9:42 AM, Simone Tiraboschi > wrote: > >> >> No, the issue is definitively there but I was trying to identify the root >> cause. >> > Yes, hopefully we'll

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-11 Thread Susinthiran Sithamparanathan
On Tue, Oct 11, 2016 at 9:42 AM, Simone Tiraboschi wrote: > > No, the issue is definitively there but I was trying to identify the root > cause. > Yes, hopefully we'll pretty soon. > > >> I've uploaded engine-setup logs to https://my.owndrive.com/index. >>

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-11 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Oct 10, 2016 at 9:22 PM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > On Mon, Oct 10, 2016 at 11:40 AM, Simone Tiraboschi > wrote: > >> >> OK, the issue on the host is just here: >> MainThread::DEBUG::2016-10-10 11:18:34,169::brokerlink::282:: >>

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Susinthiran Sithamparanathan
On Mon, Oct 10, 2016 at 11:40 AM, Simone Tiraboschi wrote: > > OK, the issue on the host is just here: > MainThread::DEBUG::2016-10-10 11:18:34,169::brokerlink::282: > :ovirt_hosted_engine_ha.lib.brokerlink.BrokerLink::(_communicate) Full > response: success {"reason":

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Oct 10, 2016 at 11:40 AM, Simone Tiraboschi wrote: > > > On Mon, Oct 10, 2016 at 11:27 AM, Susinthiran Sithamparanathan < > chesu...@gmail.com> wrote: > >> Hi, >> all the logs are now at https://my.owndrive.com/index. >> php/s/3Dcyho9bqo7oZs8 >> >> I did a quick

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Oct 10, 2016 at 11:27 AM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > Hi, > all the logs are now at https://my.owndrive.com/index. > php/s/3Dcyho9bqo7oZs8 > > I did a quick debug in the VM and i think we are getting closer to the > root cause: >

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Susinthiran Sithamparanathan
Hi, all the logs are now at https://my.owndrive.com/index.php/s/3Dcyho9bqo7oZs8 I did a quick debug in the VM and i think we are getting closer to the root cause: https://paste.fedoraproject.org/447579/14760912/ It seems the SSL/TLS certs are all missing. Now i wonder which RPM package does

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Oct 10, 2016 at 10:13 AM, Yedidyah Bar David wrote: > On Mon, Oct 10, 2016 at 10:56 AM, Simone Tiraboschi > wrote: > > > > > > On Sun, Oct 9, 2016 at 5:13 PM, Susinthiran Sithamparanathan > > wrote: > >> > >> Sure, here it is:

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Yedidyah Bar David
On Mon, Oct 10, 2016 at 10:56 AM, Simone Tiraboschi wrote: > > > On Sun, Oct 9, 2016 at 5:13 PM, Susinthiran Sithamparanathan > wrote: >> >> Sure, here it is: https://my.owndrive.com/index.php/s/MFoFyKJVLjzezey >> > > The agent is periodically restarting

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Simone Tiraboschi
On Sun, Oct 9, 2016 at 5:13 PM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > Sure, here it is: https://my.owndrive.com/index.php/s/MFoFyKJVLjzezey > > The agent is periodically restarting the engine VM but from the logs I don't see why. Can you please set the agent in debug mode

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-09 Thread Susinthiran Sithamparanathan
Sure, here it is: https://my.owndrive.com/index.php/s/MFoFyKJVLjzezey On Sun, Oct 9, 2016 at 3:19 PM, Doron Fediuck wrote: > Can you please provide the HA agent logs? > > On Sun, Oct 9, 2016 at 1:57 PM, Susinthiran Sithamparanathan < > chesu...@gmail.com> wrote: > >> Hi, >>

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-09 Thread Doron Fediuck
Can you please provide the HA agent logs? On Sun, Oct 9, 2016 at 1:57 PM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > Hi, > i've been discussing this issue over at IRC (#ovirt on irc.oftc.net)) and > was suggested to send an email with logs the ML. > > The problem i have is that