Re: [Zope] Find a object in a zope list

2005-05-08 Thread Andreas Jung
--On Samstag, 7. Mai 2005 19:52 Uhr -0700 Allen Huang [EMAIL PROTECTED] wrote: I have a fold and I used objectValues['Image'] to make a array list of images. I have rename each image using AUTHENTICATED_pic.jpg and want to use an if statement to find the image with the same name in the array

[Zope] Finding an object in a folder

2005-05-08 Thread Allen Huang
Here is the problem. I want to use a form to upload a file (with a specific name)but first I want to check ifanother file with the same name already exist in that folder. How do I use a if or dtml-if to solve this problem?? Do you Yahoo!? Read only the mail you want - Yahoo! Mail

Re: [Zope] Zope stops responding on hpux

2005-05-08 Thread Florent Guillaume
Samuel Bieri [EMAIL PROTECTED] wrote: When I click on a tal-object (Page Template) to edit it, then zope stops responding. No error is logged, nothing. I even cannot stop zope anymore with zopectl stop or control-c if started with runzope. It seems that zope silently crashes... You may

Re: [Zope] Finding an object in a folder

2005-05-08 Thread Dieter Maurer
Allen Huang wrote at 2005-5-8 02:28 -0700: Here is the problem. I want to use a form to upload a file (with a specific name) but first I want to check if another file with the same name already exist in that folder. How do I use a if or dtml-if to solve this problem?? dtml-if

Re: [Zope] Zope stops responding on hpux

2005-05-08 Thread Dieter Maurer
Samuel Bieri wrote at 2005-5-7 23:45 +0200: ... When I click on a tal-object (Page Template) to edit it, then zope stops responding. No error is logged, nothing. I even cannot stop zope anymore with zopectl stop or control-c if started with runzope. It seems that zope silently crashes...

Re: [Zope] Is it possible to extend Zopes WebDAV authentication?

2005-05-08 Thread Dieter Maurer
mark hellewell wrote at 2005-5-7 20:22 +0100: On 5/7/05, Chris McDonough [EMAIL PROTECTED] wrote: Web Folders pass cookies around too, FWIW, so it's probably not strictly necessary to use http basic auth. But without using http basic auth, there is no way to log in unless you have them go to

Re: [Zope] Zope stops responding on hpux

2005-05-08 Thread Samuel Bieri
Thank you a lot Florent for the hint ! The DeadlockDebugger seems to install and run correctly: event.log: snip 2005-05-08T19:55:20 INFO(0) ZServer HTTP server started at Sun May 8 19:55:20 2005 Hostname: zuse. Port: 8080 -- 2005-05-08T19:55:20 INFO(0) ZServer FTP server

Re: [Zope] Zope stops responding on hpux

2005-05-08 Thread Samuel Bieri
Dieter Maurer wrote: Samuel Bieri wrote at 2005-5-7 23:45 +0200: ... When I click on a tal-object (Page Template) to edit it, then zope stops responding. No error is logged, nothing. I even cannot stop zope anymore with zopectl stop or control-c if started with runzope. It seems that zope

Re: [Zope] Zope stops responding on hpux

2005-05-08 Thread zope-list
On Sun, 8 May 2005, Samuel Bieri wrote: I managed to compile GNU debug 6.1.1 on the hp-ux box. I hope it wasn't too much trouble. You could have gotten it from here: http://www.hp.com/go/wdb --- here I klick on a tal-obect in zope. Zope freezes. Then I kill zope. Program received signal SIGQUIT,

[Zope-dev] ZConfig change breaks Zope 2 and Zope 3

2005-05-08 Thread yuppie
Hi! On Windows, this 15 months old change in ZConfig sets the default hostname for inet_address to 'localhost': http://svn.zope.org/ZConfig/?rev=376view=rev I have no idea why this was changed, the checkin message is not very helpful: fix the default hostname for address datatypes for Windows

RE: [Zope-dev] Re: Zope 2.8 on hold

2005-05-08 Thread Mark Hammond
[Andreas Jung] At least the following are important (besides the problem with the Winbuilder) [Tim Peters] What WinBuilders problem? I keep hearing there's a problem there, but don't know what it is -- and I had no problem using WinBuilders for Zope 2.8. [Andreas] I know only

RE: [Zope-dev] ZConfig change breaks Zope 2 and Zope 3

2005-05-08 Thread Mark Hammond
On Windows, this 15 months old change in ZConfig sets the default hostname for inet_address to 'localhost': ... So if nobody can tell me why ZConfig was changed, I propose to That sounds good to me, as I can't understand why Windows would be different here either. While looking at this, I

[Zope-dev] Re: Zope 2.8 on hold

2005-05-08 Thread yuppie
Hi Mark! Mark Hammond wrote: For me, WinBuilders *seemed* to work fine - until I realized that it was reusing files from my previous 2.7 build. After nuking my 'build' directory, I get this error: touch /cygdrive/e/src/zope-packages/build/lib/python/Zope/Startup/run.py touch: creating

[Zope-dev] Re: ZConfig change breaks Zope 2 and Zope 3

2005-05-08 Thread yuppie
Hi Mark! Mark Hammond wrote: On Windows, this 15 months old change in ZConfig sets the default hostname for inet_address to 'localhost': ... So if nobody can tell me why ZConfig was changed, I propose to That sounds good to me, as I can't understand why Windows would be different here either.

Re: [Zope-dev] Re: Zope 2.8 on hold

2005-05-08 Thread Tim Peters
[Mark Hammond] For me, WinBuilders *seemed* to work fine - until I realized that it was reusing files from my previous 2.7 build. After nuking my 'build' directory, I get this error: touch /cygdrive/e/src/zope-packages/build/lib/python/Zope/Startup/run.py touch: creating