Re: [SOGo] Sogo 2.0 and strange email window

2012-10-01 Thread Sven Schwedas
Did you install SOGo fresh, or did you update? If update, did you clean 
your browser cache?

On Mo 01 Okt 2012 12:43:13 CEST, Thomas Dilts wrote:
 I just installed Sogo 2.0 and the email window tries to put the
 Subject column into the Attachement column with the following
 strange result.




 Any suggestions on how to fix this one??

 /Thomas Dilts
 Sweden

-- 
Mit freundlichen Grüßen,
Sven SCHWEDAS
Systemadministrator
TAO Beratungs- und Management GmbH | Lendplatz 45 | A - 8020 Graz
sven.schwe...@tao.at | +43 (0)664 820 4978
skype: sven.schwedas | xmpp: sven.schwe...@tao.at | www.tao.at




signature.asc
Description: OpenPGP digital signature


Re: [SOGo] Sogo 2.0 and strange email window

2012-10-01 Thread Thomas Dilts
I did an update, my server is Ubuntu 12.04, and after your question, I 
cleared the browser cache, but still the problem..



Sven Schwedas skrev 2012-10-01 12:45:

Did you install SOGo fresh, or did you update? If update, did you clean
your browser cache?

On Mo 01 Okt 2012 12:43:13 CEST, Thomas Dilts wrote:

I just installed Sogo 2.0 and the email window tries to put the
Subject column into the Attachement column with the following
strange result.




Any suggestions on how to fix this one??

/Thomas Dilts
Sweden


--
users@sogo.nu
https://inverse.ca/sogo/lists


Re: [SOGo] Sogo 2.0 and strange email window

2012-10-01 Thread Thomas Dilts
A little update on this I now tried my chrome browser, and it 
displayed the email window correctly.  So now I know this is browser 
related.  Then I turned my Windows Explorer to Explorer 9 mode (I have 
explorer 10). Still bad.  Then I tried explorer 8 mode and it 
displayed correctly.  To summarize


1.  Windows Explorer 10... Bad
2. Windows Explorer 9... Bad
3. Windows Explorer 8  GOOD
4. Google Chrome 22.0   Good

Should I report this as a bug??

/Thomas


Thomas Dilts skrev 2012-10-01 12:49:
I did an update, my server is Ubuntu 12.04, and after your question, I 
cleared the browser cache, but still the problem..



Sven Schwedas skrev 2012-10-01 12:45:

Did you install SOGo fresh, or did you update? If update, did you clean
your browser cache?

On Mo 01 Okt 2012 12:43:13 CEST, Thomas Dilts wrote:

I just installed Sogo 2.0 and the email window tries to put the
Subject column into the Attachement column with the following
strange result.




Any suggestions on how to fix this one??

/Thomas Dilts
Sweden




--
users@sogo.nu
https://inverse.ca/sogo/lists


Re: [SOGo] Sogo 2.0 and strange email window

2012-10-01 Thread Francis Lachapelle
Hi Thomas

On 2012-10-01, at 6:56 AM, Thomas Dilts wrote:

 A little update on this I now tried my chrome browser, and it displayed 
 the email window correctly.  So now I know this is browser related.  Then I 
 turned my Windows Explorer to Explorer 9 mode (I have explorer 10). Still 
 bad.  Then I tried explorer 8 mode and it displayed correctly.  To 
 summarize
 
 1.  Windows Explorer 10... Bad
 2. Windows Explorer 9... Bad
 3. Windows Explorer 8  GOOD
 4. Google Chrome 22.0   Good
 
 Should I report this as a bug??


I just pushed a commit for this :

https://github.com/inverse-inc/sogo/commit/403822968867faf332c337688fdb89cc876151cf

Thanks!

Francis

--
flachape...@inverse.ca :: +1.514.755.3640 :: http://www.inverse.ca
Inverse :: Leaders behind SOGo (http://sogo.nu) and PacketFence 
(http://packetfence.org)

-- 
users@sogo.nu
https://inverse.ca/sogo/lists