Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title

2016-06-21 Thread stefbort
Hi. Tanks Helged. The issue 59317 may be the cause. I did other two test and with Tomcat 9 Xwiki dosn't work fine. URIEncoding is not cause or solution. At the moment I am using Tomcat 8.0.35 under Linux and It works fine. -- View this message in context:

Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title

2016-06-20 Thread helged
Just experienced the same problem today when migrating a XWiki Enterprise 8.0 instance to a new Linux server (was running 8.0.33 on Windows). Downgraded the Linux Tomcat 8.0.35 to 8.0.33 and the problem went away. Same problem confirmed with Tomcat 8.5.3. It seems there are some major issues

Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title

2016-06-17 Thread stefbort
Thenks Clemens. I will read the Tomcat page about http connector. At the moment I am busy on the configure and populate Xwiki. At the next post. -- View this message in context: http://xwiki.475771.n2.nabble.com/Xwiki-replace-with-on-title-tp7599972p7600010.html Sent from the XWiki- Users

Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title

2016-06-17 Thread Clemens Klein-Robbenhaar
uot; instead (or set that org.apache.catalina.STRICT_SERVLET_COMPLIANCE on startup) to prevent that problem to reappear. - Urspr√ľngliche Nachricht - Von: Stefbort Am: Thursday, 16.06.2016, 14:37 An: Xwiki Users Betreff: Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title > Hi everybody. > > *

Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title

2016-06-16 Thread stefbort
Hi everybody. *FIXIED* The cause is Tomcat. With release 8 (maybe 9 too?) Xwiki don't works correctly. With release 7 it is a rock! Like this I see the mysql connector release 6 dont'n works with Xwiki. Tanks to all . -- View this message in context:

Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title

2016-06-15 Thread Eduard Moraru
Hi, Indeed, I was also not able to reproduce the issue on our standalone distribution (jetty+hsqldb - 7.4.3 or 8.2-snapshot). Most likely a configuration issue that needs a bit more tinkering to get right, but unfortunately I can`t help with that. Maybe someone else could help out, but when you

Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title

2016-06-15 Thread stefbort
Thanks Clemens. Clemens Klein-Robbenhaar wrote > If you use URIEncoding="UTF8" in the connector of tomcat, all should be > fine. Done! But, unfurtunatly, not resolve. With Jetty don't try. I need to deploy on Tomcat or Wildfly/Jboss. Regards. -- View this message in context:

Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title

2016-06-15 Thread Clemens Klein-Robbenhaar
the issue, unfortunately. - Urspr√ľngliche Nachricht - Von: Stefbort Am: Wednesday, 15.06.2016, 11:06 An: Xwiki Users Betreff: Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title > Hi Eduard. > I am sorry. I used no rigth names. > > "Article" is

Re: [xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title

2016-06-15 Thread stefbort
Hi Eduard. I am sorry. I used no rigth names. "Article" is a wiki page. "Space" is a wiki page with dashboard. About double titles are showed in the dashboard, in the list "My Recent Modification" and if I search I can see two title in the search list. If I create a new page after "Save & view"

[xwiki-users] Xwiki replace " " with "+" on title

2016-06-14 Thread stefbort
Hi. I made a new Xwiki installazione, but when I create an article or a space with a title likes "One two" I see two titles/names: "One two" and "One+two". Wath I made wrong? I used "war" package 7.4.3 and 7.4.4-SNAPSHOT on CentOS 7.2 (as minimal server) with OpenJDK 1.8.0_91, Tomcat 8.0.35,