Re: [ovirt-users] ovirt 4.0.4?==?utf-8?q? : unable to upload images

2016-11-02 Thread Amit Aviram
On Wed, Nov 2, 2016 at 12:23 PM, Misak Khachatryan wrote: > Sorry, i did restart on wrong host, not virt1. Wrong console. > > Thank you very much for help! > ​Your'e most welcome :) Please feel free to ​contact the list if you need any further help. Amit ​ > > Best

Re: [ovirt-users] ovirt 4.0.4?==?utf-8?q? : unable to upload images

2016-11-02 Thread Misak Khachatryan
Sorry, i did restart on wrong host, not virt1. Wrong console. Thank you very much for help! Best regards, Misak Khachatryan On Wed, Nov 2, 2016 at 2:20 PM, Misak Khachatryan wrote: > Hmm, > > I tried same command on virt2 and virt3, and service present there. > After that

Re: [ovirt-users] ovirt 4.0.4?==?utf-8?q? : unable to upload images

2016-11-02 Thread Misak Khachatryan
Hmm, I tried same command on virt2 and virt3, and service present there. After that upload started. How i can fix virt1 ? Best regards, Misak Khachatryan On Wed, Nov 2, 2016 at 2:17 PM, Misak Khachatryan wrote: > [root@misak ~]# service ovirt-imageio-daemon restart >

Re: [ovirt-users] ovirt 4.0.4?==?utf-8?q? : unable to upload images

2016-11-02 Thread Misak Khachatryan
[root@misak ~]# service ovirt-imageio-daemon restart Redirecting to /bin/systemctl restart ovirt-imageio-daemon.service Failed to restart ovirt-imageio-daemon.service: Unit ovirt-imageio-daemon.service not found. Seems service not present. Centos 7 Best regards, Misak Khachatryan On Wed,

Re: [ovirt-users] ovirt 4.0.4?==?utf-8?q? : unable to upload images

2016-11-02 Thread Misak Khachatryan
Hello, same problem: 3 host cluster, log of one hosts, same on two others: [root@virt2 ~]# journalctl -x -u ovirt-imageio-daemon -- Logs begin at Mon 2016-10-31 12:45:30 +04, end at Wed 2016-11-02 13:03:28 +04. -- Oct 31 12:45:38 virt2.management.gnc.am systemd[1]: Starting oVirt ImageIO

Re: [ovirt-users] ovirt 4.0.4?==?utf-8?q? : unable to upload images

2016-11-02 Thread Amit Aviram
Misak, can you please log into virt1.management.gnc.am and run: "service ovirt-imageio-daemon restart" and try again? On Wed, Nov 2, 2016 at 11:26 AM, Misak Khachatryan wrote: > Hello, > > same problem: > > 3 host cluster, log of one

Re: [ovirt-users] ovirt 4.0.4?==?utf-8?q? : unable to upload images

2016-11-02 Thread Misak Khachatryan
Hello, same problem: 3 host cluster, log of one hosts, same on two others: [root@virt2 ~]# journalctl -x -u ovirt-imageio-daemon -- Logs begin at Mon 2016-10-31 12:45:30 +04, end at Wed 2016-11-02 13:03:28 +04. -- Oct 31 12:45:38 virt2.management.gnc.am systemd[1]: Starting oVirt ImageIO

Re: [ovirt-users] ovirt 4.0.4?==?utf-8?q? : unable to upload images

2016-11-02 Thread Amit Aviram
On Wed, Nov 2, 2016 at 8:48 AM, Yedidyah Bar David wrote: > On Tue, Nov 1, 2016 at 10:42 PM, Claude Durocher > wrote: > > We have a setup with ovirt 4.0.4 (hosted engine) and I try to import a > > Ubuntu qcow cloud image. When I try to import,

Re: [ovirt-users] ovirt 4.0.4?==?utf-8?q? : unable to upload images

2016-11-02 Thread Yedidyah Bar David
On Tue, Nov 1, 2016 at 10:42 PM, Claude Durocher wrote: > We have a setup with ovirt 4.0.4 (hosted engine) and I try to import a > Ubuntu qcow cloud image. When I try to import, it stops with the error > 'Unable to upload image to disk ... due to a network error.