[xwiki-users] Syntax Guide Page doesn't work because of 'Failed to execute the [velocity] macro'

2014-06-10 Thread -bt-
Hello together, I don't know why, but since I upgraded to 6.0 (6.0.1) I cannot launch the Syntax Guide (XWiki.XWikiSyntax). I just get an Failed to execute the [velocity] macro error and that's it. Here you will find the complete error message- http://mysticpaste.com/view/z6rrmr8o91?2 I have a

Re: [xwiki-users] Syntax Guide Page doesn't work because of 'Failed to execute the [velocity] macro'

2014-06-10 Thread Marius Dumitru Florea
Caused by: org.apache.velocity.exception.MethodInvocationException: Invocation of method 'get' in class java.util.ArrayList threw exception java.lang.IndexOutOfBoundsException: Index: 1, Size: 1 at xwiki:XWiki.XWikiSyntax[line 72, column 198] The line is: #set($child = {'id' :

Re: [xwiki-users] openoffice configuration

2014-06-10 Thread Moens Patrick
Any ideas? Nobody have 2 xwiki on the same tomcat and using openoffice converters? BR Patrick From: Moens Patrick Sent: jeudi 5 juin 2014 9:50 To: users@xwiki.org Subject: openoffice configuration Hello, I'm preparing a migration of 3 xwiki, actually installed on 2 servers. ( xwiki

Re: [xwiki-users] Building XWiki from sources (Workin with eclipse)

2014-06-10 Thread wafid
hello, I am a beginner in xwiki. I want to build xwiki on my pc to work on that. I followed the documentation but I have several of the problems. can you please help me. thank you - Mail original - De: Clemens Klein-Robbenhaar [via XWiki] ml-node+s475771n7590936...@n2.nabble.com

Re: [xwiki-users] Custom display

2014-06-10 Thread Marius Dumitru Florea
I don't think there is a documentation unfortunately, but there are 3 examples on http://extensions.xwiki.org/xwiki/bin/view/Main/WebHome#|t=extensionsp=1l=30s=doc.creationDated=descname=custom+display . Hope this helps, Marius On Thu, Jun 5, 2014 at 11:06 AM, Gerritjan Koekkoek

Re: [xwiki-users] openoffice configuration

2014-06-10 Thread Guillaume Fenollar
Hello, It would be a very good idea to join all of them in a single Tomcat/XWiki instance. I guess upgrading them first to the same version and join them right after should work nicely. About OpenOffice, you maybe will have a problem of versions, doing that, because old versions (3.x are not

Re: [xwiki-users] openoffice configuration

2014-06-10 Thread Moens Patrick
Hello Guillaume, Thanks for reply. The strategic choice was to have 1 Tomcat by Xwiki, so I can't join them now. I have to install 1 xwiki by tomcat. Here is my JVM options : -d64 -Xms1536m -Xmx1536m -XX:MaxPermSize=1024M -XX:+UseConcMarkSweepGC -Dfile.encoding=utf-8

Re: [xwiki-users] openoffice configuration

2014-06-10 Thread Guillaume Fenollar
First, a PremSize of 1024 is way too high, you can lower that value to 200M max. No sure it would have any impact though. Never heard of Staroffice8. As I said, you can use only one OpenOffice instance with the following configuration in each xwiki.properties : openoffice.serverType=1

[xwiki-users] IntelleJ Errors

2014-06-10 Thread wafid
hello. when I try to build xwiki-platform in IntelliJ I get this error : /home/wafid/xwiki-intelliJ/xwiki-platform-xwiki-platform-5.4.5/xwiki-platform-core/xwiki-platform-test/src/main/java/org/xwiki/test/ui/TestUtils.java Error:(62, 33) java: package org.xwiki.rest.model.jaxb does not exist

[xwiki-users] xwiki-authentication-headers

2014-06-10 Thread sam
Hi list, I'm trying to use the XWikiHeadersAuthenticator from xwiki-contrib. I'm new to XWiki as you will see. I built it with maven and put the jar in /usr/lib/xwiki/WEB-INF/lib. Now I can see it in the core plugins : xwiki-authentication-headers, default install. I put XWiki behind an Apache

Re: [xwiki-users] xwiki-authentication-headers

2014-06-10 Thread Thomas Mortagne
You need to make sure you indicate you want to use that authenticator in the xwiki.cfg file (xwiki.authentication.authclass property). Ses http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/AdminGuide/Authentication#HCustomAuthentication. On Tue, Jun 10, 2014 at 3:34 PM, sam xw...@amrani.fr wrote: Hi

Re: [xwiki-users] Syntax Guide Page doesn't work because of 'Failed to execute the [velocity] macro'

2014-06-10 Thread -bt-
Hello Marius, thanks for your fast answer. I tried it but it still doesn't work. I also tried to delete some pages as the where not replaced by the import. For test I setup a new machine with a vanilla xwiki 6.0.1 and import the content from the other system. There it is working, with just one

[xwiki-users] AddUserToGroup Programmatically

2014-06-10 Thread Daniel Ebanja
Hi, i am adding Users to a group as shown below d want to prevent that a user be added to a group twice. It is not working this way. if( null == groupDoc.getXObject(groupDocumentReference, member, xwikiname)){ // Add a member object to document BaseObject memberObj

Re: [xwiki-users] IllegalArgumentException

2014-06-10 Thread Daniel Ebanja
Hi, thanks for all the help. I solved the problem. This link helped me: http://platform.xwiki.org/xwiki/bin/view/AdminGuide/Encoding 2014-06-03 5:16 GMT+02:00 Daniel Ebanja danieleba...@googlemail.com: Hi, i am receiveing the following exception: Caused by:

Re: [xwiki-users] AddUserToGroup Programmatically

2014-06-10 Thread Jeremie BOUSQUET
Hi, Le 10 juin 2014 21:09, Daniel Ebanja danieleba...@googlemail.com a écrit : Hi, i am adding Users to a group as shown below d want to prevent that a user be added to a group twice. It is not working this way. if( null == groupDoc.getXObject(groupDocumentReference, member, xwikiname)){ I