Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-29 Thread Blaster
No need.  This was on Windows 10 x64, working with KVM64 processor type, so that works for me. On 12/29/2017 11:51 AM, Alex Bartonek wrote: Have you tried 32bit Windows VM? It works that way. Sent from ProtonMail mobile Original Message On Dec 29, 2017, 12:04 AM,

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-29 Thread Alex Bartonek
Have you tried 32bit Windows VM? It works that way. Sent from ProtonMail mobile Original Message On Dec 29, 2017, 12:04 AM, Blaster wrote: > On 12/27/2017 5:04 PM, Blaster wrote: >> On 12/27/2017 12:13 PM, Alex Bartonek wrote: >>> Got it working!!! Install Win 7 x86, NOT

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-29 Thread Blaster
On 12/27/2017 5:04 PM, Blaster wrote: On 12/27/2017 12:13 PM, Alex Bartonek wrote: Got it working!!!   Install Win 7 x86, NOT 64bit.  Install Blue Iris.   I only installed ethernet drivers and vid card drivers.   I'll install the rest but am assuming it should work fine.  Bye bye XenServ I

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-27 Thread Blaster
On 12/27/2017 12:13 PM, Alex Bartonek wrote: Got it working!!!   Install Win 7 x86, NOT 64bit.  Install Blue Iris.   I only installed ethernet drivers and vid card drivers.   I'll install the rest but am assuming it should work fine.  Bye bye XenServer! Good to know.  QEMU issue I'm going to

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-27 Thread Yaniv Kaul
OD. At any rate, I appreciate the replys from all of you. Thanks again.. I'll reply if I find something useful. Sent with ProtonMail <https://protonmail.com> Secure Email. ---- Original Message ---- Subject: Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie Local T

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-27 Thread Alex Bartonek
nal Message > Subject: Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie > Local Time: December 27, 2017 11:05 AM > UTC Time: December 27, 2017 5:05 PM > From: blas...@556nato.com > To: Yaniv Kaul <yk...@redhat.com> > Alex Bartonek <a...@unix133

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-27 Thread Alex Bartonek
Ok, so I wont build another VM. Never tried Q35 till now. Same problem. Stil BSOD. Sent with [ProtonMail](https://protonmail.com) Secure Email. > Original Message > Subject: Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie > Local Time: December 27

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-27 Thread Blaster
p://textuploader.com/dcpbp> > > Perhaps worth contacting the developers of Blue Iris? > ( Based on: PROCESS_NAME: BlueIris.exe in the dump analysis). > > Y. > > > > >> Original Message >> Subject: Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + W

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-27 Thread Blaster
Maybe something else is causing it to BSOD. > > At any rate, I appreciate the replys from all of you. Thanks again.. I'll > reply if I find something useful. > > > Sent with ProtonMail <https://protonmail.com/> Secure Email. > >> ---- Original Message &g

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-27 Thread Alex Bartonek
. > Original Message -------- > Subject: Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie > Local Time: December 26, 2017 8:10 PM > UTC Time: December 27, 2017 2:10 AM > From: a...@unix1337.com > To: > users@ovirt.org <users@ovirt.org> > >

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-26 Thread Yaniv Kaul
is: > http://textuploader.com/dcpbp > Perhaps worth contacting the developers of Blue Iris? ( Based on: PROCESS_NAME: BlueIris.exe in the dump analysis). Y. > > > -------- Original Message ---- > Subject: Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie > Lo

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-26 Thread Alex Bartonek
tio drivers installed after >>> first boot. I'll re-install Win 7 64bit, have it take a dump and then post >>> the dump details. >>> >>> Copy of the dump analysis: >>> http://textuploader.com/dcpbp >>> >>>> Original Message --

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-26 Thread Alex Bartonek
) Secure Email. > Original Message > Subject: Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie > Local Time: December 26, 2017 7:14 PM > UTC Time: December 27, 2017 1:14 AM > From: do...@fortnebula.com > To: Alex Bartonek <a...@unix1337.com>

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-26 Thread Donny Davis
t; the dump details. > > > Copy of the dump analysis: > http://textuploader.com/dcpbp > > ---- Original Message -------- > Subject: Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie > Local Time: December 26, 2017 3:36 PM > UTC Time: December 26, 2017 9

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-26 Thread Alex Bartonek
is default. Virtio drivers installed after first boot. I'll re-install Win 7 64bit, have it take a dump and then post the dump details. Copy of the dump analysis: http://textuploader.com/dcpbp > Original Message ---- > Subject: Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blu

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-26 Thread Blaster
I have Blue Iris running on oVirt 3.6.3 under Windows 7 just fine. It blue screens under 3.6.3 and Windows 10 though. I am in the process of upgrading to 4.2. > On Dec 26, 2017, at 2:48 PM, Alex Bartonek wrote: > > I have a dl360 g5 with a Xeon 5160 cpu, installed 4.2, Win

Re: [ovirt-users] ovirt 4.2 + Win 7 64bit VM + Blue Iris no workie

2017-12-26 Thread Yaniv Kaul
On Dec 26, 2017 10:49 PM, "Alex Bartonek" wrote: I have a dl360 g5 with a Xeon 5160 cpu, installed 4.2, Win 7 64 bit in a VM. Installed the virtio drivers also. Plain jane Win 7 setup, nothing extra. Installed Blue Iris. When I run Blue Iris, it blue screens. Anyone got