Re: [xwiki-users] DB List Query Problems

2010-10-21 Thread Marius Dumitru Florea
Hi Martin, On 10/20/2010 09:10 PM, mbryant wrote: So using HQL in velocity helps a little, I have been able to get results, and for that I thank you. I did run into an unexpected issues that you might be able to help with. Below is the query that was used {{velocity}} #set($hql =

[xwiki-users] I'll be in The Hague on November 1st

2010-10-21 Thread Guillaume Lerouge
Hi XWiki users, I'll be in The Hague on November 1st to give a XWiki workshop. For those of you who'd like to attend (and who speak Dutch), all the details are on: https://noiv.nl/actueel/nieuws/2010/10/18/workshop-over-de-waarde-van-open-source-xwiki-voor-organisaties/ Looking forward meeting

[xwiki-users] Java using 100%

2010-10-21 Thread [Ricardo Rodriguez] eBioTIC.
Hi! In a 2.4.1 XE/XEM installation with contents recently migrated from a XE 1.3.8295 I'm seeing this: top - 12:15:06 up 16 days, 8:38, 3 users, load average: 1.36, 1.39, 1.32 Tasks: 1062 total, 1 running, 1061 sleeping, 0 stopped, 0 zombie Cpu(s): 7.8%us, 0.2%sy, 0.0%ni, 92.0%id,

Re: [xwiki-users] Open Office import plugin is not working in XEM 2.4.3

2010-10-21 Thread AngeloG
AngeloG wrote: Hi everybody, I have XEM 2.3 working in a test environment with OpenSuse 11.3, Mysql 5.1, OpenOffice 3.2.1, and Jetty, as per defualt war distributed, and everything is working fine. I made the upgrade to XEM 2.4.3 version, importing new xar, also. I made modifications

Re: [xwiki-users] Open Office import plugin is not working in XEM 2.4.3

2010-10-21 Thread AngeloG
AngeloG wrote: Hi everybody, I have XEM 2.3 working in a test environment with OpenSuse 11.3, Mysql 5.1, OpenOffice 3.2.1, and Jetty, as per defualt war distributed, and everything is working fine. I made the upgrade to XEM 2.4.3 version, importing new xar, also. I made modifications

Re: [xwiki-users] Livetable does not show results

2010-10-21 Thread [Ricardo Rodriguez] eBioTIC.
Hi! Gerritjan Koekkoek wrote: Hi I only have 2.5, deinstalled the old version In my situation It looks like it is only working on classes where the classes sit in the XWiki space and the documents holding the objects are in the same space? So it works with users, but not with

Re: [xwiki-users] some problem with Lucene - Exception while switching to database ...

2010-10-21 Thread Thomas Mortagne
On Wed, Oct 20, 2010 at 11:46, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: Thomas Mortagne wrote: On Tue, Oct 19, 2010 at 21:11, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: Hi! In a XE/XEM 2.4.1 farm, our Lucene building index process stopped as

Re: [xwiki-users] some problem with Lucene - Exception while switching to database ...

2010-10-21 Thread Thomas Mortagne
On Thu, Oct 21, 2010 at 16:50, Thomas Mortagne thomas.morta...@xwiki.com wrote: On Wed, Oct 20, 2010 at 11:46, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: Thomas Mortagne wrote: On Tue, Oct 19, 2010 at 21:11, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net

Re: [xwiki-users] some problem with Lucene - Exception while switching to database ...

2010-10-21 Thread Thomas Mortagne
On Wed, Oct 20, 2010 at 15:10, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: An update, please, see below... [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. wrote: Thomas Mortagne wrote: On Tue, Oct 19, 2010 at 21:11, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: Hi!

Re: [xwiki-users] some problem with Lucene - Exception while switching to database ...

2010-10-21 Thread Thomas Mortagne
On Thu, Oct 21, 2010 at 16:56, Thomas Mortagne thomas.morta...@xwiki.com wrote: On Wed, Oct 20, 2010 at 15:10, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: An update, please, see below... [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. wrote: Thomas Mortagne wrote: On Tue, Oct 19, 2010

Re: [xwiki-users] some problem with Lucene - Exception while switching to database ...

