Re: [zope-dev] Xron, suse 6.4

2001-05-17 Thread Homan Els



Hi,

Could  you please send your external python method.  + Product for using in
combination with a cron job.
Because, this can really help me a lot.

Thanks,

Els

Nicholas Lo wrote:

 Sorry man, I still have the same problem :( However, instead I use Xron, I
 write a simple product which is able to call up another python process to
 the cron job. Though this is not a perfect solution, it solve many of my
 problems. My simple 'external' python program does not sit inside the Zope
 framework, so it cannot benefit from Zope's many good features :(

 -- nick

 - Original Message -
 From: Homan Els [EMAIL PROTECTED]
 To: Nicholas Lo [EMAIL PROTECTED]
 Cc: [EMAIL PROTECTED]; [EMAIL PROTECTED]
 Sent: Wednesday, May 16, 2001 10:55 PM
 Subject: [zope-dev] Xron, suse 6.4

  Hi Nick,
 
  I am having the same problem with installing Xron on my suse 6.4
  machine.
  My question is, are you now running Xron with succes ?  And how did you
  do this ...?
 
  Because, I would like to run this product as well.
 
  Thanks,
 
  Els
  *
  - Original Message -
  From: Nicholas Lo [EMAIL PROTECTED]
  To: [EMAIL PROTECTED]
  Sent: August 18, 2000 12:41 AM
  Subject: xcron test
 
 
   Hi Loren,
  
   I have a problem with installing Xron 0.9 onto my machine. Currently,
   I'm running SuSE Linux 6.4 on a 600MHz/128Mb/20Gb PC. I have followed
   the release note and set the STUPID_LOG_FILE environment variable to
   point the log file, and Xron itself is, of course, resides in the
   /Products directory. When I start Zope, the console looks okay.
  However,
   the browser keeps on loading and loading and could not show the Zope
   management screen. I have also tried Xron on my notebook, which is
   running Win98. Everything works just fine. I just wonder what's gone
   wrong.
  
   Thanks.
  
   Nick
  
  **
 
  --
  ___
  Els Homan
  European Molecular Biology Laboratory (EMBL)
  6, rue Jules Horowitz, B.P.181
  38042 Grenoble cedex 9. France
  [EMAIL PROTECTED] (Email)
  04 76 20 74 66 (Phone)
  04 76 20 71 99 (Fax)
  __
 

--


___
Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )



[zope-dev] Xron, suse 6.4

2001-05-16 Thread Homan Els

Hi Nick,

I am having the same problem with installing Xron on my suse 6.4
machine.
My question is, are you now running Xron with succes ?  And how did you
do this ...?

Because, I would like to run this product as well.

Thanks,

Els
*
- Original Message -
From: Nicholas Lo [EMAIL PROTECTED]
To: [EMAIL PROTECTED]
Sent: August 18, 2000 12:41 AM
Subject: xcron test


 Hi Loren,

 I have a problem with installing Xron 0.9 onto my machine. Currently,
 I'm running SuSE Linux 6.4 on a 600MHz/128Mb/20Gb PC. I have followed
 the release note and set the STUPID_LOG_FILE environment variable to
 point the log file, and Xron itself is, of course, resides in the
 /Products directory. When I start Zope, the console looks okay.
However,
 the browser keeps on loading and loading and could not show the Zope
 management screen. I have also tried Xron on my notebook, which is
 running Win98. Everything works just fine. I just wonder what's gone
 wrong.

 Thanks.

 Nick

**

--
___
Els Homan
European Molecular Biology Laboratory (EMBL)
6, rue Jules Horowitz, B.P.181
38042 Grenoble cedex 9. France
[EMAIL PROTECTED] (Email)
04 76 20 74 66 (Phone)
04 76 20 71 99 (Fax)
__



___
Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )