Re: [xwiki-users] when creating a page via REST, it doesn't appear in children (via REST)

2016-10-25 Thread dmd3eorg
Filed http://jira.xwiki.org/browse/XWIKI-13830 , thanks.



--
View this message in context: 
http://xwiki.475771.n2.nabble.com/when-creating-a-page-via-REST-it-doesn-t-appear-in-children-via-REST-tp7601706p7601711.html
Sent from the XWiki- Users mailing list archive at Nabble.com.
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] when creating a page via REST, it doesn't appear in children (via REST)

2016-10-25 Thread Thomas Mortagne
Yes it's a new inconsistency due to the fact that UI behavior changed
regarding what parent/children means by default and REST should
probably follow.


Would be great if you could create an issue about that on http://jira.xwiki.org.

On Mon, Oct 24, 2016 at 10:09 PM, dmd3eorg  wrote:
> So, it looks like I need to *explicitly* set
>
> mywiki.foo.bar.WebHome
> xwiki:mywiki.foo.bar.WebHome
>
> in the XML I *PUT*.
>
>
> However, this appears to still be a bug or at least an inconsistency,
> because the web version of ?viewer=children shows the page even if this was
> not done, whereas REST's children method for the same page does NOT show it.
>
>
>
> --
> View this message in context: 
> http://xwiki.475771.n2.nabble.com/when-creating-a-page-via-REST-it-doesn-t-appear-in-children-via-REST-tp7601706p7601708.html
> Sent from the XWiki- Users mailing list archive at Nabble.com.
> ___
> users mailing list
> users@xwiki.org
> http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users



-- 
Thomas Mortagne
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] when creating a page via REST, it doesn't appear in children (via REST)

2016-10-24 Thread dmd3eorg
So, it looks like I need to *explicitly* set

mywiki.foo.bar.WebHome
xwiki:mywiki.foo.bar.WebHome

in the XML I *PUT*.


However, this appears to still be a bug or at least an inconsistency,
because the web version of ?viewer=children shows the page even if this was
not done, whereas REST's children method for the same page does NOT show it.



--
View this message in context: 
http://xwiki.475771.n2.nabble.com/when-creating-a-page-via-REST-it-doesn-t-appear-in-children-via-REST-tp7601706p7601708.html
Sent from the XWiki- Users mailing list archive at Nabble.com.
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users


Re: [xwiki-users] when creating a page via REST, it doesn't appear in children (via REST)

2016-10-24 Thread dmd3eorg
A clue: 

Pages created via REST don't seem to get their parent set.

The question then is - why does xwiki/bin/view/.?viewer=children show
pages that do not have that page set as parent?

How can I either (a) set parent correctly, or (b) get the same view that the
web version gets, but via REST?





--
View this message in context: 
http://xwiki.475771.n2.nabble.com/when-creating-a-page-via-REST-it-doesn-t-appear-in-children-via-REST-tp7601706p7601707.html
Sent from the XWiki- Users mailing list archive at Nabble.com.
___
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users