Re: [Zope] ssl w/ modrewrite

2000-10-31 Thread Harry Henry Gebel

On Mon, Oct 30, 2000 at 04:10:51PM +, Bill Welch wrote:
 Please say what Port, Listen, and VirtualHost directives you have in
 place. I think that's really where the trouble.
  but it works as typed in the server withour CRs.) I added modssl, but
  when I go in on an https I get the original apache root page, and can
  only access zope at https://address/cgi-bin/Zope . Furthermore, since

Thanks! I copied my modrewrite stuff into the SSL virtual host and
everything worked fine after that.

-- 
Harry Henry Gebel, ICQ# 76308382
West Dover Hundred, Delaware

___
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )




Re: [Zope] ssl w/ modrewrite

2000-10-30 Thread Bill Welch

Please say what Port, Listen, and VirtualHost directives you have in
place. I think that's really where the trouble.

On Sun, 29 Oct 2000 [EMAIL PROTECTED] wrote:

 but it works as typed in the server withour CRs.) I added modssl, but
 when I go in on an https I get the original apache root page, and can
 only access zope at https://address/cgi-bin/Zope . Furthermore, since


___
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )




[Zope] ssl w/ modrewrite

2000-10-29 Thread askart

I found the answear to this this a year ago, but can no longer find
where I found it.

I have a Zope site set up with modrewrite and apache so that Zope shows
up as the root of the site:

RewriteEngine on
RewriteRule ^/static/(.*)   /home/httpd/html/$1 [l]
RewriteRule ^/cgi-bin/(.*)  /home/httpd/cgi-bin/$1
[e=HTTP_CGI_AUTHORIZATION:%1,t=application/x-httpd-cgi,l]
RewriteCond %{HTTP:Authorization}  ^(.*)
RewriteRule ^/(.*) /home/httpd/cgi-bin/Zope/$1
[e=HTTP_CGI_AUTHORIZATION:%1,t=application/x-httpd-cgi,l]

(I know the format is wrong, this email client added carriage returns,
but it works as typed in the server withour CRs.) I added modssl, but
when I go in on an https I get the original apache root page, and can
only access zope at https://address/cgi-bin/Zope . Furthermore, since
the SSL connection is not going through modrewrite I cannot log in over
SSL, I can just view the pages that anonymous has access to (none). How
do I modify the above to make it work with ssl connections (it does not
need to work with non-ssl connection since I will disable non-ssl as
soon as I get ssl working.

Sorry this is a little incoherant, I am suffering from jet-lag.

   -Harry

___
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )