[xwiki-users] Limitations to the use of the Tooltip Macro?

2011-04-14 Thread Wouter de Vos
Hi all, I am working with the Tooltip Macro, and I encounter some strange behaviour. I can put in as many as I like in one page, but the event on click only works with the first 8 Tooltips, when I use more, they show the questionmark, but nothing happens when I click on that. I tried to simply

Re: [xwiki-users] Limitations to the use of the Tooltip Macro?

2011-04-14 Thread Raluca Stavro
Hello, I tried to add more than 8 tooltips ({{tooltip}}Text here{{/tooltip}}) on the latest XWiki Enterprise version and I couldn't reproduce your issue. Maybe you're using the id parameter and you have the same id used twice? If not, it would be better for us to see an example of code in order

Re: [xwiki-users] Limitations to the use of the Tooltip Macro?

2011-04-14 Thread Wouter de Vos
Hello, Thanks for the quick reply! I tracked down the problem, this here works: {{tooltip label=One event=click hint-style=color:black}} Text One **Bold One** {{/tooltip}} {{tooltip label=Two event=click hint-style=color:black}} Text Two **Bold Two** {{/tooltip}} But when I take away Text One,

Re: [xwiki-users] xwiki - windows server 2008 r2

2011-04-14 Thread Sergiu Dumitriu
On 04/13/2011 10:00 PM, Elsa Marks wrote: Hi I'm trying to install xwiki enterprise in a windows 2008 R2 64 bits server. I've download this version : xwiki-enterprise-installer-windows-3.0.exehttp://forge.ow2.org/project/download.php?group_id=170file_id=16514. After installing java run

[xwiki-users] Move Child Page in Xwiki 3.0

2011-04-14 Thread Vincenzo Brancato
Hello, I am using Xwiki 3.0 and I am wondering how to move Child Pages? I have a parent page Information. This page has a few child pages. Now I want to move the child page General from Information to an other Page Topic in the same Space. This page Topic has a few child pages too. How can I do

Re: [xwiki-users] xwiki - windows server 2008 r2

2011-04-14 Thread Elsa Marks
Thanks 2011/4/14 Sergiu Dumitriu ser...@xwiki.com On 04/13/2011 10:00 PM, Elsa Marks wrote: Hi I'm trying to install xwiki enterprise in a windows 2008 R2 64 bits server. I've download this version : xwiki-enterprise-installer-windows-3.0.exe

[xwiki-users] Installation - HTTP Status 500 -

2011-04-14 Thread Elsa Marks
Hi I'm trying to install xwiki in a windows 2008 server 64 bits. I've installed postgress and the Servlet Container ( tomcat). I follow all the instructions. when I want to open : http://myserver:8080/xwiki , i got this error : *root cause* com.xpn.xwiki.XWikiException: Error number 3 in 0:

Re: [xwiki-users] The confusing name 'WebHome'

2011-04-14 Thread Joris Dirks
Great reply's all! I appreciate the settings Ludovic mentions and the improvements Caty and Thibout mention. I don't think 'WebHome' is less confusing than 'Home' or 'Index'. As index is Latin, I think the word is recognisable quite internationally. As Thibout states, only the appereance in the

Re: [xwiki-users] Chat extension

2011-04-14 Thread Lockie
afrey wrote: Does anyone know if there is any chat extension for the XWiki? I took a look at the Skype extension, and what I got from that is that you will have to use the Skype account/application to send the messages. I was wondering if there would it be possible to do the chatting