[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-09-15 Thread Gehel
Gehel triaged this task as "Medium" priority. TASK DETAIL https://phabricator.wikimedia.org/T258508 WORKBOARD https://phabricator.wikimedia.org/project/board/891/ EMAIL PREFERENCES https://phabricator.wikimedia.org/settings/panel/emailpreferences/ To: Gehel Cc: Addshore, dcausse, Gehel,

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-08-10 Thread Headingtona
Headingtona added a comment. In T258508#6373088 , @Addshore wrote: > That is in Wikibase. > https://doc.wikimedia.org/Wikibase/master/php/md_docs_topics_options.html#conceptBaseUri > > If you are using the default docker images

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-08-10 Thread Addshore
Addshore added a comment. That is in Wikibase. https://doc.wikimedia.org/Wikibase/master/php/md_docs_topics_options.html#conceptBaseUri If you are using the default docker images for their basic purpose then the default configs will work. If you start doing anything more fancy then

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-08-10 Thread Headingtona
Headingtona added a comment. In T258508#6373061 , @Addshore wrote: > @prefix data: . > > That looks very wrong. > > - Which version on wikibase are you running? > - What is your wikibase

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-08-10 Thread Addshore
Addshore added a project: User-Addshore. TASK DETAIL https://phabricator.wikimedia.org/T258508 EMAIL PREFERENCES https://phabricator.wikimedia.org/settings/panel/emailpreferences/ To: Addshore Cc: Addshore, dcausse, Gehel, Headingtona, Aklapper, CBogen, Akuckartz, darthmon_wmde, Nandana,

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-08-10 Thread Addshore
Addshore added a comment. @prefix data: . That looks very wrong. - Which version on wikibase are you running? - What is your wikibase repo `conceptBaseUri` setting set to? TASK DETAIL https://phabricator.wikimedia.org/T258508 EMAIL

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-08-10 Thread Headingtona
Headingtona added a comment. In T258508#6338378 , @dcausse wrote: > @Addshore any clues why this setup would use "wiki" for \Wikibase\Repo\WikibaseRepo::getCanonicalDocumentUrls instead of the hostname configured? @Addshore any

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-07-27 Thread dcausse
dcausse added a subscriber: Addshore. dcausse added a comment. @Addshore any clues why this setup would use "wiki" for \Wikibase\Repo\WikibaseRepo::getCanonicalDocumentUrls instead of the hostname configured? TASK DETAIL https://phabricator.wikimedia.org/T258508 EMAIL PREFERENCES

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-07-27 Thread Headingtona
Headingtona added a comment. In T258508#6328642 , @dcausse wrote: > @Headingtona thanks this helps a lot, so I believe there is either a misconfiguration of your wikibase setup or a bug in the way Wikibase generates the RDF output.

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-07-23 Thread Headingtona
Headingtona added a comment. I am not sure this will be as helpful. apiVersion: v1 kind: Pod metadata: annotations: kubernetes.io/psp: eks.privileged creationTimestamp: "2020-07-21T14:58:37Z" generateName: x labels:

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-07-23 Thread dcausse
dcausse added a comment. @Headingtona thanks this helps a lot, so I believe there is either a misconfiguration of your wikibase setup or a bug in the way Wikibase generates the RDF output. Could you paste the part of the configuration you changed? The fact that your wikibase setup is unable

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-07-22 Thread Headingtona
Headingtona added a comment. Does this help? @prefix rdf: . @prefix xsd: . @prefix rdfs: . @prefix owl: . @prefix

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-07-22 Thread dcausse
dcausse added a comment. The whole system has been designed from scratch to support wikidata which is using `http` and it's likely that some parts of the code still boldly assumes that `http` is being used for IRIs. Looking at what you pasted I see at least two issues: - the GUI

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-07-22 Thread Headingtona
Headingtona added a comment. @Gehel so does that mean the error I showed in the log is a separate non-bug issue? TASK DETAIL https://phabricator.wikimedia.org/T258508 EMAIL PREFERENCES https://phabricator.wikimedia.org/settings/panel/emailpreferences/ To: Headingtona Cc: Gehel,

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-07-22 Thread Gehel
Gehel added a comment. This is related to T226453 . TASK DETAIL https://phabricator.wikimedia.org/T258508 EMAIL PREFERENCES https://phabricator.wikimedia.org/settings/panel/emailpreferences/ To: Gehel Cc: Gehel, Headingtona, Aklapper, CBogen,

[Wikidata-bugs] [Maniphest] T258508: WDQS | Prefix showing http instead of https

2020-07-21 Thread Reedy
Reedy added a project: Wikidata-Query-Service. Restricted Application added a project: Wikidata. TASK DETAIL https://phabricator.wikimedia.org/T258508 EMAIL PREFERENCES https://phabricator.wikimedia.org/settings/panel/emailpreferences/ To: Reedy Cc: Headingtona, Aklapper, CBogen, Akuckartz,