[Zope] Can't get simple count to work.

2000-11-24 Thread Ignacio Valdes
Hello all, I have a Squishdot site at http://www.linuxmednews.com that I've successfully been able to make a page that has a one line link of all the articles that have appeared on the site. Unfortunately, the number has grown to a few hundred and I need to make it display n lines at a time as

[Zope] Rating site.

2001-01-31 Thread Ignacio Valdes
Hello, I'm trying to build a rating site for medical software which will be identical in functionality to the http://www.icewalker.com and/or http://www.zope-treasures.com site except for the purple colors. I'm currently running squishdot, which I could use pretty easily if you could add extra

[Zope] No joy on 8080.

2006-06-25 Thread Ignacio Valdes
Hello all, I installed Zope on Fedora Core 5 using yum install zope, I opened port 8080 with lokkit, then I started it up using zopectl start. This is all on a headless server by ssh so I can't check http://localhost:8080 but http://server ip address:8080 on my browser doesn't work. I do

Re: [Zope] No joy on 8080.

2006-06-25 Thread Ignacio Valdes
giving to zope server's effective-user the rights on zope instance directory (effective-user name is defined in zopeinstance/etc/zope.conf) 2006/6/26, Ignacio Valdes [EMAIL PROTECTED]: Hello all, I installed Zope on Fedora Core 5 using yum install zope, I opened port 8080 with lokkit, then I

Re: [Zope] No joy on 8080.

2006-06-25 Thread Ignacio Valdes
On Sun, 25 Jun 2006 20:49:23 -0400 [EMAIL PROTECTED] wrote: Do you see anything in your logs? - Original Message - From: Ignacio Valdes [EMAIL PROTECTED] To: thomas desvenain [EMAIL PROTECTED]; zope@zope.org Sent: Sunday, June 25, 2006 7:18 PM Subject: Re: [Zope] No joy on 8080

Re: [Zope] No joy on 8080.

2006-06-25 Thread Ignacio Valdes
Yes. -- IV On Sun, 25 Jun 2006 21:30:58 -0400 [EMAIL PROTECTED] wrote: do you see zope ready to handle requests? at the end of the log (meaning your startup is good?) - Original Message - From: Ignacio Valdes [EMAIL PROTECTED] To: [EMAIL PROTECTED]; thomas desvenain [EMAIL

Re: [Zope] No joy on 8080.

2006-06-25 Thread Ignacio Valdes
install (i think iirc that it would also use port 80) I'd also trylocalhost or check your host file for your machine name, or a real ip addres.. http://10.0.0.1:8080/manage for instance. hth bobb - Original Message - From: Ignacio Valdes [EMAIL PROTECTED] To: [EMAIL PROTECTED

Re: [Zope] No joy on 8080.

2006-06-26 Thread Ignacio Valdes
Yes, that works so probably firewall. -- IV On Mon, 26 Jun 2006 11:16:21 +0100 Chris Withers [EMAIL PROTECTED] wrote: Ignacio Valdes wrote: Here is my event.log file: 2006-06-25T21:12:21 INFO ZServer HTTP server started at Sun Jun 25 21:12:21 2006 Hostname: dune Port: 8080

[Zope] Using sendmail on FC5 with Zope 2.8.7

2006-07-05 Thread Ignacio Valdes
Hi, I'm trying to get Mailhost to work on Fedora Core 5 with Zope 2.8.7. Sendmail is up and running on FC5, Mailhost is installed and set to localhost, port 25. However, nothing seems to happen when an e-mailable event occurs. I did not configure sendmail in anyway, it was the stock one on

Re: [Zope] Using sendmail on FC5 with Zope 2.8.7

2006-07-05 Thread Ignacio Valdes
. Juli 2006 13:41:32 -0500 Ignacio Valdes [EMAIL PROTECTED] wrote: Hi, I'm trying to get Mailhost to work on Fedora Core 5 with Zope 2.8.7. Sendmail is up and running on FC5, Mailhost is installed and set to localhost, port 25. However, nothing seems to happen when an e-mailable event occurs

[Zope] Persistent Mapping error with TinyTablePlus.

2008-08-12 Thread Ignacio Valdes
Hi Chris, When I try to change a Squishdot rightbox_items title or even not change anything and try to save it out I get this error thrown: Site Error An error was encountered while publishing this resource. NameError Sorry, a site error occurred. Traceback (innermost last): * Module

[Zope] Proxy Error on Squishdot Re-catalog.

2008-10-09 Thread Ignacio Valdes
Hello all, Linux Medical News http://www.linuxmednews.com is a quite large Squishdot based website. I am attempting to re-catalog all postings which is a fairly lengthy process. When I try to do this, it works for a period of time then gives this message: Proxy Error The proxy server received an