Re: [xwiki-users] XEclipse syntax highlighting and code completion

2009-11-12 Thread Fabio Mancinelli
On Nov 11, 2009, at 12:10 AM, Radek Rekas wrote: I've made sure that the xwiki syntax is set to Xwiki 1.0 for the page but when I type [] or $xwiki. as per the screenshots in the XWiki Page Editor section of the XEclipse user guide (http://xeclipse.xwiki.org/xwiki/bin/view/Main/UserGuide)

Re: [xwiki-users] XEclipse syntax highlighting and code completion

2009-11-12 Thread Fabio Mancinelli
On Nov 12, 2009, at 11:23 AM, Fabio Mancinelli wrote: On Nov 11, 2009, at 12:10 AM, Radek Rekas wrote: I've made sure that the xwiki syntax is set to Xwiki 1.0 for the page but when I type [] or $xwiki. as per the screenshots in the XWiki Page Editor section of the XEclipse user guide

Re: [xwiki-users] XEclipse syntax highlighting and code completion

2009-11-11 Thread Vincent Massol
:30pm To: XWiki Users users@xwiki.org Subject: Re: [xwiki-users] XEclipse syntax highlighting and code completion Hi Radek, On Nov 10, 2009, at 7:23 AM, Radek Rekas wrote: Hi, I can't seem to get the syntax highlighting and code completion working in XEclipse, is there anything that needs

Re: [xwiki-users] XEclipse syntax highlighting and code completion

2009-11-10 Thread Radek Rekas
XEclipse 1.2.0 RC1 Radek - Original Message - From: Vincent Massol vinc...@massol.net Sent: Tue, 10/11/2009 6:30pm To: XWiki Users users@xwiki.org Subject: Re: [xwiki-users] XEclipse syntax highlighting and code completion Hi Radek, On Nov 10, 2009, at 7:23 AM, Radek Rekas wrote: Hi, I

Re: [xwiki-users] XEclipse syntax highlighting and code completion

2009-11-10 Thread Vincent Massol
] XEclipse syntax highlighting and code completion Hi Radek, On Nov 10, 2009, at 7:23 AM, Radek Rekas wrote: Hi, I can't seem to get the syntax highlighting and code completion working in XEclipse, is there anything that needs to be done to get this working or should it work out of the box

Re: [xwiki-users] XEclipse syntax highlighting and code completion

2009-11-09 Thread Vincent Massol
Hi Radek, On Nov 10, 2009, at 7:23 AM, Radek Rekas wrote: Hi, I can't seem to get the syntax highlighting and code completion working in XEclipse, is there anything that needs to be done to get this working or should it work out of the box? It'll work OOB but only for the XWiki 1.0