Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title

2016-06-17 Thread Clemens Klein-Robbenhaar
Hi Stefano, thanks for letting us know about the solution to your problem. On thing that has changed from tomcat7 to tomcat8 is that the default URL-Encoding has changed from ISO-8859-1 to UTF-8 (compare http://tomcat.apache.org/tomcat-7.0-doc/config/http.html with

Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title

2016-06-17 Thread stefbort
Thenks Clemens. I will read the Tomcat page about http connector. At the moment I am busy on the configure and populate Xwiki. At the next post. -- View this message in context: http://xwiki.475771.n2.nabble.com/Xwiki-replace-with-on-title-tp7599972p7600010.html Sent from the XWiki- Users

Re: [xwiki-users] xwiki 8.1 as Debian installation

2016-06-17 Thread Clemens Klein-Robbenhaar
hm, it looks like XWiki is not even able to produce an error message sometimes there is more information in the catalina.-MM-DD.log or the localhost.-MM-DD.log (but in this case I doubt it) just a guess: are you using Java8 or an older version? XWiki 8.x requires Java8 to run On:

Re: [xwiki-users] xwiki 8.1 as Debian installation

2016-06-17 Thread Thomas Mortagne
I guess you will have to look at tomcat log to see if there is any error. You can find it on /var/log/tomcat7/catalina.out (change tomcat version if you used another one). On Fri, Jun 17, 2016 at 1:49 PM, Patrick Dreske wrote: > yes, i did. it is same error. > > > Am

Re: [xwiki-users] xwiki 8.1 as Debian installation

2016-06-17 Thread Patrick Dreske
thanks for the reply. if i try to start xwiki via tomcat manager i get the following error message: FAIL - Application at context path /xwiki could not be started the Catalina.out log says the following: http://pastebin.com/WBKhV9SC Am 17.06.2016 um 16:40 schrieb Thomas Mortagne: I guess

[xwiki-users] xwiki 8.1 as Debian installation

2016-06-17 Thread Patrick Dreske
Hello guys, i am quite desperate installing xwiki 8.1. It is a fresh install and i try to install it via apt package management on a fresh debian stable distribution. Everything works fine until i want to access the xwiki page http://localhost:8080. I only get a "error 404" tomcat default

Re: [xwiki-users] xwiki 8.1 as Debian installation

2016-06-17 Thread Thomas Mortagne
XWiki is not installed as default application. Did you tried http://localhost:8080/xwiki ? On Fri, Jun 17, 2016 at 12:59 PM, Patrick Dreske wrote: > Hello guys, > > i am quite desperate installing xwiki 8.1. It is a fresh install and i try > to install it via apt package

Re: [xwiki-users] xwiki 8.1 as Debian installation

2016-06-17 Thread Patrick Dreske
yes, i did. it is same error. Am 17.06.2016 um 13:47 schrieb Thomas Mortagne: XWiki is not installed as default application. Did you tried http://localhost:8080/xwiki ? On Fri, Jun 17, 2016 at 12:59 PM, Patrick Dreske wrote: Hello guys, i am quite desperate installing