Re: [Zope] ZEO troubles on RedHat EL4 Linux

2005-08-18 Thread Andreas Krasa // WUW
Dieter Maurer schrieb: Andreas Krasa // WUW wrote at 2005-8-16 18:37 +0200: ... == ERROR: checkMultipleAddresses (ZEO.tests.testConnection.MappingStorageConnectionTests)

Re: [Zope] ZEO troubles on RedHat EL4 Linux

2005-08-18 Thread Jens Vagelpohl
On 18 Aug 2005, at 07:50, Andreas Krasa // WUW wrote: Is that worth submitting a bug to RedHat? Or is ist more like a feature? ;) Why would RedHat care? They will just throw it back at you and say sorry, Zope is not one of our supported packages. By the way, I hope you are not running

Re: [Zope] ZEO troubles on RedHat EL4 Linux

2005-08-18 Thread Andreas Krasa // WUW
Jens Vagelpohl schrieb: On 18 Aug 2005, at 07:50, Andreas Krasa // WUW wrote: Is that worth submitting a bug to RedHat? Or is ist more like a feature? ;) Why would RedHat care? They will just throw it back at you and say sorry, Zope is not one of our supported packages. By the way,

Re: [Zope] ZEO troubles on RedHat EL4 Linux

2005-08-18 Thread Jens Vagelpohl
On 18 Aug 2005, at 11:00, Andreas Krasa // WUW wrote: As I understood Dieter's mail, this strange behavior is caused by the way RedHat Enterprise Linux 4 system libraries handle SIG_IGN/SIGCHLD. That makes me wonder why it does not happen on my CentOS 4 box. CentOS 4 is compiled from RHEL4

Re: [Zope] Zope 2.8.1 on Mac OS X tiger Server

2005-08-18 Thread Garito
Bernd Dorn escribió: On 17.08.2005, at 20:22, Garito wrote: Bernd Dorn escribió: the following 3 problems this line must be in /etc/hostconfig ZOPESERVER=-YES- On 17.08.2005, at 13:03, Garito wrote: Hi all! Yesterday I install Zope 2.8.1 on a Mac OS X tiger Server and all goes

Re: [Zope] Zope 2.8.1 on Mac OS X tiger Server

2005-08-18 Thread Andrew Langmead
On Aug 18, 2005, at 1:19 PM, Garito wrote: Sorry but my Mac OS X skill are null I think you are in the unfortunate spot of of OS X where you are confronted with the ease of use of Unix and the ubiquity of the Macintosh. I try: sudo /System/Library/StartupItems/Zope/Zope but raises

Re: [Zope] URL0 returns index_html not index.html

2005-08-18 Thread John Eikenberry
Mark Barratt wrote: Zope 2.7.4 on Debian DTML method index_html in the root says dtml-var _['index.html'] A link in a page template to tal:attributes=href string:${context/REQUEST/URL0}/source.html URL0 always(?) includes the ending published object (eg. index_html). Normally if you

Re: [Zope] Help need for a Zope presentation to java lovers...

2005-08-18 Thread Fernando Lujan
On 8/17/05, Chris McDonough [EMAIL PROTECTED] wrote: I only meant that it would get dynamic data using XML-RPC queries, but I already have an efficient product for this, so it's not an issue. So what they want is a Web Management Framework and CMS system. And they wonder if Zope is

Re: [Zope] Workflow question - sort of solved

2005-08-18 Thread David Pratt
I guess what I have learned so far is that the data of an object in an automatic workflow transition from a PUT is not there until it completes - but the good thing is that the data is in the request body variable. So I can check the request method and if a PUT, use the request's body

Re: [Zope] Zope and double-byte locales

2005-08-18 Thread Dieter Maurer
Pascal Peregrina wrote at 2005-8-17 21:39 +0100: ... I would like to know if Zope supports locales like Japanese for example ? Unlikely, but: As I understood, Toby Dickenson promoted (and implemented large parts of) Unicode support in Zope in order to support Asian websites. If you need

