RE: [WSG] Ecomm using Paypal

2009-06-21 Thread Steve Eagleson
The site appears to have been generated from a package or template. I'm
guessing that this was MySource Matrix, but I don't see any info on PayPal
integration on their site. Do you have the original application or
documentation? If so, you might contact them or PayPal.   

As this is for no_shipping, have you tried putting in value=0?


-Original Message-
From: li...@webstandardsgroup.org [mailto:li...@webstandardsgroup.org] On
Behalf Of Nick Lo
Sent: Sunday, June 21, 2009 10:36 AM
To: wsg@webstandardsgroup.org
Subject: Re: [WSG] Ecomm using Paypal

 I am working on a very bad implementation of a site. My job is to
 improve it for the timebeing, while we are developing a new standard
 site. Now the issue is with the payment system with the Paypal. I need
 to put in shipping cost for the products bought from here..

http://www.netcomm.com.au/products/voip/v35?SQ_PAINT_LAYOUT_NAME=runoutSQ_D
ESIGN_NAME=runout

 the hidden value says input type=hidden value=  
 name=no_shipping/,

 where can i find the right list of the attributes.. as i did try
 input type=hidden value=11 name=shipping/ but didnt work.

Sounds like you sent this to the wrong mailing list? It doesn't sound  
like a web standards related question.

Cheers,

Nick


***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
***





***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
***



RE: [WSG] Ecomm using Paypal

2009-06-21 Thread Steve Eagleson
From the PayPal site at
https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=_render-contentcontent_ID=developer/
e_howto_html_Appx_websitestandard_htmlvariables#id08A6HH0D0TA

no_shipping is an optional attribute, which deals with shipping addresses.
Allowable values are:

0 - prompt for an address, but do not require one
1 - do not prompt for an address
2 - prompt for an address, and require one

The default is 0.



-Original Message-
From: li...@webstandardsgroup.org [mailto:li...@webstandardsgroup.org] On
Behalf Of Nick Lo
Sent: Sunday, June 21, 2009 10:36 AM
To: wsg@webstandardsgroup.org
Subject: Re: [WSG] Ecomm using Paypal

 I am working on a very bad implementation of a site. My job is to
 improve it for the timebeing, while we are developing a new standard
 site. Now the issue is with the payment system with the Paypal. I need
 to put in shipping cost for the products bought from here..

http://www.netcomm.com.au/products/voip/v35?SQ_PAINT_LAYOUT_NAME=runoutSQ_D
ESIGN_NAME=runout

 the hidden value says input type=hidden value=  
 name=no_shipping/,

 where can i find the right list of the attributes.. as i did try
 input type=hidden value=11 name=shipping/ but didnt work.

Sounds like you sent this to the wrong mailing list? It doesn't sound  
like a web standards related question.

Cheers,

Nick


***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
***





***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
***



RE: [WSG] fonts problems

2009-06-20 Thread Steve Eagleson
With the exception of the missing graphics, everything looks OK to me in IE8. 
Like Matijs, I’m not sure what “insert f” means. Are you trying to edit your 
style sheet?

 

Oh wait, I found a problem. You forgot to fold the eggs back in to your 
vegetable fried rice grin

 

 

 

 

From: li...@webstandardsgroup.org [mailto:li...@webstandardsgroup.org] On 
Behalf Of Matijs
Sent: Saturday, June 20, 2009 11:28 AM
To: wsg@webstandardsgroup.org
Subject: Re: [WSG] fonts problems

 

Could you provide us with a little more information? Perhaps a snippet from the 
HTML file where you include the style sheet and a snippet from the style sheet 
where you're setting the font?

 

We can probably help you out from there. I'm not totally sure what you mean by 
insert f

 

On Sat, Jun 20, 2009 at 7:00 AM, Marvin Hunkin startrekc...@gmail.com wrote:

hi.
just opened a web project i did about 18 months for one of my web design
courses and changes the content on one page.
got a style sheet called Joes_Style.css in a folder called Styles.
but when i do a insert f it does not say the font, just the font size and
the alignment.
using internet explorer 8.
have i got my style sheet placement in the wrong place.
or is this the default for internet explorer 8.
please help me out.
real weird.
cheers Marvin.
ps: the fonts i used are verdana, which i have, arial, sans-serif, helvitica
.
but have not got those fonts except for verdana, but not showing up in the
fonts on my machine.
where can i get the other fonts?
E-Mail: startrekc...@gmail.com
 Msn: startrekc...@msn.com
 Skype: startrekcafe
Visit my Jaws Australia Group at http://groups.yahoo.com/groups/JawsOz/




***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
***

 


***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
*** 



***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
***


RE: [WSG] fonts problems

2009-06-20 Thread Steve Eagleson
Oops I replied too soon; there are a couple of errors in your stylesheet. 

 

In the body section, line 7, the font-family tag should read: 

 

font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

 

You left the dash out of the san-serif. I’m not sure if the font order matters. 
These fonts should be on your computer, unless they have removed them in Vista. 
Anybody using Vista that can verify this?

 

There is also an invalid color code in the a:visited section, line 21. Should 
be six characters, not five.

 

Hope this helps

 

 

 

 

 

From: Steve Eagleson [mailto:zen27...@zen.co.uk] 
Sent: Saturday, June 20, 2009 2:23 PM
To: 'wsg@webstandardsgroup.org'
Subject: RE: [WSG] fonts problems

 

With the exception of the missing graphics, everything looks OK to me in IE8. 
Like Matijs, I’m not sure what “insert f” means. Are you trying to edit your 
style sheet?

 

Oh wait, I found a problem. You forgot to fold the eggs back in to your 
vegetable fried rice grin

 

 

 

 

From: li...@webstandardsgroup.org [mailto:li...@webstandardsgroup.org] On 
Behalf Of Matijs
Sent: Saturday, June 20, 2009 11:28 AM
To: wsg@webstandardsgroup.org
Subject: Re: [WSG] fonts problems

 

Could you provide us with a little more information? Perhaps a snippet from the 
HTML file where you include the style sheet and a snippet from the style sheet 
where you're setting the font?

 

We can probably help you out from there. I'm not totally sure what you mean by 
insert f

 

On Sat, Jun 20, 2009 at 7:00 AM, Marvin Hunkin startrekc...@gmail.com wrote:

hi.
just opened a web project i did about 18 months for one of my web design
courses and changes the content on one page.
got a style sheet called Joes_Style.css in a folder called Styles.
but when i do a insert f it does not say the font, just the font size and
the alignment.
using internet explorer 8.
have i got my style sheet placement in the wrong place.
or is this the default for internet explorer 8.
please help me out.
real weird.
cheers Marvin.
ps: the fonts i used are verdana, which i have, arial, sans-serif, helvitica
.
but have not got those fonts except for verdana, but not showing up in the
fonts on my machine.
where can i get the other fonts?
E-Mail: startrekc...@gmail.com
 Msn: startrekc...@msn.com
 Skype: startrekcafe
Visit my Jaws Australia Group at http://groups.yahoo.com/groups/JawsOz/




***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
***

 


***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
*** 



***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
***


RE: [WSG] fonts problems

2009-06-20 Thread Steve Eagleson
Marvin, 

 

OK, so Insert-F appears to be a JAWS command for SAY FONT, and should say the 
font name at the cursor out loud. Apparently it could not resolve the name 
given the stylesheet error that I pointed out previously. Did fixing the 
font-family tag fix the JAWS problem?

 

 

 

 

From: li...@webstandardsgroup.org [mailto:li...@webstandardsgroup.org] On 
Behalf Of Steve Eagleson
Sent: Saturday, June 20, 2009 2:23 PM
To: wsg@webstandardsgroup.org
Subject: RE: [WSG] fonts problems

 

With the exception of the missing graphics, everything looks OK to me in IE8. 
Like Matijs, I’m not sure what “insert f” means. Are you trying to edit your 
style sheet?

 

Oh wait, I found a problem. You forgot to fold the eggs back in to your 
vegetable fried rice grin

 

 

 

 

From: li...@webstandardsgroup.org [mailto:li...@webstandardsgroup.org] On 
Behalf Of Matijs
Sent: Saturday, June 20, 2009 11:28 AM
To: wsg@webstandardsgroup.org
Subject: Re: [WSG] fonts problems

 

Could you provide us with a little more information? Perhaps a snippet from the 
HTML file where you include the style sheet and a snippet from the style sheet 
where you're setting the font?

 

We can probably help you out from there. I'm not totally sure what you mean by 
insert f

 

On Sat, Jun 20, 2009 at 7:00 AM, Marvin Hunkin startrekc...@gmail.com wrote:

hi.
just opened a web project i did about 18 months for one of my web design
courses and changes the content on one page.
got a style sheet called Joes_Style.css in a folder called Styles.
but when i do a insert f it does not say the font, just the font size and
the alignment.
using internet explorer 8.
have i got my style sheet placement in the wrong place.
or is this the default for internet explorer 8.
please help me out.
real weird.
cheers Marvin.
ps: the fonts i used are verdana, which i have, arial, sans-serif, helvitica
.
but have not got those fonts except for verdana, but not showing up in the
fonts on my machine.
where can i get the other fonts?
E-Mail: startrekc...@gmail.com
 Msn: startrekc...@msn.com
 Skype: startrekcafe
Visit my Jaws Australia Group at http://groups.yahoo.com/groups/JawsOz/




***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
***

 


***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
*** 


***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
*** 



***
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
***