Re: URL mounting on Websphere causes Error 404

2010-06-12 Thread toverlier
Goran. I'm having the same problem as you. Were you able to resolve it? Tormod. -- View this message in context: http://apache-wicket.1842946.n4.nabble.com/URL-mounting-on-Websphere-causes-Error-404-tp1881464p2251330.html Sent from the Wicket - User mailing list archive at Nabble.com.

Re: URL mounting on Websphere causes Error 404

2009-03-12 Thread Philippe Marzouk
On Wed, Mar 11, 2009 at 07:04:17AM -0700, Goran Novak wrote: Hi, I developed my application using Jetty server and URL mounting worked fine. When I deploy it on Websphere it still works but on the end of HTML response to browser, string Error 404: SRVE0190E: File not found: /home is

Re: URL mounting on Websphere causes Error 404

2009-03-12 Thread Goran Novak
you are using wicket filter or servlet? -igor I'm using filter. filter-classorg.apache.wicket.protocol.http.WicketFilter/filter-class -- View this message in context: http://www.nabble.com/URL-mounting-on-Websphere-causes-Error-404-tp22455795p22471450.html Sent from the Wicket -

Re: URL mounting on Websphere causes Error 404

2009-03-12 Thread Goran Novak
Philippe Marzouk-2 wrote: If you are using WicketFilter you need to apply this: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg24014758 Philippe I tryed to add the custom property and restarted the server but the problem still occures.

Re: URL mounting on Websphere causes Error 404

2009-03-12 Thread Philippe Marzouk
On Thu, Mar 12, 2009 at 02:04:11AM -0700, Goran Novak wrote: Philippe Marzouk-2 wrote: If you are using WicketFilter you need to apply this: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg24014758 I tryed to add the custom property and restarted the server but the

Re: URL mounting on Websphere causes Error 404

2009-03-11 Thread Igor Vaynberg
you are using wicket filter or servlet? -igor On Wed, Mar 11, 2009 at 6:04 AM, Goran Novak gnovak@gmail.com wrote: Hi, I developed my application using Jetty server and URL mounting worked fine. When I deploy it on Websphere it still works but on the end of HTML response to browser,