Re: [Zope] URL0 returns index_html not index.html

2005-08-18 Thread Dieter Maurer
Mark Barratt wrote at 2005-8-17 17:41 +0100: Zope 2.7.4 on Debian DTML method index_html in the root says dtml-var _['index.html'] Do you know, that this is equivalent to the simpler dtml-var index.html? A link in a page template to tal:attributes=href

Re: [Zope] Moving Document Library Product

2005-08-18 Thread Dieter Maurer
David wrote at 2005-8-17 17:06 +0100: ... The problem occurs when trying to paste [I/O Error: not enough space on the device] the library (copy command seems to work) or import (export seems to work). Hmmm: This verbal report does not at all fits to the traceback below... An IOError:

Re: [Zope] apache 2, mod_deflate, mod_fastcgi, zope 2.7: something's slow.

2005-08-18 Thread Dieter Maurer
Faried Nawaz wrote at 2005-8-18 02:12 +0500: On 8/18/05, Dieter Maurer [EMAIL PROTECTED] wrote: Looks as if you should not use mod_deflate. Zope can perform gzip compression by itself. As you probably read in my previous email, I have rules defined in Apache to handle various browsers and

Re: [Zope] Workflow question

2005-08-18 Thread Dieter Maurer
David Pratt wrote at 2005-8-17 18:08 -0300: Hi Dieter. Many thanks for your reply. The place in my workflow that it failed was opening the image. IOError: cannot identify image file ... error here -- image = PIL.Image.open(original_file) This does not look like a workflow problem. Instead,

Re: [Zope] ZEO troubles on RedHat EL4 Linux

2005-08-18 Thread Dieter Maurer
Andreas Krasa // WUW wrote at 2005-8-18 08:50 +0200: ... Btw. since this also happens on 5 other machines - all natively installed with RHEL4 - there actually might really be something wrong within the OS. Is that worth submitting a bug to RedHat? Or is ist more like a feature? ;) The Linux

Re: [Zope] Moving Document Library Product

2005-08-18 Thread Tim Peters
[David] ... The problem occurs when trying to paste [I/O Error: not enough space on the device] the library (copy command seems to work) or import (export seems to work). [Dieter Maurer] Hmmm: This verbal report does not at all fits to the traceback below... An IOError: not enough

Re: [Zope] ZEO troubles on RedHat EL4 Linux

2005-08-18 Thread Tim Peters
[Andreas Krasa] ... As I understood Dieter's mail, this strange behavior is caused by the way RedHat Enterprise Linux 4 system libraries handle SIG_IGN/SIGCHLD. I don't know. Dieter asked whether you ran the tests via zopectl test, but I didn't see an answer to that. If you run the Zope

[Zope] manage_afterAdd quirks

2005-08-18 Thread Philip Jägenstedt
Hello! I'm trying to write a small filesystems based product which I'm calling MovieWorld. The main class (MovieWorld) inherits from ObjectManager and is to be configured to contain a folder with images and a index_html page template (so that it can be edited via ZMI if needed). Setting these

Re: [Zope] manage_afterAdd quirks

2005-08-18 Thread Peter Bengtsson
Hej I'm trying to write a small filesystems based product which I'm calling MovieWorld. The main class (MovieWorld) inherits from ObjectManager and is to be configured to contain a folder with images and a index_html page template (so that it can be edited via ZMI if needed). Setting these

Re: [Zope] ZEO troubles on RedHat EL4 Linux

2005-08-18 Thread Willi Langenberger
According to Tim Peters: I don't know. Dieter asked whether you ran the tests via zopectl test, but I didn't see an answer to that. Ok, here some data points... bender:~/Zope-2.7.7-final$ cat /proc/version Linux version 2.6.9-11.ELsmp ([EMAIL PROTECTED]) (gcc version 3.4.3 20050227 (Red

[Zope-Coders] Zope tests: 8 OK

2005-08-18 Thread Zope tests summarizer
Summary of messages to the zope-tests list. Period Wed Aug 17 11:01:02 2005 UTC to Thu Aug 18 11:01:02 2005 UTC. There were 8 messages: 8 from Zope Unit Tests. Tests passed OK --- Subject: OK : Zope-2_6-branch Python-2.1.3 : Linux From: Zope Unit Tests Date: Wed Aug 17 23:33:18 EDT