Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-12 Thread Jens Vagelpohl
-BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA1 On Sep 10, 2008, at 07:53 , Wichert Akkerman wrote: Jens, can you please cut a new beta egg so we can move forward with Plone 3.2? Now that we have eggs and releases can be done quickly I'd like to do away with having several betas. Anyone

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-12 Thread Wichert Akkerman
Previously Jens Vagelpohl wrote: -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA1 On Sep 10, 2008, at 07:53 , Wichert Akkerman wrote: Jens, can you please cut a new beta egg so we can move forward with Plone 3.2? Now that we have eggs and releases can be done quickly I'd like to do

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-11 Thread Jens Vagelpohl
-BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA1 By the way, DCWorkflow needed a similar change to make that same traceback disappear, which means Wichert was testing CMFCore in isolation. If possible, could we make sure to test all CMF packages together when making changes? I'm using a simple

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-11 Thread Maurits van Rees
Jens Vagelpohl, on 2008-09-11: By the way, DCWorkflow needed a similar change to make that same traceback disappear, which means Wichert was testing CMFCore in isolation. If possible, could we make sure to test all CMF packages together when making changes? I tested the last changes

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-11 Thread Maurits van Rees
Maurits van Rees, on 2008-09-11: The tests *do* pass there, also the individual ones for CMFDefault and GS. I don't see what the causes the difference. With Zope 2.11.1 in that buildout instead of 2.10.6 the test results were the same. Okay, I was using an old Zope 2.11.0 b1. Using 2.11.1

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-11 Thread Wichert Akkerman
Previously Maurits van Rees wrote: Currently this buildout (cmf-21 at least) pulls in Products.GenericSetup 1.4.1 from the cheese shop. I am curious: why is it not in the src/ here? Why should it? GenericSetup is not a real part of CMF and has its own releases. Wichert. -- Wichert Akkerman

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-11 Thread Wichert Akkerman
Previously Jens Vagelpohl wrote: -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA1 By the way, DCWorkflow needed a similar change to make that same traceback disappear, which means Wichert was testing CMFCore in isolation. If possible, could we make sure to test all CMF packages together

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-10 Thread Jens Vagelpohl
-BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA1 On Sep 10, 2008, at 07:53 , Wichert Akkerman wrote: Previously Wichert Akkerman wrote: Ah, I complained about that to Jens: he pinned the CMF eggs to an exact version of GenericSetup, which makes them impossible to use for Plone which

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-10 Thread Wichert Akkerman
Previously Jens Vagelpohl wrote: -BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA1 On Sep 10, 2008, at 07:53 , Wichert Akkerman wrote: Previously Wichert Akkerman wrote: Ah, I complained about that to Jens: he pinned the CMF eggs to an exact version of GenericSetup, which makes them

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-10 Thread Maurits van Rees
Jens Vagelpohl, on 2008-09-10: There is a reason why originally I pinned the egg at 1.33, and later relaxed the pin to allow anything 1.3.x: I see test failures with the 1.4.1 egg. Please run the tests with the GS 1.4.1 egg and let me know what you see. I am seeing errors like this:

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-10 Thread Wichert Akkerman
Previously Maurits van Rees wrote: Jens Vagelpohl, on 2008-09-10: There is a reason why originally I pinned the egg at 1.33, and later relaxed the pin to allow anything 1.3.x: I see test failures with the 1.4.1 egg. Please run the tests with the GS 1.4.1 egg and let me know what you

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-10 Thread Wichert Akkerman
Previously Jens Vagelpohl wrote: There is a reason why originally I pinned the egg at 1.33, and later relaxed the pin to allow anything 1.3.x: I see test failures with the 1.4.1 egg. Please run the tests with the GS 1.4.1 egg and let me know what you see. I am seeing errors like this:

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-09 Thread Maurits van Rees
Wichert Akkerman, on 2008-09-08: While working on plonenext I get an error when trying to install the Products.CMFDefault egg. This is the buildout -vv output: (...) While: Installing instance. Getting distribution for 'Products.CMFDefault'. Error: Couldn't install: Products.CMFDefault

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-09 Thread Wichert Akkerman
Previously Maurits van Rees wrote: Wichert Akkerman, on 2008-09-08: While working on plonenext I get an error when trying to install the Products.CMFDefault egg. This is the buildout -vv output: (...) While: Installing instance. Getting distribution for 'Products.CMFDefault'.

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-09 Thread Wichert Akkerman
Previously Wichert Akkerman wrote: Previously Maurits van Rees wrote: Wichert Akkerman, on 2008-09-08: While working on plonenext I get an error when trying to install the Products.CMFDefault egg. This is the buildout -vv output: (...) While: Installing instance. Getting

Re: [Zope-CMF] CMFDefault 2.1.2-beta egg does not install

2008-09-08 Thread Jens Vagelpohl
-BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA1 On Sep 8, 2008, at 07:03 , Wichert Akkerman wrote: While working on plonenext I get an error when trying to install the Products.CMFDefault egg. It works fine for me in a simple buildout that installs CMFDefault into an instance. I get the