Re: [XenPPC] Error creating domain on JS20 (Fw: [Prose-jvm] Brief Status in TRL (2006/08/24))

2006-08-25 Thread Maria Butrico
Kawachiya-san tried this patch and it worked for him. Thank you. Hollis Blanchard wrote: On Thu, 2006-08-24 at 10:35 -0500, Hollis Blanchard wrote: On Thu, 2006-08-24 at 10:42 -0400, Kiyokuni Kawachiya wrote: Today, I installed necessary tools including mercurial to LinuxPPC,

Re: [XenPPC] Error creating domain on JS20 (Fw: [Prose-jvm] Brief Status in TRL (2006/08/24))

2006-08-25 Thread Segher Boessenkool
I also probably have a old blade. But your statement is correct: Almost all JS20. However, that is not the same as all the JS20. Yes indeed. We hardly ever test on those old machines; there's not many of them around. So you're our tester now, heh. Don't worry: you found one of the two

[XenPPC] Error creating domain on JS20 (Fw: [Prose-jvm] Brief Status in TRL (2006/08/24))

2006-08-24 Thread Maria Butrico
Maria Butricointernet or sametime: [EMAIL PROTECTED]; Notes: Maria Butrico/Watson/IBM - Forwarded by Maria Butrico/Watson/IBM on 08/24/2006 10:15 AM - Kiyokuni

Re: [XenPPC] Error creating domain on JS20 (Fw: [Prose-jvm] Brief Status in TRL (2006/08/24))

2006-08-24 Thread Jimi Xenidis
On Aug 24, 2006, at 10:42 AM, Maria Butrico wrote: Today, I installed necessary tools including mercurial to LinuxPPC, self-built XenPPC, dom0 Linux, and Xen Tools on LinuxPPC, and installed them. I also built j9-xen-ppc with the latest codes, and tried to start it on my

Re: [XenPPC] Error creating domain on JS20 (Fw: [Prose-jvm] Brief Status in TRL (2006/08/24))

2006-08-24 Thread Hollis Blanchard
On Thu, 2006-08-24 at 10:42 -0400, Kiyokuni Kawachiya wrote: Today, I installed necessary tools including mercurial to LinuxPPC, self-built XenPPC, dom0 Linux, and Xen Tools on LinuxPPC, and installed them. I also built j9-xen-ppc with the latest codes, and tried to start it on my

Re: [XenPPC] Error creating domain on JS20 (Fw: [Prose-jvm] Brief Status in TRL (2006/08/24))

2006-08-24 Thread Segher Boessenkool
The directory does not exist in my dom0 Linux, but PowerPC, [EMAIL PROTECTED] exists instead. Maybe, my JS20 is newer than Watson's, and uses different CPU (970FX). Today, I have no time to debug this further. Any solution? You have a newer SLOF version, only the ancient version uses

Re: [XenPPC] Error creating domain on JS20 (Fw: [Prose-jvm] Brief Status in TRL (2006/08/24))

2006-08-24 Thread Maria Butrico
I have the latest SLOF (6331) kpblade4:/proc/device-tree/cpus # ls #address-cells linux,phandle name PowerPC,[EMAIL PROTECTED] #size-cells smp-enabled I also probably have a old blade. But your statement is correct: Almost all JS20. However, that is not the same as all the JS20.

Re: [XenPPC] Error creating domain on JS20 (Fw: [Prose-jvm] Brief Status in TRL (2006/08/24))

2006-08-24 Thread Hollis Blanchard
On Thu, 2006-08-24 at 10:35 -0500, Hollis Blanchard wrote: On Thu, 2006-08-24 at 10:42 -0400, Kiyokuni Kawachiya wrote: Today, I installed necessary tools including mercurial to LinuxPPC, self-built XenPPC, dom0 Linux, and Xen Tools on LinuxPPC, and installed them. I also built

Re: [XenPPC] Error creating domain on JS20 (Fw: [Prose-jvm] Brief Status in TRL (2006/08/24))

2006-08-24 Thread Amos Waterland
On Thu, Aug 24, 2006 at 03:19:58PM -0500, Hollis Blanchard wrote: Here is the more general solution: it searches /cpus for the first node with device_type containing cpu, regardless of how the node is named. I won't commit until I hear a couple works for me reports (and no fails miserably