Re: Yojimbo and 10.5.2

2008-02-22 Thread Jason Carman


It does make things clearer. Thanks. I'll poke around and see what I  
can add where.


On Feb 22, 2008, at 9:59 AM, Steve Kalkwarf wrote:

I believe I have been unclear. I have seven items (both Serials and  
Passwords) which show up in their respective default collections  
for Serials and Passwords. These items also show up in the Unsorted  
folder, but are clearly sorted into the default collections for  
Serials and Passwords. All other Serials and Passwords I have go  
where I expect them to go-- their respective default collections.  
How do I get these seven to behave?


All items live in the Library, regardless of their kind.

All Bookmarks (or Notes, or Serial Numbers, etc.) will be found in  
the Library, _and_ in the Smart Collection for that type.


If you have any Manual Collections, any items that are not in one or  
more Manual Collections will be found in Unsorted Items. If you do  
not use Manual Collections, all items (again, regardless of kind)  
will be seen in the Unsorted Items.


The situation you are describing tells me that 7 items are not  
stored in any Manual Collections.


Does that make things clearer?

Steve


--
--
This message is sent to you because you are subscribed to
the mailing list yojimbo-talk@barebones.com.
To unsubscribe, send mail to: [EMAIL PROTECTED]
List archives:  http://www.listsearch.com/yojimbotalk.lasso
Have a feature request, or not sure if the software's working
correctly? Please send mail to: [EMAIL PROTECTED]



--
--
This message is sent to you because you are subscribed to
 the mailing list yojimbo-talk@barebones.com.
To unsubscribe, send mail to: [EMAIL PROTECTED]
List archives:  http://www.listsearch.com/yojimbotalk.lasso
Have a feature request, or not sure if the software's working 
correctly? Please send mail to: [EMAIL PROTECTED]


Re: Yojimbo and 10.5.2

2008-02-13 Thread John Chennells

On 13/2/08 John Cradock wrote:


Ever since I updated my
system from Mac OS X 10.5.1 to 10.5.2, Yojimbo hangs when I launch it.
I cannot get it to launch completely. Anyone else seen this issue?


Bit of a long shot...

Do you use Linotype FontExplorer X? This stopped a few apps 
launching on my system after the 10.5.2 update.


There is an update available to fix this.

Cheers

John


--
--
This message is sent to you because you are subscribed to
 the mailing list yojimbo-talk@barebones.com.
To unsubscribe, send mail to: [EMAIL PROTECTED]
List archives:  http://www.listsearch.com/yojimbotalk.lasso
Have a feature request, or not sure if the software's working
correctly? Please send mail to: [EMAIL PROTECTED]


Re: Yojimbo and 10.5.2

2008-02-13 Thread Craig Phillips

Yojimbo's all good here.

Just for a data point - the first reboot under 10.5.2 seems to take a  
long time regardless of the presence of Yojimbo.


I have Yojimbo on the Mac Pro but not on the iMac or Mac Mini and all  
three experienced a long start up.


cheers
Craig

On 13/02/2008, at 5:48 PM, Niels Kobschaetzki wrote:


On Feb 13, 2008 6:43 AM, John Cradock [EMAIL PROTECTED] wrote:
I've already written in to Bare Bones tech support about this, but  
I'm

curious if anyone else is experiencing this. Ever since I updated my
system from Mac OS X 10.5.1 to 10.5.2, Yojimbo hangs when I launch  
it.

I cannot get it to launch completely. Anyone else seen this issue?


The first start took ages (4 or 5 minutes on an Intel Core2Duo-iMac)
but since then no problems at all and speedy in search and startup as
ever in Yojimbo 1.5.x

Niels

--
--
This message is sent to you because you are subscribed to
 the mailing list yojimbo-talk@barebones.com.
To unsubscribe, send mail to: [EMAIL PROTECTED]
List archives:  http://www.listsearch.com/yojimbotalk.lasso
Have a feature request, or not sure if the software's working
correctly? Please send mail to: [EMAIL PROTECTED]



--
--
This message is sent to you because you are subscribed to
 the mailing list yojimbo-talk@barebones.com.
To unsubscribe, send mail to: [EMAIL PROTECTED]
List archives:  http://www.listsearch.com/yojimbotalk.lasso
Have a feature request, or not sure if the software's working 
correctly? Please send mail to: [EMAIL PROTECTED]


Re: Yojimbo and 10.5.2

2008-02-13 Thread John Cradock
Never mind ... it just took an insanely long time to launch the first
time, and it was showing as unresponsive, but I let it go and
eventually it launched. After that, it launched pretty quickly.


On Feb 13, 2008 7:55 AM, John Cradock [EMAIL PROTECTED] wrote:
 Thanks for all the feedback. None of these scenarios apply, so I'm
 continuing to investigate.

