Re: [Zope] Zope stops responding on hpux

2005-05-09 Thread Dieter Maurer
Samuel Bieri wrote at 2005-5-8 22:44 +0200: ... Try to run Zope inside a debugger. I managed to compile GNU debug 6.1.1 on the hp-ux box. When I run zope inside gdb I get the following: (gdb) run snip 2005-05-08T22:29:59 INFO(0) Zope Ready to handle requests [New thread 2 (system thread

Re: [Zope] Zope stops responding on hpux

2005-05-08 Thread Florent Guillaume
Samuel Bieri [EMAIL PROTECTED] wrote: When I click on a tal-object (Page Template) to edit it, then zope stops responding. No error is logged, nothing. I even cannot stop zope anymore with zopectl stop or control-c if started with runzope. It seems that zope silently crashes... You may

Re: [Zope] Zope stops responding on hpux

2005-05-08 Thread Dieter Maurer
Samuel Bieri wrote at 2005-5-7 23:45 +0200: ... When I click on a tal-object (Page Template) to edit it, then zope stops responding. No error is logged, nothing. I even cannot stop zope anymore with zopectl stop or control-c if started with runzope. It seems that zope silently crashes...

Re: [Zope] Zope stops responding on hpux

2005-05-08 Thread Samuel Bieri
Thank you a lot Florent for the hint ! The DeadlockDebugger seems to install and run correctly: event.log: snip 2005-05-08T19:55:20 INFO(0) ZServer HTTP server started at Sun May 8 19:55:20 2005 Hostname: zuse. Port: 8080 -- 2005-05-08T19:55:20 INFO(0) ZServer FTP server

Re: [Zope] Zope stops responding on hpux

2005-05-08 Thread Samuel Bieri
Dieter Maurer wrote: Samuel Bieri wrote at 2005-5-7 23:45 +0200: ... When I click on a tal-object (Page Template) to edit it, then zope stops responding. No error is logged, nothing. I even cannot stop zope anymore with zopectl stop or control-c if started with runzope. It seems that zope

Re: [Zope] Zope stops responding on hpux

2005-05-08 Thread zope-list
On Sun, 8 May 2005, Samuel Bieri wrote: I managed to compile GNU debug 6.1.1 on the hp-ux box. I hope it wasn't too much trouble. You could have gotten it from here: http://www.hp.com/go/wdb --- here I klick on a tal-obect in zope. Zope freezes. Then I kill zope. Program received signal SIGQUIT,

Re: [Zope] Zope stops responding on hpux

2005-05-07 Thread Jens Vagelpohl
On May 7, 2005, at 23:45 , Samuel Bieri wrote: Dear list-members I am desperately trying to get our zope application run on hpux, and any help is greatly appreciated. I have the following problem: I know this isn't really helpful, but when it comes to exotic operating systems like HP-UX you