2010-10-21 Thread [Ricardo Rodriguez] eBioTIC.
Thomas Mortagne wrote: On Thu, Oct 21, 2010 at 16:56, Thomas Mortagne thomas.morta...@xwiki.com wrote: On Wed, Oct 20, 2010 at 15:10, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: An update, please, see below... [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. wrote:

Re: [xwiki-users] some problem with Lucene - Exception while switching to database ...

2010-10-21 Thread [Ricardo Rodriguez] eBioTIC.
[Ricardo Rodriguez] eBioTIC. wrote: Thomas Mortagne wrote: On Thu, Oct 21, 2010 at 16:56, Thomas Mortagne thomas.morta...@xwiki.com wrote: On Wed, Oct 20, 2010 at 15:10, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: An update, please, see

Re: [xwiki-users] some problem with Lucene - Exception while switching to database ...

2010-10-21 Thread Thomas Mortagne
On Thu, Oct 21, 2010 at 18:15, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: Thomas Mortagne wrote: On Thu, Oct 21, 2010 at 16:56, Thomas Mortagne thomas.morta...@xwiki.com wrote: On Wed, Oct 20, 2010 at 15:10, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net

Re: [xwiki-users] Farm upgrade

2010-10-21 Thread Thomas Mortagne
On Wed, Oct 20, 2010 at 17:39, Maxime Mathieu le.genie.logic...@gmail.com wrote: Hi, I'm trying to upgrade my farm from 2.3.2 to 2.4.3. If I follow the upgrade guide http://manager.xwiki.org/xwiki/bin/view/AdminGuide/Migration , the 2 steps are : 1/ upgrade the main wiki (XEM war and XEM

Re: [xwiki-users] java.io.NotSerializableException

2010-10-21 Thread Thomas Mortagne
On Thu, Oct 21, 2010 at 00:05, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: Hi, Our XE/XEM 2.4.1 farm runs in a Tomcat servlet server. Lucene is currently not working. I'm trying to understand what messages logged in catalina.out could relate to this problem. We get this

Re: [xwiki-users] java.io.NotSerializableException

2010-10-21 Thread [Ricardo Rodriguez] eBioTIC.
Hi! Thomas Mortagne wrote: On Thu, Oct 21, 2010 at 00:05, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: Hi, Our XE/XEM 2.4.1 farm runs in a Tomcat servlet server. Lucene is currently not working. I'm trying to understand what messages logged in catalina.out could

Re: [xwiki-users] java.io.NotSerializableException

2010-10-21 Thread Thomas Mortagne
On Thu, Oct 21, 2010 at 19:32, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: Hi! Thomas Mortagne wrote: On Thu, Oct 21, 2010 at 00:05, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: Hi, Our XE/XEM 2.4.1 farm runs in a Tomcat servlet server. Lucene is

Re: [xwiki-users] java.io.NotSerializableException

2010-10-21 Thread [Ricardo Rodriguez] eBioTIC.
Hi! Thomas Mortagne wrote: On Thu, Oct 21, 2010 at 19:32, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: Hi! Thomas Mortagne wrote: On Thu, Oct 21, 2010 at 00:05, [Ricardo Rodriguez] eBioTIC. ricardo.rodrig...@ebiotic.net wrote: Hi, Our XE/XEM 2.4.1

[xwiki-users] using XWQL with additional search criterias by dates

2010-10-21 Thread Eugen Colesnicov
Hi! Maybe somebody can help me. I need to select some docs with own class. Together I need 3 filters: 1) by class: only myclass 2) by property value: where myproperty = myvalue 3) by date: where doc date = current date - 5 days I created xwql script with 2 creterias and it's working well:

[xwiki-users] What template does control contentmenu ID items?

2010-10-21 Thread [Ricardo Rodriguez] eBioTIC.
Hi! I would like to modify the appearance of this area entries for guests (Export, More Actions and Annotations) allowing these options only for registered users. Thus, I would like this area to be empty for guests. I've been playing with *menuview.vm* both in /templates and /skins/colibri to

Re: [xwiki-users] show/hide attachments, comments, information and history

2010-10-21 Thread Lockie
You probably already know this so I don't know if it helps, but putting #xwikidata { display: none; } in an attached stylesheet is a way of hiding that stuff, or you could just put it into colibri.css directly. I guess on a per page basis though that might be annoying to manage. I hide it on my