 --

 --
 This message is sent to you because you are subscribed to
   the mailing list yojimbo-talk@barebones.com.
 To unsubscribe, send mail to: [EMAIL PROTECTED]
 List archives:  http://www.listsearch.com/yojimbotalk.lasso
 Have a feature request, or not sure if the software's working
 correctly? Please send mail to: [EMAIL PROTECTED]


-- 
--
This message is sent to you because you are subscribed to
  the mailing list yojimbo-talk@barebones.com.
To unsubscribe, send mail to: [EMAIL PROTECTED]
List archives:  http://www.listsearch.com/yojimbotalk.lasso
Have a feature request, or not sure if the software's working 
correctly? Please send mail to: [EMAIL PROTECTED]


[admin] Re: Yojimbo and 10.5.2

2008-02-13 Thread Patrick Woolsey
Good morning folks,

The 10.5.2 update includes a change to Core Data (the system data storage
service that Yojimbo uses) which requires SQLite to perform a rebuild of
any existing data stores (created on OS versions prior to 10.5.2).
Unfortunately, for large data stores this process can take a while, and
there's no up-front feedback as to what is happening.

Please just let Yojimbo run and *do not* force quit it; once the rebuild is
finished, Yojimbo will respond normally again.


Regards,

 Patrick Woolsey
==
Bare Bones Software, Inc.http://www.barebones.com
P.O. Box 1048, Bedford, MA 01730-1048

-- 
--
This message is sent to you because you are subscribed to
  the mailing list yojimbo-talk@barebones.com.
To unsubscribe, send mail to: [EMAIL PROTECTED]
List archives:  http://www.listsearch.com/yojimbotalk.lasso
Have a feature request, or not sure if the software's working 
correctly? Please send mail to: [EMAIL PROTECTED]


Re: Yojimbo and 10.5.2

2008-02-13 Thread Ken G. Brown
Seems fine here on 10.5.2, nothing unusual yet.

  Ken G. Brown

At 5:06 AM -0500 2/13/08, Yojimbo-Talk List apparently wrote:
Date: Wed, 13 Feb 2008 00:43:36 -0500
From: John Cradock [EMAIL PROTECTED]
Subject: Yojimbo and 10.5.2
Content-Type: text/plain
Content-Transfer-Encoding: 7bit

I've already written in to Bare Bones tech support about this, but I'm
curious if anyone else is experiencing this. Ever since I updated my
system from Mac OS X 10.5.1 to 10.5.2, Yojimbo hangs when I launch it.
I cannot get it to launch completely. Anyone else seen this issue?


-- 
--
This message is sent to you because you are subscribed to
  the mailing list yojimbo-talk@barebones.com.
To unsubscribe, send mail to: [EMAIL PROTECTED]
List archives:  http://www.listsearch.com/yojimbotalk.lasso
Have a feature request, or not sure if the software's working 
correctly? Please send mail to: [EMAIL PROTECTED]


Yojimbo and 10.5.2

2008-02-12 Thread John Cradock
I've already written in to Bare Bones tech support about this, but I'm
curious if anyone else is experiencing this. Ever since I updated my
system from Mac OS X 10.5.1 to 10.5.2, Yojimbo hangs when I launch it.
I cannot get it to launch completely. Anyone else seen this issue?

-- 
--
This message is sent to you because you are subscribed to
  the mailing list yojimbo-talk@barebones.com.
To unsubscribe, send mail to: [EMAIL PROTECTED]
List archives:  http://www.listsearch.com/yojimbotalk.lasso
Have a feature request, or not sure if the software's working 
correctly? Please send mail to: [EMAIL PROTECTED]


Re: Yojimbo and 10.5.2

2008-02-12 Thread Niels Kobschaetzki
On Feb 13, 2008 6:43 AM, John Cradock [EMAIL PROTECTED] wrote:
 I've already written in to Bare Bones tech support about this, but I'm
 curious if anyone else is experiencing this. Ever since I updated my
 system from Mac OS X 10.5.1 to 10.5.2, Yojimbo hangs when I launch it.
 I cannot get it to launch completely. Anyone else seen this issue?

The first start took ages (4 or 5 minutes on an Intel Core2Duo-iMac)
but since then no problems at all and speedy in search and startup as
ever in Yojimbo 1.5.x

Niels

-- 
--
This message is sent to you because you are subscribed to
  the mailing list yojimbo-talk@barebones.com.
To unsubscribe, send mail to: [EMAIL PROTECTED]
List archives:  http://www.listsearch.com/yojimbotalk.lasso
Have a feature request, or not sure if the software's working 
correctly? Please send mail to: [EMAIL PROTECTED]