[Zope-DB] Database connection in a file system product

2006-04-27 Thread Jonas Nielsen
Is it possible to store a database connection (i.e. a Z MySQL Database Connection) in a file system product ? How ? ___ Zope-DB mailing list Zope-DB@zope.org http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-db

Re: [Zope-DB] Database connection in a file system product

2006-04-27 Thread Andreas Jung
--On 27. April 2006 10:54:23 +0200 Jonas Nielsen [EMAIL PROTECTED] wrote: Is it possible to store a database connection (i.e. a Z MySQL Database Connection) in a file system product ? How ? What is the sense? You can not store persistent objects. You might store a reference to the object

Re: [Fwd: Re: [Zope-DB] database connection]

2006-01-13 Thread Dieter Maurer
Martin Krallinger wrote at 2006-1-10 16:57 +0100: thanks for the info. I am actually using zope 2.7 but still I encountered this problem. I think the poster wrote: fixed in Zope 2.7. Maybe, you try 2.8.5 or 2.9? -- Dieter ___ Zope-DB mailing list

Re: [Zope-DB] database connection

2006-01-10 Thread Charlie Clark
On 2006-01-10 at 12:50:41 [+0100], Martin Krallinger [EMAIL PROTECTED] wrote: Hi all, I am using zope to connect to my postgres database using psycopg. Everything works fine, I can connect to the db and do queries, the first 20 results are displayed correctly, but when I want to display

Re: [Zope-DB] database connection

2006-01-10 Thread Charlie Clark
On 2006-01-10 at 13:06:30 [+0100], Martin Krallinger [EMAIL PROTECTED] wrote: Thanks Charlie, so, how could I solve this problem in my case? Please keep replies like this on the mailing list. Well, you can fix the DTML of the page in question so that the parameters are carried or simply

[Fwd: Re: [Zope-DB] database connection]

2006-01-10 Thread Martin Krallinger
thanks for the info. I am actually using zope 2.7 but still I encountered this problem. I am not quite sure what you mean with modifying the dtml to pass arguments in this case. The z sql method I use has actually the following parameters: ref_id pub_type title pub_name pub_auth_list

RE: [Zope-DB] database connection

2006-01-10 Thread Rivera Merla Jose
On 2006-01-10 at 12:50:41 [+0100], Martin Krallinger [EMAIL PROTECTED] wrote: Hi all, I am using zope to connect to my postgres database using psycopg. Everything works fine, I can connect to the db and do queries, the first 20 results are displayed correctly, but when I want to display