Re: [xwiki-users] GUIDs or other stable names for pages, via REST

2016-10-24 Thread Thomas Mortagne
No. Or at least what we call "page name" in XWiki what you have in the URL and is part of the id of that page on the database side too. That said when you rename a page in the UI a "redirect" (it's actually closer to a simlink than an http redirect) is created when the page used to be. Also the

Re: [xwiki-users] XWiki on Weblogic 12.2.1

2016-10-24 Thread Qkxy
Hi, I have managed to deploy XWiki 8.3 to Weblogic 12.2.1 on a not supported way: I have disabled JAX-RS support in the server by deleting the After it the deployer still missings the class so I have put Jersey-1.19.1 server and core jars into the WEB-INF/lib. Application deployed and

Re: [xwiki-users] XWiki on Weblogic 12.2.1

2016-10-24 Thread Thomas Mortagne
On Mon, Oct 24, 2016 at 3:18 PM, Qkxy wrote: > Hi, > > I have managed to deploy XWiki 8.3 to Weblogic 12.2.1 on a not supported > way: > I have disabled JAX-RS support in the server by deleting the > After it the deployer still missings the class so I have put

[xwiki-users] Re-organize the Drawer's entries

2016-10-24 Thread Guillaume Delhumeau
Hello dear developers and XWiki users. I would you to take a look at the issue http://jira.xwiki.org/browse/XWIKI-13070. The problem is that the current order (that I have implemented based on my intuition) seems to not be clear for our users. The main point is that the menu mixes up global

Re: [xwiki-users] Document macro doesn't display all documents

2016-10-24 Thread Vincent Massol
> On 24 Oct 2016, at 19:14, Dibyendu Das wrote: > > Thanks for the suggestion. But I am need a livetable display, how would I > go about that? You can use the {{documents/}} macro and the “location” parameter. Thanks -Vincent > On Fri, Oct 21, 2016 at 3:44 PM, Vincent

Re: [xwiki-users] Document macro doesn't display all documents

2016-10-24 Thread Vincent Massol
> On 24 Oct 2016, at 19:15, Vincent Massol wrote: > > >> On 24 Oct 2016, at 19:14, Dibyendu Das wrote: >> >> Thanks for the suggestion. But I am need a livetable display, how would I >> go about that? > > You can use the {{documents/}} macro and

Re: [xwiki-users] Document macro doesn't display all documents

2016-10-24 Thread Dibyendu Das
Thanks for the suggestion. But I am need a livetable display, how would I go about that? On Fri, Oct 21, 2016 at 3:44 PM, Vincent Massol wrote: > Hi, > > > On 21 Oct 2016, at 21:40, Dibyendu Das wrote: > > > > Hi, > > > > I am using this macro in one

Re: [xwiki-users] Document macro doesn't display all documents

2016-10-24 Thread Dibyendu Das
Thanks, I figured it out as well! On Mon, Oct 24, 2016 at 1:18 PM, Vincent Massol wrote: > > > On 24 Oct 2016, at 19:15, Vincent Massol wrote: > > > > > >> On 24 Oct 2016, at 19:14, Dibyendu Das wrote: > >> > >> Thanks for the

Re: [xwiki-users] when creating a page via REST, it doesn't appear in children (via REST)

2016-10-24 Thread dmd3eorg
So, it looks like I need to *explicitly* set mywiki.foo.bar.WebHome xwiki:mywiki.foo.bar.WebHome in the XML I *PUT*. However, this appears to still be a bug or at least an inconsistency, because the web version of ?viewer=children shows the page even if this was not done, whereas REST's

[xwiki-users] when creating a page via REST, it doesn't appear in children (via REST)

2016-10-24 Thread dmd3eorg
I have a Wiki called 'mywiki', and I've created some nested pages/spaces within the web interface. I use REST to walk the children tree recursively, and I see the following fullNames: mywiki.foo.WebHome mywiki.foo.bar.WebHome mywiki.foo.kitten.WebHome mywiki.dog.WebHome Now, I create a page via

Re: [xwiki-users] when creating a page via REST, it doesn't appear in children (via REST)

2016-10-24 Thread dmd3eorg
A clue: Pages created via REST don't seem to get their parent set. The question then is - why does xwiki/bin/view/.?viewer=children show pages that do not have that page set as parent? How can I either (a) set parent correctly, or (b) get the same view that the web version gets, but via